Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Sevgili Hagi,

lütfen Hakan Balta'yi bir daha oynatma.

Saygilar :)

"ben istiyor hücüm futbol, ben istemiyor defans futbol, ben istemiyor 0-0 futbol, ben istemiyor beyaz sac, ben istiyor uzun sac, ben istiyor siyah sac."

Skibbeyi getiren Sezgindi, bilmiyorum anlatabiliyor muyum.

Keske tekrar getirebilsek adami.

adam ortsahasız o futbolu oynatıyordu be.bütün ortasahalar sakattı.

Kewell-Mehmet Topal-Barıs-Arda

------------Lincoln-------------

Son senelerin en direncli, en dinamik, en cesur, en uyumlu orta sahasıydı. O sezon Skibbe'yi, yani bizi yakan stoper alternatifsizligiydi.

Sezon boyunca Servet ve Hakan Balta, sezon basında Sabri ve Mehmet Topal, EURO 08'den kalan sakatlıklarla ugrastılar. Düsün ki stoperde Kewell, solbekte Arda ile maclara cıktıgımız olmustu o sezon. Skibbe'de sudan cıkmız ak kasık degil. Kendi sahasında 5 defansla cıktıgı ve kenarda Italya milli takımının kalecilerinden De Sanctis varken Aykutu oynatması falan rezillik üzerine rezillikti.

Birde Ayhan'ın o sezon ki müthis formunuda es gecmeyelim. Yani sorun orta saha degildi.

Skibbe'nin ve Rijkard'ın tek suçu, masaya yumruk vuramamalarıydı bence, Skibbe gibi bir hoca bizim alt yapımızda daha faydalı olabilirdi, ama addamı direk takımın başına geçirdiler.

Kimse için bu kadar para harcanmamıştı, bakalım karşılığını alabilecek miyiz?

Kimse için bu kadar para harcanmamıştı, bakalım karşılığını alabilecek miyiz?

Son zamanlarda yine Hagi dısında kimseye bu kadar facia bir kadro verilmemisti.

Skibbe'nin ve Rijkard'ın tek suçu, masaya yumruk vuramamalarıydı bence, Skibbe gibi bir hoca bizim alt yapımızda daha faydalı olabilirdi, ama addamı direk takımın başına geçirdiler.

Leverkuseni calıstırdıktan sonra, 5 cakıp eledigi takımın alt yapısınamı gelecekti?

Son zamanlarda yine Hagi dısında kimseye bu kadar facia bir kadro verilmemisti.

Leverkuseni calıstırdıktan sonra, 5 cakıp eledigi takımın alt yapısınamı gelecekti?

Bu kadro yine iyi. Hagi 03/04'te geldigindeki kadro beter oglu beterdi. Gerets'in ikinci sezonundaki kadro da akil almaz birseydi.

Hayri, yinede Hagi ilk geldiginde Hasanı, Necatisi cartı curtu vardı. Bu sefer aldıgı takımda Neill, Kewell, Arda, Baros, Cana dısında topcu yok neredeyse. Olanların bir cogunuda eli mahkum kullanamıyo.

Hucum futbolu ya da defans futbolu eldeki kadro ikisini de oynamayazdi. Ne Kewell eski Kewell ne Arda eski Arda ne de Baros eski Baros surekli sakatlandigindan dolayi. Bizim orta sahamiz hep køtuydu herhalde. Sadece hucum futbolcularin iyi oldugundan hatta iyi degil ilk dønemlerdeki Kewell, Arda, Baros, Lincoln vs. vs. hepsi iyinin øtesinde standartin ustunde futbolculardi. Sonrasinda sakatliklar bazi oyuncularin form dusuklugu vs. vs. orta saha sorununu iyice ortaya cikardi. Su anda eminimki eski Kewell ve Arda olsa ayni zamanda sakat olmayan bir Baros ve bunlara Keita ya da Lincoln gibi bir futbolcunun katildigini dusunsek sorunu gene hic birimiz bu kadar net gøremezdik.

