Hagi'ye ben de hayır demem, çünkü çok belli ki, Mancini gibi para yemeye meraklı ünlü bir TD gelecek veya tamamen tanınmayan süpriz biri gelecek.

Hagi dandik sezon ve kadrolarda iyi iş yapmıştı.

Ya arkadaş ciddi ciddi Hagi'yi teknik direktör olarak istemek nedir ?

Mağlup olunan bir maçın ardından mağlubiyetin sebebi sorulduğunda "Futbolcular bakıyor sahada, ben bakıyor kenarda. Neden yenildik ben bilmiyor." demiş birisi Hagi.

Tamam o dönemlerde bile kendisi hakkında ağzımdan en ufak kötü söz çıkmadı çünkü benim gözümde de bir Galatasaray efsanesidir kendisi. Aklımı peynir ekmekle yemedim. Hagi'yi iknar edecek değilim. Ama teknik direktör olarak ona güvenim yok. Ha Advocaat, Jol vesaire gelmiş, ha Hagi. İyi niyetini sorgulamıyorum ama yönetim kabiliyeti olarak o ışık yok kendisinde.

Geleceğini de zannetmiyorum. Daha doğrusu getirileceğini. Ama olur da tekrardan teknik direktör olursa, tek temennim samimi biçimde söylüyorum ki beni yanıltması ve sözlerimden ötürü pişman etmesi olur.

HAGI; GALATASARAY'in bir insan bedeninde tecelli etmis halidir.

hagi+006.jpg

aslında ismini bile telaffuz edemediğimiz bir teknik adamı transfer edip risk almaktansa hagi bence iyi olabilir zaten kısıtlı bir transfer bütçemiz var ve birde yabancı sınırlaması var kariyerli hiç bir hoca bu şartlarda kolay kolay gelmez en iyisi efsanemiz gelsin özledik zaten

Hagi ortalıyor Popescu kafayı vuruyor Taffarel golü yiyor :asd:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CIRfHx4HobM[/media]

2.golde Hagi nin payı golden çok daha büyük.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=T4nUYXlUBXk[/media]

:016:

Şu adamı hiç t.direktör olarak kullanıp harcamayacaktık. Futbolu bıraktığı gün floryada alt yapının anahtarını teslim edecektik.

15 yılda 10 tane yetenekli genç çıkarırdık. Anadolu kulüpleri bizim kıçımızda gezerlerdi biz onların değil.

Gercek efsane. Birçok capsızı sırtında taşıyıp adam etti.

18 sene önce dün kulubümüzün tarihini yeniden yazmak için gelen commandante'dir.

Kendisini Alex ile kıyaslayanlar verilecek en iyi cevap da

5 SEZON DA KAZANDIKLARI

4 Lig

1 UEFA Kupası

1 Avrupa Süper Kupası

2 Türkiye Kupası

1 Türkiye Süper Kupası'na karşılık

Alex'in 8 sezon oynayıp 3 defa Lig şampiyonluğu kazanması bile yeterdir.

Geri
Üst Alt