Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Her maç sonuca direk etki edecek hamlelerde bulunuyor. Yaklaşık 5 maçtır yaptığı hatalı değişikliklerden ötürü maçları veriyoruz, oyunu iyi okuyamıyor, yönlendiremiyor. Kewell gibi bir adamın savunmaya yardım edemeyeceği bariz açıkken gidip savunmadan çıkmayan Stancu'yu alıp, Kewell'ı oyuna dahil ediyor. Madem takımı defansif bir çizgide oynatıyorsun, neden gidip böyle bir hamlede bulunuyorsun? Bunu ben ilk yarının başında da demiştim. Hakan Balta'nın bulunduğu kanadın otoban olduğunu, Stancu olmasaydı bir sürü pozisyon yiyeceğimizi, bu yüzden o kanada kesinlikle Pino ve Kewell gibi defansa gereken desteği vermeyen oyuncuların girmemesi gerektiğini söylemiştim. Arda değişikliği yerindeydi ama sonradan Kewell gibi bir oyuncuyu aldıktan sonra takımın ahengi bozuldu ve sorunlu olan beklerimiz gereken desteği alamadı. İşin komik tarafı uyguladığı sisteme de ihanet etti, tabi bunu isteyerek yaptığını sanmıyorum. Başarısızlığın en temel noktası bilgisizlik ve fikirsizliktir, düşünmeden hareket etmektir. Hagi'nin de temeldeki problemi, en azından bana yansıyan tezahürü budur ve bunun hiçbir tedavülü ve affı yoktur. İstifa etmelidir.