Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Ayhan'ı sol bek, Yekta'yı sağ açık, Servet'i forvet oynatmanı bekliyorum.

Takımdaki organizasyonsuzluk devam ediyor.:(

İşin zor Hagi. Balta başta olmak üzere gönder şu eski tüfekleri. Koy altyapıdan öyle kaybedelim. Zaten kaybetmişiz. Belki 1 tane oyuncu kazanırız.

Yaptığı değişiklikler ile takımı durduran,her zaman rakip takımların istediği türden bir teknik direktör aday adayı.

Korkaklığının bedelini bir kez daha ödedi.

Daha önce başka konuya da yazmıştım aynı tas aynı hamam.

Öncelikle güvenenler-güvenmeyenler,sevenler-sevmeyenler vs. gibi ayrımcılık yapmaya gerek yok burdaki herkesin tek dileği Galatasaray'ımızın iyiliği ,herkes düşüncesini özgürce hakaret etmeden saygı çerçevesinde söyleyebilmeli.

Konuya gelecek olursak Hagi benim gözümde Feneri 5lik yaptığımız Türkiye Kupası final maçında bitmişti.İkinci yarının hemen başında yanılmıyorsam hemde skor 3-0 iken Ribery'i oyundan alan yerine defansif oyuncu sokan hoca benim gözümde yetersizdir.Üstünden yıllar geçmesine rağmen hala aynı zihniyeti taşımasıda (sivas maçında) beni hiç şaşırtmamıştır koskoca Galatasaray takımı kendi sahasında 1-0a yatıyorsa ,Bursa maçında iyi onadık diyip tek pozisyon bulmadan 2-0 yeniliyorsa hiç kimse kusura bakmasın Hagi'den ne köy olur ne kasaba.

"İlk yarı mazereti vardı takım enkazdı" diye edebiyat yapanlar ,bizzat kendi isteğiyle yapılan 5 transfere rağmen(kaçını oynattı onuda gördük) asıl enkazı gün itibariyle göremeyecek kadar körleşmiştir.Hagi iyi bir teknik adam değildir bu zihniyetlede asla olamayacaktır.Asıl sorun Hagi'midir hayır asla değildir.Adnan Polat ve ekibi oldukça daha çok efsanemiz (Bülent,Hagi vs.) taraftara yem olur.

Hagi'nin bir kabahati yok, çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkardı. Kötü oynuyan Yekta'yı çıkarması en doğal hakkı, kulübede Essien olmadığı için M.Sarp'a şans verdi.

Bak hala teknik direktör yazıyor başlıkta hayret birşey!!!:mad:

Balta,Sabri,Aydın ısrarın başını yakacak Hagi.

Değişikliklerin zamanlaması ve deli gibi koşan güçlü Kazım'ın çıkarılması hataydı.Turu zora soktun Hagii.

Neilli neden ön libero olarak kulandi onu anliymadim.pas ve top teknigi daha iyi mi diye acaba? bu is hagiyle olacak gibi degil, bu macta 3 tane yediysek evimizde de en az bir veya iki yeriz .

Kazım'dan medet uman Hagi sen buna müstehaksın.

Hagi'nin bir kabahati yok, çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkardı. Kötü oynuyan Yekta'yı çıkarması en doğal hakkı, kulübede Essien olmadığı için M.Sarp'a şans verdi.

Mustafa Sarp gibi berbat bir adamın varken, madem yedekten oyuna dahil edeceksin niye mesela Cumhur'u oynatmazsın?

Alt yapıyı kapatalım gitsin.

Beklediğim gibi gidiyor. Aynen devam böyle !

canadan (ki ne kadar sevdigimi bilirsin) stoper olmaz

baltadan topcu olmaz

kazimdan sag acik olmaz

bu 3 hatadan donmedigi her gun dibe vururuz

Teknik direktör kovmaktan bıkmadık. Tamam gitsin Hagi. Gelecek adam ŞL kupasını kazandırır takıma. Oyuncu değişikliğiyle bütün taraftarı memnun edecek TD yok. Bu saatten sonra evine gitmesi gereken tek kişi Adnan Polat 'tır.

Git artık git.Hakan baltanıda al,saçma sapan fantezilerini de al git.

Geri
Üst Alt