Hatta hatirliyorum ne zaman Baros ve Kewell sakatlandi, Elano zaten hic oynamadi takim hucum hattinda sorunlar yasamaya basladiktan sonra orta sahaya kufurler edilmeye baslandi. Sonrasinda bu kufurler defans oyuncularini buldu. Orta saha formdan dustu køtu fakat sag kanat yok sol kanatta yok forvette yok varlar ama surekli var degiller eee zaten ileri 3'lu bitmis istenilse de birsey olmaz.

Hayri, yinede Hagi ilk geldiginde Hasanı, Necatisi cartı curtu vardı. Bu sefer aldıgı takımda Neill, Kewell, Arda, Baros, Cana dısında topcu yok neredeyse. Olanların bir cogunuda eli mahkum kullanamıyo.

Aman reis

03/04 ilk maci

İlk 11

1. FARYD CAMILO MONDRAGON ALY

3. BÜLENT KORKMAZ

4. ORHAN AK

7. BERKANT GÖKTAN

11. HASAN GÖKHAN ŞAŞ

18. AYHAN AKMAN

23. SUAT USTA

24. OVIDIU PETRE

25. NECATİ ATEŞ

55. SABRİ SARIOĞLU

57. HAKAN ÜNSAL

Yedekler

2. ÖMER ERDOĞAN

6. ARİF ERDEM

8. MERTOL KARATAY

9. ÜMİT KARAN

12. AYKUT ERÇETİN

14. ELVİR BALİÇ

20. VOLKAN ARSLAN

09/10 ilk maci

İlk 11

1. AYKUT ERÇETİN

2. LUCAS EDWARD NEILL

9. ELANO BLUMER

16. MUSTAFA SARP

18. AYHAN AKMAN

19. LORİK CANA

20. JUAN PABLO PINO PUELLO

21. ZVJEZDAN MISIMOVİÇ

22. HAKAN KADİR BALTA

55. SABRİ SARIOĞLU

76. SERVET ÇETİN

Yedekler

12. EMİRHAN ERGÜN

4. ALİ TURAN

6. EMILIANO ADRIAN INSUA ZAPATA

8. BARIŞ ÖZBEK

11. MEHMET BATDAL

23. FATİH SERKAN KURTULUŞ

52. EMRE ÇOLAK

Ilk seferki kadroda yedekler daha kuvvetli olsa da bu sene eksikler falan var. Bu kadro iyi yine yha.

Yarin Bursayi yenebilirsek ciddi ciddi sampiyonlar ligini kovalariz,ben Hagi veTugay'a cok guveniyorum.Vede iyi olduklarini varsayarak ,gelecek oyuncu veya oyuncularida hesaba kataraktan soyleyebilirim ki sirtimiz kolay kolay yere gelmez artik .Biraz iddaali olacak ama ikinci yarinin puan olarak lideri biz oluruz.

Aman reis

03/04 ilk maci

İlk 11

3. BÜLENT KORKMAZ

4. ORHAN AK

7. BERKANT GÖKTAN

11. HASAN GÖKHAN ŞAŞ

18. AYHAN AKMAN

23. SUAT USTA

24. OVIDIU PETRE

25. NECATİ ATEŞ

55. SABRİ SARIOĞLU

57. HAKAN ÜNSAL

Yedekler

2. ÖMER ERDOĞAN

6. ARİF ERDEM

8. MERTOL KARATAY

9. ÜMİT KARAN

12. AYKUT ERÇETİN

14. ELVİR BALİÇ

20. VOLKAN ARSLAN

09/10 ilk maci

İlk 11

1. AYKUT ERÇETİN

2. LUCAS EDWARD NEILL

9. ELANO BLUMER

16. MUSTAFA SARP

18. AYHAN AKMAN

19. LORİK CANA

21. ZVJEZDAN MISIMOVİÇ

22. HAKAN KADİR BALTA

55. SABRİ SARIOĞLU

76. SERVET ÇETİN

Yedekler

12. EMİRHAN ERGÜN

4. ALİ TURAN

8. BARIŞ ÖZBEK

11. MEHMET BATDAL

52. EMRE ÇOLAK

Ilk seferki kadroda yedekler daha kuvvetli olsa da bu sene eksikler falan var. Bu kadro iyi yine yha.

