Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Hagi ile olacak, ben inanıyorum.Yönetime rağmen inadına Hagi.
Hagi ile olacak, ben inanıyorum.Yönetime rağmen inadına Hagi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard varken körü körüne savunup da şimdi Hagiye pislik atan insancıkların Galatasaraylı olduğundan utanıyorum.Neill,Kewell daha yeni kupadan gelmiş yorgunlar 90 dakika kaldıramıyorlar.Hali hazırda Rijkaardı prensi Mustafa Sarp var.Eli mahkum oynatıyor.Adam zaten oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekmiş hala konuşuyorsunuz ayıp be.Bi de korkak diyenler 3-0 öndeyken hangi t.direktör ortasaha çıkarıp forvet alır ? Salak saçma konuşuyorsunuz.Bazılarınızın fenerli olabileceğinden kuşku duymaya başladım..
Rijkaard varken körü körüne savunup da şimdi Hagiye pislik atan insancıkların Galatasaraylı olduğundan utanıyorum.Neill,Kewell daha yeni kupadan gelmiş yorgunlar 90 dakika kaldıramıyorlar.Hali hazırda Rijkaardı prensi Mustafa Sarp var.Eli mahkum oynatıyor.Adam zaten oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekmiş hala konuşuyorsunuz ayıp be.Bi de korkak diyenler 3-0 öndeyken hangi t.direktör ortasaha çıkarıp forvet alır ? Salak saçma konuşuyorsunuz.Bazılarınızın fenerli olabileceğinden kuşku duymaya başladım..
Yahu illa M. Sarp ı mı almak lazım oyuna yorgunlar diye daha başka alternatifler yarat Insua yı al Neillin yerine Hakanı ön liberoya çek İnsua yı sola at ne biliyim Yekta yı al yahu. İnsuya yı alsaydı oyuna soldan çok daha iyi atak geliştirirdik ayrıca kontra ataktan. PES te Neill i çıkarıp Mustafa Sarp ı oyuna 5 yaşındaki çocukta alır adamın yanında DMF yazıyo diye daha değişik alternatifler yaratması gerekirki büyük hoca olduğunu göstersin. Ayrıca bugün elimizde çok büyük fırsat vardı farka gidebilecek maçı 5 e 6 ya getirebilcek çünkü erken 3-0 yaptık maçı ama Hagi 3-0 dan sonra korkup takımı hemen geri yasladı Ligte zirvede olsak bu anlayışa hak veririm ama zaten kaybetmişiz ligi ne bu telaş daha rahat olmamız gerekirdi 3-0 dan sonra. Başka takım olsaydı 5 i 6 yı kovalardı bugün
Hagi Mustafa Sarp'ı oyuna alarak bir kez daha Teknik Direktör olamayacağını kanıtladı. Daha ne kadar kanıtlaması gerekiyor?
Hagi Mustafa Sarp'ı oyuna alarak bir kez daha Teknik Direktör olamayacağını kanıtladı. Daha ne kadar kanıtlaması gerekiyor?
O zaman Sarpı aralıksız oynatan Rijkaard, top toplayıcı bile olamaz?
Rijkaardın vazgeçilmeziydi M.Sarp o zaman bu mantıkla gidersek...
Kusura bakmayın ama adamın elinde BAM'dan başka ortasaha vardıda biz mi bilmiyorduk? Saklıyorlarmıydı bodrumda falan?
Kusura bakmayın ama adamın elinde BAM'dan başka ortasaha vardıda biz mi bilmiyorduk? Saklıyorlarmıydı bodrumda falan?
Bodrumdakileri bilemem ama Elano, Mehmet Topal varken de banko 11 oynuyordu![]()
Hagi iyi kotu 3 ayda birseyler yaptı. Bir seneden fazla surede Hagi'nin 3 ayda yaptıgını yapamayanlara o kulpu takacaksın.
İşte zeki bir arkadaş hemen kendini belli ediyorsun.Haginin elinde Xavi vardı da oynatmadı mı bugün töbe töbe.Adam sırf Sarpı da oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekiyor (Ki bunu Rijkaard da yapabilirdi aklını kullansaydı biraz) hala konuşuyorsun valla.