Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

[video=youtube;A4FwSxghJ-k]https://www.youtube.com/watch?v=A4FwSxghJ-k[/video]

Konu başlığındaki Teknik Direktör kısmı abes duruyor sanki ? :) Hagi sana saygım, sevgim sonsuz ama; başarısızsın ve bir o kadarda inatçısın yahu...

para için gitmiyorsa efsaneliğin falan kalmaz artık taraftarın gözünde iyice silinir gidersin hagi. o yüzden gel bu taraftarı daha fazla kendinden nefret ettirme bırak git efendi gibi

Tazminatını bekliyo heralde aldığı paralar az gelmiş:b5:

neden hala alınmadı görevden küme düşmeyi mi bekliyoruz?

degerli renktaşım o halde niye istafa etmiyor.bundan daha başka başarısızlık hatta başarıda iyice dibe vurma varmı.

Misimovicin yenmesine göz yumdu, Kupadan elettirdi, fener derbisini kaybettirdi, sırada küme düşürme var. ondan sonra istifasını verir umarım..

Arka arkaya 3 mağlubiyet ile küme düşme potasına gideriz. Hagi kadar kötü teknik direktörümüz olduğunu hatırlamıyorum. Bu kadar inatcı kompleksli takıntılı bi adma nasıl teknik direktörlük yapıyor hayret.

Son 4 maçta 1 puan. Eyvallah Hagi böyle devam.

korku basti 27 martan onun icin sirf tazminatini vermemek icin yönetim hagiyi gönderemiyor

Hagi'nin sezon sonuna kadar bi yere gideceğini sanmıyorum.

Yazık olacak bize;

Bu kafayla kalan maçlardan ;

Antalya(D)

Trabzon

Manisa(D)

Kayseri

BJK(D)

Kasımpaşa

Gençlerbirliği(D)

Konya

Fiksüründe bi kere deplasman galibiyeti alabileceğimizi sanmıyorum 1-2 puan o da belki.Evimizde de Kasımpaşa ile Konya'yı yeneriz sonra sevinir miyiz acaba ?

Yazık olacak bize;

Antalya(D)

Trabzon

Manisa(D)

Kayseri

BJK(D)

Kasımpaşa

Gençlerbirliği(D)

Konya

Fiksüründe bi kere deplasman galibiyeti alabileceğimizi sanmıyorum 1-2 puan o da belki.Evimizde de Kasımpaşa ile Konya'yı yeneriz sonra sevinir miyiz acaba ?

Sadece Evimizde son 2 maçı yenersek düşmeyiz dimi?

Arkadaslar Hagi ülkesine gitmis gelis tarihi beli degilmis...göya tugay sezon sonuna kadar takimin basina gecelmis....insh dogru dur...

Kaynak : dha

''Pino'yu oynatmadım çünkü Kewell'ı oyuna aldım. Kewell, Arda, Baros 2-3 ay sakatlık dönemi geçirdiler. Yüzde yüz formda değiller. Ama sahadaki yabancı sayısından dolayı Pino'yu oyuna sokamadım. Takımın dengesini bozmak istemedim.

galatasaray.org

bi git çay koy hacı ya demli olsun tutarsız açıklamalarına bir yenisini daha ekledin

Yazık olacak bize;

Antalya(D)

Trabzon

Manisa(D)

Kayseri

BJK(D)

Kasımpaşa

Gençlerbirliği(D)

Konya

Antalya, kasimpasa, ve konya maclarini aliriz bence. Gerisi ya beraberlik yada yenilgi.

Antalya(D)3

Trabzon3

Manisa(D)0

Kayseri0

BJK(D)1

Kasımpaşa1

Gençlerbirliği(D)0

Konya3

Böyle birşey olur.

Söyle bir sey düsünüyorum : içerde oynayacagimiz bir sonraki maçta tam kulübenin arkasina bilet alacaksin; 90 dakika boyunca Hagi'yi istifaya davet, küfür, Misimovic lehine tezahürat ve son dakikalara dogru yedek kulübesine 4-5 paket sakiz atacaksin.

Söyle bir sey düsünüyorum : içerde oynayacagimiz bir sonraki maçta tam kulübenin arkasina bilet alacaksin; 90 dakika boyunca Hagi'yi istifaya davet, küfür, Misimovic lehine tezahürat ve son dakikalara dogru yedek kulübesine 4-5 paket sakiz atacaksin.

Hocam Antalya'da statta olurum ancak bunları yapmanın bir anlamı yok..

Hani meşhur atasözünde olduğu gibi; " Anlayana sivrisinek saz anlamayana.."

Hagi anlamıyor anlamak istemiyor.. O da haklı futbol okuluna para lazım.. Yetiştirdiği en iyi oyuncuyu başka kulüplere peşkeş çektiğinde anlamamız lazımdı futbolculuk döneminde olduğu gibi içtenlikle gelmediğini.

Şu an Adnan Polat'ın dediği gibi onu göndersen kimi getireceksin ki. Kimse şu an bu ateşe kendini atmaz. Ligimizde bulunan çok antranörün adı geçiyor. Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman, Tolunay Kafkas, Abdullah Avcı, Ersun Yanal ve Fatih Terim..

Terim zaten gelmez ama bu takımı çalıştırmayı gerçekten isteyebilecek diğer hocaların hiçbiri de gelmez..

Yabancı getireceksin bu durumda. O da Daum veya yine sükse yapacak yabancı yıldızlarla çalışmaya alışmış bir hoca olacak. Onu getirsen ne kadar zamanda tanıyacak ki takımı. Tanıyana kadar lig biter o da çuvallar o zamana kadar..

Şu an elimiz kolumuz bağlı Hagi'nin istifasını bekliyoruz. İstifa ederse ne olacağını Başkan dahi bilmiyor. Basketbol şubesinde bunca yapılanma olurken biraz da futbola baksaydınız be hocam..

Geri
Üst Alt