Hakan Sukur ve devre arasi gelen Ribery'i unutmussun diyecektim devre arsindaki kadroyu yazmisin herhalde.

Bursa maci kilit mac zaten. O mac sonrasinda Arda ve Baros døner buyuk ihtimalle en azindan umalimki dønsunler. Nasil futbol oynayacagimiz ønemli degil Bursa macinda sadece ve sadece kazanmak ønemli. Gerekirse futbolu bile cirkinlestirip kazanalim ama yeterki kazanalim o maci.

Ønumuzdeki takimlar Trabzon, Bursa, Fener, Besiktas gibi takimlar. Ilk 4'e girmemiz icin bile ønemli bir mac. Kupalara katilacak sekilde ilk 4'te yer alalim yeterli olur fazlasiyla. Ønumuzdeki takimlar da øyle bos takim falan degiller.

Edit: Puan durumuna baktimda aradan Antep ve Kayseri gibi takimlarin disinda diger takimlari asagi cekmek zor. Trabzon ucmus zaten 17 puan fark var. Fener mecbur bizim kadar ligde tutunmak icin mucadele vermeye. Gene Besiktas onlar yavas yavas havaya giriyor. Bursa køtu takim bence ama takim bir sekilde onlar da kolay kolay mac kaybetmiyorlar. Ilk 4 icin bile isimiz zor.

Cok ilginc gelebilir ama benim favorim Kayserispor sampiyonluk icin ,Trabzondan daha sansli goruyorum.Bizim ilk dorde girecegimizden suphem yok sadece kacinci oluruz onu kestiremiyorum.

Aman reis

03/04 ilk maci

İlk 11

3. BÜLENT KORKMAZ

4. ORHAN AK

7. BERKANT GÖKTAN

11. HASAN GÖKHAN ŞAŞ

18. AYHAN AKMAN

23. SUAT USTA

24. OVIDIU PETRE

25. NECATİ ATEŞ

55. SABRİ SARIOĞLU

57. HAKAN ÜNSAL

Yedekler

2. ÖMER ERDOĞAN

6. ARİF ERDEM

8. MERTOL KARATAY

9. ÜMİT KARAN

12. AYKUT ERÇETİN

14. ELVİR BALİÇ

20. VOLKAN ARSLAN

09/10 ilk maci

İlk 11

1. AYKUT ERÇETİN

2. LUCAS EDWARD NEILL

9. ELANO BLUMER

16. MUSTAFA SARP

18. AYHAN AKMAN

19. LORİK CANA

21. ZVJEZDAN MISIMOVİÇ

22. HAKAN KADİR BALTA

55. SABRİ SARIOĞLU

76. SERVET ÇETİN

Yedekler

12. EMİRHAN ERGÜN

4. ALİ TURAN

8. BARIŞ ÖZBEK

11. MEHMET BATDAL

52. EMRE ÇOLAK

Eksikler olmasa tabikide daha iyi. Ona yukarıda degindim zaten.

Ama;

-----------------Mondragon----------------

Cihan/Suat Usta-Bülent-Orhan Ak-Ergün

Hasan Sas------Ayhan-----Petre-----Balic

------------Necati------Hakan-------------

Bu sezonun ilk yarısındaki takımdan her türlü iyi oynardı. Emin olabilirsin. O sezon hatırlarsın ki basta Ali Aydın olmak üzere hakemler baya yaktı canımızı. Birde takımın bu sezon ki gibi cok basit gol yeme olayı vardı. Hagi'nin geldigi ilk macla birlikte takıma bu anlamda ciddi ceki düzen getirdigini hatırlıyorum.

Cok ilginc gelebilir ama benim favorim Kayserispor sampiyonluk icin ,Trabzondan daha sansli goruyorum.Bizim ilk dorde girecegimizden suphem yok sadece kacinci oluruz onu kestiremiyorum.

Onlarında defans hatları nanay. Herkez I.B.B. gibi acık top oynamaz.

Geri
Üst Alt