Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

bu Mustafa Sarp Rijkaard ın geldiği sezon başında faydalı işler yapıyordu, ileri çıkıp gol falan atıyordu adam

Maçı 55dk sonra izlemeye başladım bu yuzden net birşeyler yazamam ama Sarp'ı oyuna alarak beni yine kaşıntıya soktun hocam. Tamam skoru koruma eyvallah da BAM'la skor korunduguna biraz inansam ya da görsem, adam toptan kaçıyor, aldıgı topu olumlu kullanmıyor insiyatif rakibe geçiyor, oyunu sogutmak istesem ya da skoru korumak asla sarp'ı oyuna almam Hagi.

Mehmet, skoru korumak için olsa Kazım ya da Stancu'yu falan çıkartırdı.

Neill son 1 ayda aşırı derecede maç yaptı, skor da 3-0 olmuşken çıkartması doğruydu. Sorun elinde başka oyuncu olmaması.

Neill son 1 ayda aşırı derecede maç yaptı, skor da 3-0 olmuşken çıkartması doğruydu. Sorun elinde başka oyuncu olmaması.

Takım olarak yorulduk, kopmaya ve oyun genişlemeye başladı, Neill'de yoruldu tamam ve elindeki tek dmc Sarp (!) eyvallah da o görev için yine de Sarp'ı almazdım ben olsam. Yukarıda sebebini yazdım. Sarp Rijkaard döneminde de asla iyi bir bozucu olmadı bence, adı var göz boyayıcı sahte bir presi var. Alan savunması, pozisyon bilgisi sıfır.

Nitekim Sarp girdi savunma onundeki genişlemeye, boş alana o da çare olmadı adamlar rahat alan buldu ve uzerimize geldi ve goler yedik.

Sarp'ı alacagıma Yekta'yı alırdım ya da Gökhan Zan'ı alır Cana'yı kaydırırdım oraya. BAM'ı ölsem sahaya sokmam. :)

Sarp değişikliği yanlış olabilir ama takıma kazandırdığı oyuncular takdir edilesi.Hagi'Ye desteğe devam.

Gerektiği zaman eleştirilecek gerektiği zaman övülecek.Bu maçta övgüyü sonuna kadar haketmiştir..

Burada üstünkörü Hagi'yi eleştiriyorsunuz gerçekten çok ilginç.. Şu maçta galibiyetin mimarı Hagi'dir..

Cana ön libero, Neill savunma oynasa daha iyi filan değildir! O bölgede ciddi anlamda pas yapabilen bir oyuncu gerekli, Neill çıktığı anda baskıyı kıramaz olduk.. Cana daha iyi bir pasör mü Neill'dan? Hagi'yi alkışlamak gereken yerde yeriyoruz, okuduklarıma inanamıyorum.. Neill-Cana denemesi geçen maçta ağır kalınca problem yarattı- ne yaptı Hagi? Hemen Sabri'yi monte etti oraya, Neill'ın ağırlığını Sabri'nin çabukluğuyla dengeledi. Bugün sahanın en iyilerindendi Sabri.

Ve unutmayın, bunların hepsini, asıl istediği transfer yapılmadığı için 3 maç zarfında yapıyor. Defansın önündeki oyun kurucu pozisyonunda Biglia gelmedi, transfer de yapılmadı. Hagi burası için her maç çözüm üretmeye çalışıyor, ama kimse görmüyor.

Kadir kıymet bilmiyoruz başka hiç bir şey değil.. Bugün Stancu, Culio, Kazım müthiş oynadılar. Hagi'nin istediği 3 oyuncu. Zapata'da kim ne derse desin hata yapmadı, hatta ofsayt diye kesilen golde inanılmaz bir kurtaışı dahi vardı. Gol sevinçlerine, ortaya koyulan mücadeleye bakmıyorsunuz. Ancak Hagi aşağı Hagi yukarı

Alıntı

hataları var, doğruları var. ama ben rijkaard'da dediğimi diyeceğim. abartı bir şekilde saçmalamadığı sürece dursun takımın başında, şöyle 2-3 yıl dursun bir. neler olacak bakalım. türkiye'de bunu deneyen tek takım bile yok. beğenilmeyen bir pozisyon ertesi teknik adam kovuluyor.

1,5 senedir bu kosan pres yapan futbolu izleyemedik.

bu kosan oynayan takimi hagi kurdu birakin biraz zaman tanilsin, takim daha iyi yerlere gelecektir.

hata yapabilir sonucta oda insan ama gitticke onuda azalticaktir!

demekki neymis hagi veyseli alin dese alacakmisiz

reyis futbolcudan anliyor

Yahu adam çıkarken çok sinirlendi,neill in yorgun olduğunu hagi mi daha iyi bilecek? Adamın oyuna müdahale yeteneği ''0'' kabullenin bunu artık.

canim hagim benim!!!!

güzel isler yapiyor bence. adama zaman lazim. rijkaardi hala severim ama maalesef son 1,5-2 yilda gördügüm en iyi futbolu oynatti hagi sükür takima!

birde su BAM gitse neler olur neler!!!!!!

Oğuzhan, Neill'ın oyundan çıktığı için sinirlendiğini nerden çıkardın? İlk defa senden duydum bunu.

Adam 1 aydır, 3 günde 1 maç yapıyor, yorgun olmaması mümkün mü?

Yahu adam çıkarken çok sinirlendi,neill in yorgun olduğunu hagi mi daha iyi bilecek? Adamın oyuna müdahale yeteneği ''0'' kabullenin bunu artık.

neill yorgunluğundan dolayı izin istedi takımdan, izin verilmedi. adamı ekstra yormanın anlamı yok. sinirlendiği falan da yok adam hep sinirli maç sırasında bile dövecek gibi bakıyor :D

haaa, yerine sarp'ın girmesi oyunu rakibe verdi. farklı bir şey deneyebilirdi. mesela, cana'yı oraya çekebilirdi, yekta'yı sokabilirdi vs.

zamanla olacaktır.

Neill olayını çok abarttın be hocam. Bu maçtaki değişiklikler yerinde ve zamanındaydı. Bir tek Mustafa Sarp konusunda eleştirilebilir ki o konuda da yapacağı fazla bir şey yok. Çünkü takımda yedek ön libero yok. Belki Insua'yı alabilirdi ama o ana kadar iyi giden defans dörtlüsünü bozmak istememiş olabilir haklı olarak. Yekta desen ön libero değil zaten.

Ayrıca Neill zaten daha yeni 90 dakika oynamış Gaziantep de çıkarması o kadar anormal değil.

Ben olsam Hagi'yi Menajer yapar ve bir scout ekibi kurup başına geçirirdim...

Hagi menajerliği kabul etmez

Para her kapıyı açar, her kapıyıda kapatır... 10 milyonluk futboldan sıkılmış adamları almak yerine verirsin Hagi'ye yıllık 2 milyon arada kalan 8 milyona sana 2 tane iyi topcu getirir :) "yani fiyat rakam topcu sayısı değişebilir, misal veriyorum"

Geri
Üst Alt