Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi Steau Bükreş'e gönderelim. Birlikte Hakan Balta, Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Aydın Yılmaz, Servet gibi adamlarıda verelim. Hep mi rumenler bize gelecek. Birazda bizim çapsızlar gitsin.

2001-2001 Romaya Milli Takim

2003-2003 Bursaspor

2004-2005 Galatasaray

2006-2006 FCU Politehnica Timişoara

2007-2007 Steaua Bükreş

2010-???? Galatasaray

müthiş kariyer steauda 2 ay, timişoarada 4 ay,bursada 5 ay.Güvenip takımı 2.kez emanet edecek yegane enayi kulüp biziz maalesef.

Hagi için zor dönemde kimse bizi istemiyordu bizi terch etti diyenler;bu kariyere sahip bir hoca adayı durumu ne olursa olsun takla atarak bu kulübe gelir.

Herşeyin böyle olacağı belliydi ışık yoktu zaten geçmiş geleceğin aynasıdır.

iyi gidiyor hagi, boyle devam et bu kafayla daha cok kovulursun

Bugün sahaya cıkarttıgı kadro fazla iyi, fakat dizilis her seyi bitirdi. Kalli vari birseyler deniyor, bekleyip görecegiz. Sonu iyi bitebilir.

Hataları olsa da Hagi'nin sorun başta!!

Kaç hoca değitireceğiz daha,kaç teknik adam getirip kovacağız olmadı diyeceğiz.Her gelen adama göre kadro kurmaya çalışıp yarıda bırakıp sil baştan yapacağız.Bütün olanlar klübün kasasına,taraftara olacak.

Eğer bundan sonra gidecek birileri varsa Adnanlardır.Sorun bizde değil imajı vermeye çalışıp hocaları getirip-göndermekle olmuyor Adnan Polat, unutma ki o getirip gönderdiklerin senin eserindir.Onlar başarısızsa hepsi senin yönetiminin tercihidir.

Aldırdıgı oyuncuları taraflı tarafsız hemen herkez begendi zannediyorum. Gecmisini, oyunculugunu falan hepsini unutun, ama hic degilse sunun icin sabredin.

hagi nekadar büyük bir futbolcuduysa, okadar kötü bir teknik direktör.zorlamaya gerek yok kac takim calistirdi hicbirinde basarli olamadi.

Basta adnanlar olmak üzeri ne yaziki hagi de gitmeli,yakti resmen kendini.

Daha önce de söyledim. Hagi bizim sevdiğimiz ve saydığımız futbolcu Hagi olarak kalmalı. Gün geçtikçe çoğu taraftar kesiminde bu da yok olacaktır. Kesinlikle taktik bilgi 0 !

Aydın'ı oyuna almasını ve Hakan Balta'ya bu kadar tahammül etmesini kimse bana açıklayamaz. İnsua gibi bir adam yedek. Diyebilirsiniz İnsua'da kötü oynayabilir. Hakan Balta'dan kötü olmayacağı kesin.

Bu sistem ile Hagi'ye nasıl güven duyulabiliyor, ben hala anlamakta zorlanıyorum. Bende bir sorun var galiba..

Bu takıma gerçek bir modern futbol oynatabilecek bir sistem adamı lazım. Nedir bu defansif anlayış, nedir bu gol attıktan sonra acil bir kapanma vaziyeti. Elinden gelse 3 oyuncu değişikliğini golü attıktan sonra kullanıp, 3 stoper alarak kullanacak.

Hagi'den sabun olsa köpürmez. Lütfen futbolculuğu ve Youtube'da ki güzel golleriyle hatırlayalım onu.

Futbolun 80 metrede oynanamayacak bir oyun olduğunu öğrenememiş. Takıma bir kimlik kazandıracaksa 1. kuralı bu oyunu 40-50 metrelerde oynatması olmalı. İster defans, ister hücum tercih etsin. Abuk subuk bir taktikle hiçbir katkısı yok takıma. Sadece isimleri uygun yerlere dizerek takım olunmaz.

Yekta'yı sag kanat oynatmaktan vazgeç hocam. Cana'nın stoper Neill'in önlibero oynatmanı anlıyorum ama Neill ön libero için temposu dusuk kalır. Cana'dan bu teknik ve beceriyle on libero olmaz, ortasahada oynayan 3.stoper olur. Bu yuzden Cana stoper, Neill sağ bek oynayabilir. Sabri sağ iç, Yekta ortada Culio sol içte.

Bugünkü oyuncu değişiklikleri skoru etkiledi;),Aydın oyuna girince ne yaptı anlamadım.

Zapata, Culio, Yekta, Kazım, Stancu. Transfer ettiği 5 oyuncu da oynadı. Takımın neredeyse yarısı demek bu. Takımın yarısını değiştiriyorsun ancak hala futbol adına bir şey ortaya konmuyorsa, yapılan transferler yanlıştır.

Daha önce de söyledim. Hagi bizim sevdiğimiz ve saydığımız futbolcu Hagi olarak kalmalı. Gün geçtikçe çoğu taraftar kesiminde bu da yok olacaktır. Kesinlikle taktik bilgi 0 !

Aydın'ı oyuna almasını ve Hakan Balta'ya bu kadar tahammül etmesini kimse bana açıklayamaz. İnsua gibi bir adam yedek. Diyebilirsiniz İnsua'da kötü oynayabilir. Hakan Balta'dan kötü olmayacağı kesin.

Bu sistem ile Hagi'ye nasıl güven duyulabiliyor, ben hala anlamakta zorlanıyorum. Bende bir sorun var galiba..

Bu takıma gerçek bir modern futbol oynatabilecek bir sistem adamı lazım. Nedir bu defansif anlayış, nedir bu gol attıktan sonra acil bir kapanma vaziyeti. Elinden gelse 3 oyuncu değişikliğini golü attıktan sonra kullanıp, 3 stoper alarak kullanacak.

Sarp, Aydın, Baros. Sarpı cakma bir b2b olarak saysan bir tane defansif adam sokmadı oyuna. Hagi'yi artık nereden elestireceginizi sasırmısınız. Bu ne kin, bu ne nefret, bu ne cekememezlik anlayamıyorum. Hagi'nin Galatasaray'a kazandırdıklarından sonra transferde kulübe 50 milyon euro harcatsa ne yazar, takımı sampiyon yapamasa ne yazar? Illa Barca, Real apoletli birinin gelip kulübü vurup gitmesi daha mı tatlı geliyo bazılarına anlayamıyorum.

Geri
Üst Alt