Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Gerets-Skibbe-Rijkaaard-Hagi...

Gelen gideni daima aratmış, gelecek hocayı emrak ediyorum doğrusu.

Takımın en iyi oyuncusu Pino'yu oyuna almamak aptallıktır.Bu adamı 2005 te getirdin olmadı gittin birdaha getirdin.Hala neden kovulmadı şaşıyorum.

Tarihimizde bu kadar kötü oyunu okuyan ve değişiklikler yapan teknik direktör sayısı azdır. Aldığımız maçı veriyoruz, loser bir takım olduk.Genede eleştirirken edepli olun.Hagi o.Olmadı, gidecek gitmeli ama edepli olun.Defol tarzı hitaplar yakışmıyor.

Yapma be Giga... Git artık biz seni hala sevmek istiyoruz.

Gitsene hocam artık ya bi Adnan Polat bi sen bu işlerden anlamıyorsunuz. Hagi ne kadar büyük efsaneydin be şu taraftarın gözünde neden hala hiç ediyorsun ... Stancuyu da al panpa;)

1 milyon euro az para degil, brakip gitsin.

Tek caresi var, polat kovacak adami, ama o da istifa etmesini bekliyor anladigim kadari ile.

Her maç sonuca direk etki edecek hamlelerde bulunuyor. Yaklaşık 5 maçtır yaptığı hatalı değişikliklerden ötürü maçları veriyoruz, oyunu iyi okuyamıyor, yönlendiremiyor. Kewell gibi bir adamın savunmaya yardım edemeyeceği bariz açıkken gidip savunmadan çıkmayan Stancu'yu alıp, Kewell'ı oyuna dahil ediyor. Madem takımı defansif bir çizgide oynatıyorsun, neden gidip böyle bir hamlede bulunuyorsun? Bunu ben ilk yarının başında da demiştim. Hakan Balta'nın bulunduğu kanadın otoban olduğunu, Stancu olmasaydı bir sürü pozisyon yiyeceğimizi, bu yüzden o kanada kesinlikle Pino ve Kewell gibi defansa gereken desteği vermeyen oyuncuların girmemesi gerektiğini söylemiştim. Arda değişikliği yerindeydi ama sonradan Kewell gibi bir oyuncuyu aldıktan sonra takımın ahengi bozuldu ve sorunlu olan beklerimiz gereken desteği alamadı. İşin komik tarafı uyguladığı sisteme de ihanet etti, tabi bunu isteyerek yaptığını sanmıyorum. Başarısızlığın en temel noktası bilgisizlik ve fikirsizliktir, düşünmeden hareket etmektir. Hagi'nin de temeldeki problemi, en azından bana yansıyan tezahürü budur ve bunun hiçbir tedavülü ve affı yoktur. İstifa etmelidir.

İkinci kez gelmeyecektin Hagi, anlamalıydın yem olduğunu, birkaç sene Romanya, Rusya vs tecrübe edinecektin.

Hagi'nin Becali kadar,torunlarını doyuracak kadar serveti var.Romanyada otelleri var.Para peşinde koşacak adam değildir.Hitaplara dikkat edelim.

İnşallah gönderilmeden kendisi istifa eder.

B.Korkmaz gibi seneye maç yorumları yapabilir Lig Tv'de.

Geldiği günden beri istemeyerek de olsa hoca olamayacağını söylemiştim. Şimdi tek yapması gereken istifa etmektir, kendisini hala efsane olarak hatırlamamızı istiyorsa.

1-2 gün içinde istifası açıklanır.

Nantes deplasmanında Lucescu oyuncu değişikliği olarak Victoria, Fleurquin ve Sergen 'i alır. Victoria ortayı keser, Fleurquin topu indirir, Sergen dokunur ve 1-0 galip geliriz Nantes deplasmanından.

Geri
Üst Alt