Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Adam topçudan cidden anlıyor...

Sadece bu senekiler değil geçen seferi de düşündüğümüzde çok bariz bu.

Song-Tomas-Conceicao-Saidou-Ribery

Stancu-Culio-Kazım

Adam topçudan cidden anlıyor...

Sadece bu senekiler değil geçen seferi de düşündüğümüzde çok bariz bu.

Song-Tomas-Conceicaso-Saidou-Ribery

Stancu-Culio-Kazım

Hagi gerçekten dünya çapında kulüplerde başarılı bir Scout olarak çalışır. Buna adım kadar eminim.

Ancak başarılı bir T.D'lik için kimi eksiklikleri bulunuyor.

Neyse, umarım Galatasaray çatısı altında yeniden çok başarılı olur.

Hagi'nin kupa kaldırdığını görmek, bizlere yeniden en büyük armağandır.

Hagi gerçekten dünya çapında kulüplerde başarılı bir Scout olarak çalışır. Buna adım kadar eminim.

Ancak başarılı bir T.D'lik için kimi eksiklikleri bulunuyor.

Neyse, umarım Galatasaray çatısı altında yeniden çok başarılı olur.

Hagi'nin kupa kaldırdığını görmek, bizlere yeniden en büyük armağandır.

gitsin hagi menajerlik yapsın, biz teknik adam arıyoruz yaptığı transferleri marifet saymasın.

dün ki maçı izledi herkes. gaziantep maçı gibi yaptı. öndeyiz takımın iyilerinden birini çıkartıyo kazmaları sokuyor yahu.

eskişehir= neill--mustafa sarp ---3-0----3-2

gaziantep= kazım kazım--aydın --- kewell-mustafa sarp --- 2-1-----3-2

kur bu kadroyu yedeklerde belli sakatlık kart olmadıktan sonra

as kadro sakatlar gelinceye kadar;

-----------------zapata--------

---serdar----cana---servet-----h.balta----

------sabri---neill/yekta----culio-------

--kazımm---------------kewell----

-----------stancu----------

yedek değişikliği kadroo:

----------------zapata----------------------------------------zapata------------

-serdar-----cana----servet----h.balta------------serdar-----servet----h.balta-------ınsua-----

-------sabri---yekta----culiooo----------------------------sabri-----yekta---cana-----------

--kazım--------------kewell----------------------------stancu-----------------culio-------

------------stancu------------------------------------------------baros--------------------

---------zapata-------------

--sabri----cana-----servet------h.balta-----

----------neilll-----yekte---culio----

emre çolak--------------stancu--------

------------baros-------

aydın-mustafa sarp bunları unuttt hacııııııııııııııııııı....

ille neill cıkartıcaksan yekta yı all..

culio yerine--emre çolak---

kazım kazım yerinede barosu sok stancuyu koy oraya

stancu çıkarcaksan baros----

duruma göre ınsua koy h.balta-servet olsun

canayı yada neill ön libero oynat.

mustafa sarp-barış-aydın boş işler bunlar

gerçi sezon sonunda sende yolcusunnnn..

gelecek sezonda bir sağ açık-2 orta saha-2 gurbetçi-1 libero tamamdır. kalecide yerli tabi... sakatlarda gelince yeni teknik adamla 4-4-2 veya 4-2-1-2-1

benim as kadrom 4 yeni transfer yeter gurbetçiler hariçç....

AS KADROMM

-------------yerli(1 MİLYON EURO EN FAZLA)-------------

--sabri----cana---neilll-----çağlar-----

-------biglia (8 M EURO)---------culio------

-------------kallström(7 MİLYON EURO)---------------

volkan şen(4.5 M EURO)-----------------arda--------

---------------stancu---------

YEDEK KADRO:

-------------UFUK--------------

--SERDAR----SERVET---G.ZAN-----H.BALTA-----

------------YEKTA--EMRE Ç./gurbetçi----SEZER ÖZTÜRK-----

-----KAZIM KAZIM-PİNO------------KEWELL (MEHMET EKİCİ)

-------------------BAROS--ANIL------

1 yabancı boşta bile........

Antep maçında Zarp oynarsa, Hagi benim gözümde td olarak biter.

Hagi'nin kaderi önümüzdeki hafta oynanacak olan Gaziantepspor deplasmanı, Türkiye kupası çeyrek final rövanş maçı (Gaziantepspor) ve Fenerbahçe maçları olacaktır. Bu maçlardan kötü sonuçlar alınması halinde Hagi Nisan ayı sonunu göremeden bu takımdan gönderilir.

eski1.png

Bu fotoğraf çok şeyi anlatıyor. Son adam Cana ile en ileri uçtaki Kewell arasında yaklaşık 40 metre var. Bu bile bazı şeylerin değiştiğini gösterir. Rijkaard döneminde sahanın bütününü kullanmaya çalışan ve oyunu 60-70 metrede oynamaya çalışan bir Galatasaray vardı. Bütün bunlarla birlikte, orta sahanızda Barış, M.Sarp, Ayhan gibi pas yapmakta zorlanan adamlar olunca, topu oyunu sokmakta ve oyunu rakip alana yıkmakta zorlanan bir Galatasaray ortaya çıkıyordu. Hagi geldiği günden beri orta sahada birşeyleri değiştirmeye gayret etti. Neill'i ön liberoda denedi, H.Balta'yı ve Sabri'yi orta sahaya çekti. Geldiği günden beri Rijkaard'ın bırakmış olduğu enkazını toparlamaya çalışıyor. Eğer Hagi sezon başında gelseydi, eminim puan tablosunda şu durumda olmazdık.

