Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak olarak wiki ye güvenen işsizdir imho.Tam olarak ne yapiyor simdi Hagi? Vikipedi'de issiz gozukuyor, ya da ben yanlis anladim.
Kaynak olarak wiki ye güvenen işsizdir imho.
Hala kendi genç futbol akademisi yönetiyor sanirim
Su an birinci siradalar.
Reyizin vurduğu top bile bir başka giderdi hey gidi günler. Özlüyorum o günleri.Bir efsane 10 gol - Gheorghe Hagi - YouTube
Gözler dolu dolu :dispirited:
Bizdeki teknik direktörlük kariyeri pek parlak geçmedi belki ama tekrar gelse ağzımıza sıçsa bile bir şey diyemem bu adama. Onu Galatasaray'la ilişkili bir mevkide görmek mutlu eder beni. Hagi yahu..
hagi milan hasan şaş üçlemeside olmalıydı. içeriğin lig avrupa olarak kısıtlaması varsa bilemem tabi
Reyizin vurduğu top bile bir başka giderdi hey gidi günler. Özlüyorum o günleri.
Özlenmez mi be abi? Ortaokul yıllarımda maçları Cine5'in verdiği dönemlerde bayıldığım gri formamızla çıktığımız, yaşımız küçük diye zar zor girdiğimiz kıraathanede 10 yıllık nikotini pasif içicilikle 90 dakikada aldığım ortamda, Ercan Taner'in ağzından izlediğim reyizi, şu golü unutmam mümkün mü?
Hagi vs Rapid Wien - YouTube
Cine5 dedin de sifre girdigi zaman her türlü pozisyona gidiyorduk az cok mactan birseyler anlamak icin ne günlerdi be
Muhteşem bir gol lakin bu golün ben de güzel anıları olduğu kadar anımsattığı olumsuz şeyler de var. Hagi bu golü attıktan 5 gün sonra yüzyılın en büyük afetini yaşamıştık. Bu gol sırasındaki mutluluğum sevincim ve gururum kadar günler sonrasında canımı zor kurtardığım da gelir aklıma. İşte o da bu gole denk geldiÖzlenmez mi be abi? Ortaokul yıllarımda maçları Cine5'in verdiği dönemlerde bayıldığım gri formamızla çıktığımız, yaşımız küçük diye zar zor girdiğimiz kıraathanede 10 yıllık nikotini pasif içicilikle 90 dakikada aldığım ortamda, Ercan Taner'in ağzından izlediğim reyizi, şu golü unutmam mümkün mü?
Hagi vs Rapid Wien - YouTube
Kaç senelik bi yapılanmayla geldiler buraya kadar?
Bizde o lüksü olmaz işte.
Arka arkaya 3 maç kaybetse gönderilir.
Taraftar baskısı fazla. Yöneticiler de td e baskı kuruyor. Olcagi varsa da olmuyor bizim ülkede.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi