Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Tahminen ana kadroyu ilk önce oluşturmaya çalışıyor, o yüzden gençlerin oynamasını beklemek yanlış olur, eğer dersenizki ana kadroyu oluşturmaya gençleri alarak ta başlayabilir diyebilirsiniz, bence şu an eleme yapıyor oyuncuları.

Cok iyi ya :D Tugay taninmasin diye gozlerini sansurlemisler gibi olmasi da ayri bir espri katmis

hagitugay31.jpg

Bana garip gelen olay, Hagi gelmeden evvel takım iki pas yapamıyodu ve bunu bile bile Hagi'ye sallıyo bir kac futbol cahili. Ona dil uzatan ve uzatacak her birey Galatasaraylılıgını askıya alsın, aksi taktirde Hagi'ye degil Galatasaraya ihanet eder.

Bana garip gelen olay, Hagi gelmeden evvel takım iki pas yapamıyodu ve bunu bile bile Hagi'ye sallıyo bir kac futbol cahili. Ona dil uzatan ve uzatacak her birey Galatasaraylılıgını askıya alsın, aksi taktirde Hagi'ye degil Galatasaraya ihanet eder.

Normalde Hagi ismini Galatasaray bünyesinde görmek bile mutluluk vermeli. Belki de kendilerini Galatasaraylı yapan adamdır Hagi ama daha 3. haftasında bu kadar eleştiri inanılır gibi değil.

Yahu mustafa sarp yerine iyi oynayan bi cana yı çıkardı diye eleştirmyelim mi?

Yahu mustafa sarp yerine iyi oynayan bi cana yı çıkardı diye eleştirmyelim mi?

Bence takımı tanıması için gerekli süre dolmadan eleştirmemeniz lazım.

Ayrıca olay bazında değil, genel olarak Hagi'ye sövüyor millet. 4 maça çıktı, 4 maçta hoca moca olmaz denilecek ne kadar hata yapmış olabilir? Ki hata olduğu tartışılır şeyler bunlar.

Rijkaard kume dusurse bile sabrederim

Hagi takimi niye boyle oynatior :sad007:

Nasil taraftar ULAN bu

HAGI

Anlamayanlar icin boyle yazalim

HA-GI

Elestirmeden olmaz zaten bu isler. Fakat herseyin bir dozu olmalı. Gecen hafta Hagi'yi yollayanlar vardı bu forumda. Cana'yı cıkarırsa cıkarır, bu adamı Hagi transfer ettirmedi sonucta. Kritik bir dönemde hoca getirmeyi biliyorsan eger, yaptıklarını sorgulamamasınıda bileceksin. Oyuncularla kamp gecirmedi daha bu adam.

Rijkaardın 3 pas yapamayan takımına 1.5 sene sabredip Hagi'yi 3 macta asmak bana pek samimi gelmiyor. Hagi'yi zamanında yiyenlerin maskeleri teker teker düsecek gibi.

Hagi'yi de yollamak isteyenler var, anlamadım gitti, lan bir durun arkadaş, tamam Rijkard gitti, gitmesini istemiyormuydunuz, gitti, bari yeni gelene saygınız olsun, bir hoca bize Şampiyonlar Ligini kazandırsa onuda beğenmezsiniz siz, saç stili yüzünden eleştirirsiniz, bir kulp bulursunuz yani.

tek elle tutulur başarısı olmayan gittiği her takımdan; buna romen liginin 2.sınıf takımı da dahil kovulmuş bir adam Galatasaraya kurtarıcı oluyorsa suç onda değil bu kadar küçük düşünen yönetimdedir

Geri
Üst Alt