yok ya.. adam gelecek soygun yapacak, takımı batıracak.. ben saygı gösterecem? göstermiyorum lan saygı maygı...

oyuncu iken efsaneydi diye tdliğinde yaptıklarını görmezden mi gelecez? yok öyle bir dünya cund kardeş...

ne soygunu olum

2005te kac tane rumen aldi

koca bir 0

adam bahcesinde altyapi okulu isletirken adami takimin basina getir sonra 2 ayda buldugu adama burun kivir

hagi tanidigi yahut asina oldugu adami getirmemis olsa ve salt komisyon icin adam getirmis olsa b ihtimal ilk tdliginde de getirirdi bize heralde

2 ayda buldugu adama laf edemezsin son uyarimdir

ft de umit davalayi goturdu

o zaten komisyoncu da olayi izah etmek icin soyluyorum anladinmi he

Şu başlıkta bari trollük yapmayın hakaretinizi dönün aynada tipinize bakıp yapın adamı hasta etmeyin yeter ulan

Bu adam bizim Atatürk'ümüz. Herkes aklını basına alsın, çok ciddiyim.

Ayip

tumblr_mmhzksNPpQ1r52c4ko1_400.jpg

hagiye laf edenle fiziki olarak kapismaya hazirim

hagiye laf ettirecegimi sananlar tekrar dusunmelidir

Bence adaylar içinde olabilir.Neden olmasın.Transfere karışmazsa başarılı olur.

Benim tahminim Hagi gençlerle daha başarılı olur.Sonçta bu konu üzerine akademisi de var.

habib denen dna gafletini konudan uzaklastirmayan benim gozumde #1 haindir

Efsanedir elbette, hele benim gibi 15-20 yaşları arasında tam fanatik döneminde izlediyseniz daha büyüğü var diyemezsiniz, zidane-hagi kıyasladılar 2 sinide izledim hala iddaa ederim hagi daha büyüktü, td olarak hiç iyi yapılanmış bir takımın başınada getirilmedi hep geçiş dönemlerindeki leş takımların başındaydı, şu anki kadro o kadroların yanında galacticos olur, denenebilir valla, kendi evladına şans vermekten bu kadar korkmamak gerek. Tutarsa al sana 20 yıllık td, gerçi biz bir şekilde onu da kovup küstürürüz o ayrı.

Efsanedir elbette, hele benim gibi 15-20 yaşları arasında tam fanatik döneminde izlediyseniz daha büyüğü var diyemezsiniz, zidane-hagi kıyasladılar 2 sinide izledim hala iddaa ederim hagi daha büyüktü, td olarak hiç iyi yapılanmış bir takımın başınada getirilmedi hep geçiş dönemlerindeki leş takımların başındaydı, şu anki kadro o kadroların yanında galacticos olur, denenebilir valla, kendi evladına şans vermekten bu kadar korkmamak gerek. Tutarsa al sana 20 yıllık td, gerçi biz bir şekilde onu da kovup küstürürüz o ayrı.

#10 post acikcasi

Hagi den manav kasap hatta kabzımal bile olur ancak Hagi den TD olmaz. Culio ve stancu Galatasaraya attığı kazıktır.

ne soygunu olum

2005te kac tane rumen aldi

koca bir 0

adam bahcesinde altyapi okulu isletirken adami takimin basina getir sonra 2 ayda buldugu adama burun kivir

hagi tanidigi yahut asina oldugu adami getirmemis olsa ve salt komisyon icin adam getirmis olsa b ihtimal ilk tdliginde de getirirdi bize heralde

2 ayda buldugu adama laf edemezsin son uyarimdir

ft de umit davalayi goturdu

o zaten komisyoncu da olayi izah etmek icin soyluyorum anladinmi he

ya adam belki fırsatını bulamadı ilk tdliğinde istediği adamı getirmeye nerden biliyosun? getirmek istedi ama getiremedi belki? klübün ekonomisi zaten iyi değildi staddan önce.. getirebildikleri adamların da çapı belliydi.. hagi de buna dahil.. çapı belli bir tdlik yapabildi.. uğraştı durdu ikinci tdliği zamanında getirdi işte istediği adamları ve gördük nasıl facia olduklarını.. altyapı okulu işletmesini ben mi söyledim? bana ne okulundan? ben yaptığı işe bakarım.. bu mesleği yapıyorsa ve görev almayı kabul ediyorsa aynı futbolculuğundaki gibi ciddiyet gösterecekti.. o ne yaptı? yalan olacağını anladığı için bari son bir vole vurayım dedi.. getirdiği adamlardan zarar etmedik mi? iş etiği diye bir şey yoktu hagide.. hala nasıl ciddi ciddi savunabiliyorsun aklım almıyor..

Geri
Üst Alt