Seni seviyorum Hagi reis.

Rijkaard'a 1 yıl sabrettiysem sana sonsuza kadar sabrederim reis.

Birini savunurken de birini yermeyin Rijkaard enkaz bıraktı edebiyatı yapmayın küçülmeyin

eski1.png

Bu fotoğraf çok şeyi anlatıyor. Son adam Cana ile en ileri uçtaki Kewell arasında yaklaşık 40 metre var. Bu bile bazı şeylerin değiştiğini gösterir. Rijkaard döneminde sahanın bütününü kullanmaya çalışan ve oyunu 60-70 metrede oynamaya çalışan bir Galatasaray vardı. Bütün bunlarla birlikte, orta sahanızda Barış, M.Sarp, Ayhan gibi pas yapmakta zorlanan adamlar olunca, topu oyunu sokmakta ve oyunu rakip alana yıkmakta zorlanan bir Galatasaray ortaya çıkıyordu. Hagi geldiği günden beri orta sahada birşeyleri değiştirmeye gayret etti. Neill'i ön liberoda denedi, H.Balta'yı ve Sabri'yi orta sahaya çekti. Geldiği günden beri Rijkaard'ın bırakmış olduğu enkazını toparlamaya çalışıyor. Eğer Hagi sezon başında gelseydi, eminim puan tablosunda şu durumda olmazdık.

bu bir kontratak olmasin?

Birini savunurken de birini yermeyin Rijkaard enkaz bıraktı edebiyatı yapmayın küçülmeyin

Merih sözün banaysa yanlış olmuş.

Ben zaten Rijkaard gönderilsin falan demiyordum.3-4 yıl sabır ederdim ben o adama.

Fakat gönderildi işte.Hagi'nin sonu aynı olmasın artık.

edit; pardon bana değilmiş zaten sanırım üstümdeki yazıya dikkat etmedim.

bu bir kontratak olmasin?

2. gol öncesi. Eskişehirspor savunması defanstan topu çıkarmaya çalışıyor, bizimkilerse önde baskı uyguluyorlar. Adamlar baskıyı yiyince uzun vuruyorlar, Serkan kafayla topu kesiyor, top Kazım'ın koşu yoluna düşüyor.

Rıjkaard'ı total futbol oynatsın diye getiriyorsun,eline, en önemli,olmazsa olmaz mevkiide oynasın diye Sarp,Ayhan ve Barış'ı veriyorsun. :(

Rijkaard enkaz bıraktı diyenlere Rijkaard'ı ve felsefesini öğrenmelerini tavsiye ediyorum.

Şöyle örnek vereyim; Rijkaard arkeolojik bir kazı yapacaktı(takım kurmak), eline fırçasını aldı toprağı hafif hafif traşlamaya başladı.(takımı şekile sokmaya başladı) Biraz daha büyük, çekiç ve aletler gerekiyordu.(orta sahaya 2-3 kaliteli oyuncu, santrafor gibi), ama yönetim onun eline, dozer, kepçe ve hilti(BAM) verdi, enkaz öyle oluştu.

eski1.png

Futbolun 80 metrede oynanamayacak bir oyun olduğunu öğrenememiş. Takıma bir kimlik kazandıracaksa 1. kuralı bu oyunu 40-50 metrelerde oynatması olmalı. İster defans, ister hücum tercih etsin. Abuk subuk bir taktikle hiçbir katkısı yok takıma. Sadece isimleri uygun yerlere dizerek takım olunmaz.

3 Şubat'ta yazmışım. Çok enteresan değilmi?

Şöyle örnek vereyim; Rijkaard arkeolojik bir kazı yapacaktı(takım kurmak), eline fırçasını aldı toprağı hafif hafif traşlamaya başladı.(takımı şekile sokmaya başladı) Biraz daha büyük, çekiç ve aletler gerekiyordu.(orta sahaya 2-3 kaliteli oyuncu, santrafor gibi), ama yönetim onun eline, dozer, kepçe ve hilti(BAM) verdi, enkaz öyle oluştu.

Süpersin dostum :yenieek:

Ben de başka bir örnek vereyim. Süper bir grafik tasarımcı alıyorsun şirkete tüm programlara hakim birisi bu adam deneyimli ve tecrübeli, baya da referansı var.

Ama şöyle bir saçmalığa imza atıyorsun; ekran kartını iyi yapıyorsun (hücum hattı), işlemcisini de (orta saha) çok çok iyi yapman gerekirken en kötüsünü veriyorsun (orta saha) programların da (defans) en eski sürümlerini veriyorsun ve bilgisayarı yenileme sözü veriyorsun, adam ısrarla işlemci istiyor (orta saha) sen gidiyorsun iyi olan ekran kartını satıp (keita, gio vs) başka ekran kartı alıyorsun (pino, misi) ama işlemci gene aynı kalıyor. Bu durumda o eleman o bilgisayarda çalışma yapamaz ki bunun imkanı yok. Eğer yapar diyen varsa da diyemiyorum yapamaz yani. İşlemcisi (orta saha) çok kötü olan bir bilgisayara en iyi ekran kartını (hücum) taksan hiç bir işe yaramaz ki o ekran kartı.

Geri
Üst Alt