Kaynak ve bilgi....? İstemem. son gelişinde zapataları culio ları unutmadık

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ci7jwdoWgAACUnE.jpg

Eski futbolcumuz Gheorghe Hagi, Fransa 1998 Dünya Kupası anısına saçlarını yeniden sarıya boyattı.

CkiDu0eWgAA3o0y.jpg

En zor zamanlarda taşın altına elini koymak Galatasaraylılıksa Hagi hocam herkesten daha Galatasaraylı.

Hiç kimse senin yerini dolduramaz üstat.

Adam'ın 4 harfi.

HAGI.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fatih Terim'in penaltı atacak adam aradığı 1998 Türkiye Kupası finalinde penaltı kaçırdığını öğrenmiş bulunmakta ve hayretler içerisindeyim.

Fatih Terim - Penalti Atacak Futbolcu Arıyor | NOSTALJİ - YouTube

Y4ZOdZ.png

Böylece Bjk sahamızda Türkiye Kupası kaldırmış.Neyse ki bir sonraki sezon İnönü'de Türkiye Kupası'nı alarak rövanşı aldık.

Fatih Terim'in penaltı atacak adam aradığı 1998 Türkiye Kupası finalinde penaltı kaçırdığını öğrenmiş bulunmakta ve hayretler içerisindeyim.

Fatih Terim - Penalti Atacak Futbolcu Arıyor | NOSTALJİ - YouTube

Y4ZOdZ.png

Böylece Bjk sahamızda Türkiye Kupası kaldırmış.Neyse ki bir sonraki sezon İnönü'de Türkiye Kupası'nı alarak rövanşı aldık.

Konuyla alakası yok ama,Türkiye Kupası'nda sadece 5 final kaybetmişiz,3 tanesi 1990'larda.Ligde damga vurmuşuz ama kupada biraz fazla final kaybetmişiz sanki.Ayrıca 1990'larda 7 kez kupa finali oynayarak rekor kırdığımızı da belirtelim.

GS Futbol Direktoru olarak goreve baslamali (yeni tesisler yapilinca)

Hagi´nin TD´ligine karsiydim, ama Rikerink´in teknik direktör oldugunu var saydigimiz bir ortamda, Hagi´nin 3. dönemi de olur. Romanya´da iyi isler yapiyor.

Hagi´nin TD´ligine karsiydim, ama Rikerink´in teknik direktör oldugunu var saydigimiz bir ortamda, Hagi´nin 3. dönemi de olur. Romanya´da iyi isler yapiyor.
Şahsen ben Hagi'nin teknik direktör olarak bizde başarılı olmasını çok isterim.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Geri
Üst Alt