Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Bu adam bizim Atatürk'ümüz. Herkes aklını basına alsın, çok ciddiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
danny ve bjk torpiliyle 2. olmaz en azından kendi kazanır bişeyleri.
hazır rijkaardın enkazıda yokken ortada neden olmasın.
mancini kadar yakışıklı değil ama idare edin işte.
yok ya.. adam gelecek soygun yapacak, takımı batıracak.. ben saygı gösterecem? göstermiyorum lan saygı maygı...
oyuncu iken efsaneydi diye tdliğinde yaptıklarını görmezden mi gelecez? yok öyle bir dünya cund kardeş...
her konuya copy paste yapiyorsun galiba
bu kafa bitmeyecek
Efsanesine cingene diyen kendi sevgilisine hayat kadını der, eyvallah
ulan haginin hocalıgını bana anlatmayın hadi uzayın
Efsanedir elbette, hele benim gibi 15-20 yaşları arasında tam fanatik döneminde izlediyseniz daha büyüğü var diyemezsiniz, zidane-hagi kıyasladılar 2 sinide izledim hala iddaa ederim hagi daha büyüktü, td olarak hiç iyi yapılanmış bir takımın başınada getirilmedi hep geçiş dönemlerindeki leş takımların başındaydı, şu anki kadro o kadroların yanında galacticos olur, denenebilir valla, kendi evladına şans vermekten bu kadar korkmamak gerek. Tutarsa al sana 20 yıllık td, gerçi biz bir şekilde onu da kovup küstürürüz o ayrı.
ne soygunu olum
2005te kac tane rumen aldi
koca bir 0
adam bahcesinde altyapi okulu isletirken adami takimin basina getir sonra 2 ayda buldugu adama burun kivir
hagi tanidigi yahut asina oldugu adami getirmemis olsa ve salt komisyon icin adam getirmis olsa b ihtimal ilk tdliginde de getirirdi bize heralde
2 ayda buldugu adama laf edemezsin son uyarimdir
ft de umit davalayi goturdu
o zaten komisyoncu da olayi izah etmek icin soyluyorum anladinmi he