İstifa edince, yerine herhangi bir hoca gelince herşey çözülecek mi? Hagi gidecek, sezon ortası diye, Hasan Şaş-Hakan Şükür tarzı bir adam gelecek. Diyelim ki, Alex Ferguson geldi. Ne yapacak? Rafael-Fernandes-Obertan tarzı oyuncular mı çıkaracak alt yapıdan. Veya sezon ortası, yasak olduğu halde, 11 tane adam mı transfer edecek? Ya da, takımı ilk ikinin içine mi sokacak? Tek tek cevap istiyorum. Sorun hocalarda değil.
Takımımız 1 ay öncesine kadar vasattı. Yeni gelen oyuncular ile, kalite artmadı. Takım tam bir toplama oldu. Herkes birbirine yabancı ve sorumluluk almaz oldu. Yani Hagi gidince, bu takım yine böyle oynayacak. Rijkaard varkende, deniliyordu. Sonra Hagi geldi, harika-böyle-şöyle; Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldık ve şampiyon olduk sandık. Sonra Hagi ilede aynı başarısızlık devam edince, suçlu o oldu. Ama olay çok farklı. Yani Üniversitelerden yardım alıp, son iki senemizi tez yaparsak çok başarılı bir çalışma olur. Çünkü artık benim aklım, ne bu taraftarı anlıyor, ne de bu takımı...