Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi ile olacak, ben inanıyorum.Yönetime rağmen inadına Hagi.

Rijkaard varken körü körüne savunup da şimdi Hagiye pislik atan insancıkların Galatasaraylı olduğundan utanıyorum.Neill,Kewell daha yeni kupadan gelmiş yorgunlar 90 dakika kaldıramıyorlar.Hali hazırda Rijkaardı prensi Mustafa Sarp var.Eli mahkum oynatıyor.Adam zaten oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekmiş hala konuşuyorsunuz ayıp be.Bi de korkak diyenler 3-0 öndeyken hangi t.direktör ortasaha çıkarıp forvet alır ? Salak saçma konuşuyorsunuz.Bazılarınızın fenerli olabileceğinden kuşku duymaya başladım..

Yavaş ol. Kimsenin Galatasaraylılığına laf atma. 3 4 seferdir bu cümlelerini görüyorum. Doğru düzgün yorum yap.

Birde su mustafa sarp sevdasindan vazgecse cok daha iyi olacak.yekta oynat daha verimli olurdu .sarp girdi resmen takim 10 kisi kaldi.

Rijkaard varken körü körüne savunup da şimdi Hagiye pislik atan insancıkların Galatasaraylı olduğundan utanıyorum.Neill,Kewell daha yeni kupadan gelmiş yorgunlar 90 dakika kaldıramıyorlar.Hali hazırda Rijkaardı prensi Mustafa Sarp var.Eli mahkum oynatıyor.Adam zaten oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekmiş hala konuşuyorsunuz ayıp be.Bi de korkak diyenler 3-0 öndeyken hangi t.direktör ortasaha çıkarıp forvet alır ? Salak saçma konuşuyorsunuz.Bazılarınızın fenerli olabileceğinden kuşku duymaya başladım..

Yahu illa M. Sarp ı mı almak lazım oyuna yorgunlar diye daha başka alternatifler yarat Insua yı al Neillin yerine Hakanı ön liberoya çek İnsua yı sola at ne biliyim Yekta yı al yahu. İnsuya yı alsaydı oyuna soldan çok daha iyi atak geliştirirdik ayrıca kontra ataktan. PES te Neill i çıkarıp Mustafa Sarp ı oyuna 5 yaşındaki çocukta alır adamın yanında DMF yazıyo diye daha değişik alternatifler yaratması gerekirki büyük hoca olduğunu göstersin. Ayrıca bugün elimizde çok büyük fırsat vardı farka gidebilecek maçı 5 e 6 ya getirebilcek çünkü erken 3-0 yaptık maçı ama Hagi 3-0 dan sonra korkup takımı hemen geri yasladı Ligte zirvede olsak bu anlayışa hak veririm ama zaten kaybetmişiz ligi ne bu telaş daha rahat olmamız gerekirdi 3-0 dan sonra. Başka takım olsaydı 5 i 6 yı kovalardı bugün

Neill yorgun falan değildi bu arada,çıkarken çok sinirlendi.Sarpın girmesinin hiçbir açıklaması yok.

Yahu illa M. Sarp ı mı almak lazım oyuna yorgunlar diye daha başka alternatifler yarat Insua yı al Neillin yerine Hakanı ön liberoya çek İnsua yı sola at ne biliyim Yekta yı al yahu. İnsuya yı alsaydı oyuna soldan çok daha iyi atak geliştirirdik ayrıca kontra ataktan. PES te Neill i çıkarıp Mustafa Sarp ı oyuna 5 yaşındaki çocukta alır adamın yanında DMF yazıyo diye daha değişik alternatifler yaratması gerekirki büyük hoca olduğunu göstersin. Ayrıca bugün elimizde çok büyük fırsat vardı farka gidebilecek maçı 5 e 6 ya getirebilcek çünkü erken 3-0 yaptık maçı ama Hagi 3-0 dan sonra korkup takımı hemen geri yasladı Ligte zirvede olsak bu anlayışa hak veririm ama zaten kaybetmişiz ligi ne bu telaş daha rahat olmamız gerekirdi 3-0 dan sonra. Başka takım olsaydı 5 i 6 yı kovalardı bugün

Adam mustafa Sarpı oynatmamak için Sabriyi,Neilli orta sahaya çekmiş hala niye mustafa sarpı oynatıyor diyosunuz ya.Mustafa Sarp oynatılmayacaktıysa kadro dışı bırakılsın.Kadroya alınıyorsa oynatılır saçma sapan konuşmayın.Rahatsız oluyorsanız yönetime atın mail Mustafayı takımda görmek istemiyoruz diye.Rijkaard Canayı yedek bırakıp oynattı M.Sarpı o zaman bu kadar sesiniz çıkmıyordu.

