gel bir kez daha başarısız olalım hagi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis'in takimi Romanya'da yine zirveye oynuyor.

Su an birinci siradalar.

Ben hep söyledim, kötü teknik direktör değil. Elbet bir gün yine gelecek ve ne kadar iyi hoca olduğunu kanıtlayacak.

ligleride bi kaç haftaya bitecekmiş galiba.

Bir efsane 10 gol - Gheorghe Hagi - YouTube

Gözler dolu dolu :dispirited:

Bizdeki teknik direktörlük kariyeri pek parlak geçmedi belki ama tekrar gelse ağzımıza sıçsa bile bir şey diyemem bu adama. Onu Galatasaray'la ilişkili bir mevkide görmek mutlu eder beni. Hagi yahu..

Reis'in takimi Romanya'da yine zirveye oynuyor.

Su an birinci siradalar.
Kaç senelik bi yapılanmayla geldiler buraya kadar?
Bizde o lüksü olmaz işte.
Arka arkaya 3 maç kaybetse gönderilir.
Taraftar baskısı fazla. Yöneticiler de td e baskı kuruyor. Olcagi varsa da olmuyor bizim ülkede.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk ustayi Sampiyonlar Ligi'nde gormek, tum futbol seveler icin buyuk seref ve onur olacaktir kuskusuz.

Son düzenleme:
Reyizin vurduğu top bile bir başka giderdi hey gidi günler. Özlüyorum o günleri.

Özlenmez mi be abi? Ortaokul yıllarımda maçları Cine5'in verdiği dönemlerde bayıldığım gri formamızla çıktığımız, yaşımız küçük diye zar zor girdiğimiz kıraathanede 10 yıllık nikotini pasif içicilikle 90 dakikada aldığım ortamda, Ercan Taner'in ağzından izlediğim reyizi, şu golü unutmam mümkün mü?

Hagi vs Rapid Wien - YouTube

Özlenmez mi be abi? Ortaokul yıllarımda maçları Cine5'in verdiği dönemlerde bayıldığım gri formamızla çıktığımız, yaşımız küçük diye zar zor girdiğimiz kıraathanede 10 yıllık nikotini pasif içicilikle 90 dakikada aldığım ortamda, Ercan Taner'in ağzından izlediğim reyizi, şu golü unutmam mümkün mü?

Cine5 dedin de sifre girdigi zaman her türlü pozisyona gidiyorduk az cok mactan birseyler anlamak icin ne günlerdi be

Cine5 dedin de sifre girdigi zaman her türlü pozisyona gidiyorduk az cok mactan birseyler anlamak icin ne günlerdi be

İlk başta sesi şifrelemiyorlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.(Tam da emin değilim) Bir de maçın ilk 7-8 dakikasında şifre koymazlardı ilk sene. Bir kere de bizim bir Kocaeli maçında şifre koymayı unutmuşlardı komple. :)

Muhteşem bir gol lakin bu golün ben de güzel anıları olduğu kadar anımsattığı olumsuz şeyler de var. Hagi bu golü attıktan 5 gün sonra yüzyılın en büyük afetini yaşamıştık. Bu gol sırasındaki mutluluğum sevincim ve gururum kadar günler sonrasında canımı zor kurtardığım da gelir aklıma. İşte o da bu gole denk geldi :)

Sonuç olarak Hagi reyiz 3 büyüklerde oynamış dünya üzerindeki tek futbolcudur; Barcelona, Real Madrid, Galatasaray.

Kaç senelik bi yapılanmayla geldiler buraya kadar?
Bizde o lüksü olmaz işte.
Arka arkaya 3 maç kaybetse gönderilir.
Taraftar baskısı fazla. Yöneticiler de td e baskı kuruyor. Olcagi varsa da olmuyor bizim ülkede.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabir nedir bilmiyoruz ülke olarak. Hersey aninda olacak.

Yillardir herkes sistem sistem diye sitem eder ama bunun da aninda olmasini bekler. Isimiz zor.

Geri
Üst Alt