Kontrol oyunu diye birşey duydun mu bilmiyorum.Defansif filan oynamadık.Eskişehiri kendi sahamızda kabullenseydik olurdu ama oyunun kontrolünü hep elimizde tuttuk.Har hur hücum yapmadık.5-6 gol atınca 6 puan vermiyorlar.Hep daha fazla golü de aradık ama har hur hücum yapmadan biraz da şans işte..

Neill çok yorulmuştu, çıkarması doğruydu, Mustafa'dan başka da alınabilecek kimse yoktu.

Hagi Fenerli olsaydım dogum gunumu kutlardınız gibisi bir laf kondurdu basın toplantısında.

Hagi Mustafa Sarp'ı oyuna alarak bir kez daha Teknik Direktör olamayacağını kanıtladı. Daha ne kadar kanıtlaması gerekiyor?

Baris sakat olmasa, Ayhan cezali olmasa en azindan ikisinden biri ilk onbirde olurdu. Buna eminim.

Boşuna tartışmayalım Sarp 'ın oyuna girmesi Hagi 'nin verdiği son şanslardı diyip bu konuyu kapatalım. Bundan sonra Sarp ilk 11 'i geç yedekten bile zor girer oyuna.

Rijkaard, Rijkaard diye dolaşanların Mustafa Sarp ve Hakan Balta'yı oynattı diye eleştirmesi komik.

Kusura bakmayın ama adamın elinde BAM'dan başka ortasaha vardıda biz mi bilmiyorduk? Saklıyorlarmıydı bodrumda falan?

Hagi iyi kotu 3 ayda birseyler yaptı. Bir seneden fazla surede Hagi'nin 3 ayda yaptıgını yapamayanlara o kulpu takacaksın.

Kusura bakmayın ama adamın elinde BAM'dan başka ortasaha vardıda biz mi bilmiyorduk? Saklıyorlarmıydı bodrumda falan?

İşte zeki bir arkadaş hemen kendini belli ediyorsun.Haginin elinde Xavi vardı da oynatmadı mı bugün töbe töbe.Adam sırf Sarpı da oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekiyor (Ki bunu Rijkaard da yapabilirdi aklını kullansaydı biraz) hala konuşuyorsun valla.

Bodrumdakileri bilemem ama Elano, Mehmet Topal varken de banko 11 oynuyordu ;)

Yekta,Culio gibi pas atmasını bilen oyuncular yoktu yanlış mıyım? Zengin bir ortasahamızın olduğunu düşünüyosan bilemem. Bence Rijkaard iyi yaptı BAM'ı oynatmakla. Adam bas bas bağırdı ortasaha lazım diye. Yönetim gitti kafasına göre yaptı transferleri.

Hagi iyi kotu 3 ayda birseyler yaptı. Bir seneden fazla surede Hagi'nin 3 ayda yaptıgını yapamayanlara o kulpu takacaksın.

Hagi bişey yapmadı. Yenilenmiş, BAM'sız bir ortasaha yaptı.

İşte zeki bir arkadaş hemen kendini belli ediyorsun.Haginin elinde Xavi vardı da oynatmadı mı bugün töbe töbe.Adam sırf Sarpı da oynatmamak için Sabriyi,Neilli ortaya çekiyor (Ki bunu Rijkaard da yapabilirdi aklını kullansaydı biraz) hala konuşuyorsun valla.

Rijkaard'ın elinde vardı sanki :D hayret bişeysiniz. Bamsız bir ortasaha ile seviye atlıyoruz. Yekta tam o bölgenin oyuncularından. M.Sarp' gibi kıçını dönemeyen oyunculardansa orada en azından elinde yoksa bile altyapıdan bir oyuncunun oynaması daha mantıklıydı. Zaten maç 3-0 olmuş.

Geri
Üst Alt