Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Sen klüp bazında söylüyorsun ama. "Timişoara'yı çalıştıran Hagi getirilirse olacağı buydu." diyorsun. "Barcelona'yı çalıştıran geldi, ne oldu?" diye sorarlar adama.

Ayrıca Rijkaard bu işin kralı tabii, Şampiyonlar Ligi'ni aldı mı almadı mı?
aldı hatta pareira dünya kupasını aldı süper hocalar gerçekten.Spartada küme düştü kıstassa pareira brezilyadan sonra hiçbir takımla gruplardan çıkamadı.Bakın benitez interle kötü günler geçriyor liverpooldan da kovuldu ama rijkaardan 3 gömlek üstündür hocalık konusunda.

Soktaydi resmen. O bakislari görünce Hagi´nin sucsuz oldugunu anladim. Galatasaray tarihinin en dandik futbolcularina sahibiz

Size göre Fatih Terim'de ilk geldiğinde takıma gereksiz bir teknikdirektördü,hatta Fener'den 3 yiyince o gece kovulmalıydı...

Fatih terim türkiyeyi euro 96ya götürüp geldi bize türkiyeyi ilk defa avrupa şampiyonasına taşıyan hocadan söz ediyoriz olimpik milli takımla tavan yapan bir hocadan, o güne kadar futbol tarihinde görülmemiş bir başarıya imza atmış bir hocaydı kendisi ki hala öyle.

not:fenerden 4 yedik.

Rijkaardla sürüneceğimize Hagi ile sürünelim daha iyidir..

Hagi'yi eleştirmek hata. Önce ona 1 sene 3 ay zaman tanıyalım ondan sonra bir gelişme olmazsa eleştiririz. Şimdi adamın ne kabahati olabilir ki. Ayrıca bize en büyük sevinçleri yaşatmış bir adama kötü söz söylemek içimden gelmez..

Şu noktada yönetim yerine Hagi'yi eleştirmek cahilliktir.

Fatih terim türkiyeyi euro 96ya götürüp geldi bize türkiyeyi ilk defa avrupa şampiyonasına taşıyan hocadan söz ediyoriz olimpik milli takımla tavan yapan bir hocadan, o güne kadar futbol tarihinde görülmemiş bir başarıya imza atmış bir hocaydı kendisi ki hala öyle.

Hagi'de Galatasaray'ın ne demek olduğunu çok iyi bilen,yenilmekten nefret eden iyi bir Galatasaray'lı teknik bilgisi Galatasaray'ı çalıştırcak kadar iyi olan birisidir.Şimdi niye yenildik demeye kalkmayın isterseniz.

Takim onun takimi degil. Zaten bitmis bir takimin basina gecti. Bunu da Galatasaray sevgisi yüzünden yapti. Sinirden herkesin defolup gitmesini istiyoruz evet ama suanda en sucsuz adam Hagi´dir. Gelecek sezon karar veririz yeterli mi degil mi diye. Hagi´yi basa getirmeden evvel düsünceksin bunlari. Simdi de Hagi´yi bir kac mac sonunda harcayamazsin. Adam harcama makinesi Adnan Polat.

Bos konusuyorsun,hic bir dayanaginda yok.Rijkaard hangi becerisiyle barcelonanin basina getirildi,Guardiolanin ne basarisi vardi yada portonun 33 yasindaki teknik direktoru hangi sebeble hoca yapildi. Bir suru ornek soylenebilir.Bir insana belli sebeblerden ,yetenegine,birikimine guvenerek degisik faktorleride bir araya katarak gorev verebilirsin,kaldiki Hagi bizdeki doneminde gayet basariliyidi.

Hagi'yi hangi dahi getirdi takıma? 3 yıldır yatan bir adamı hangi zihniyet getirdi, ciddi şekilde merak ediyorum.

Hagi'yi eleştirmek hata. Önce ona 1 sene 3 ay zaman tanıyalım ondan sonra bir gelişme olmazsa eleştiririz. Şimdi adamın ne kabahati olabilir ki. Ayrıca bize en büyük sevinçleri yaşatmış bir adama kötü söz söylemek içimden gelmez..

İstersen yirmi yıl müddet ver; bu zihniyetle beyaz giyen, siyah döner. Değişen bir şey olmayacak, yakında Hagi de ıslıklardan nasibini alır, ertesi gün bavulunu topar gider memleketine...

Ne Rijkaard, ne Skibbe ne de diğerleri suçluydu. Eğer bir ekol hocası getiriyorsan, ya ona sınırsız yetki vereceksin, ya da istediklerini yerine getireceksin. Aksi halde sürünmeye devam edersin ve gördüğün gibi de sürünüyoruz.

Beni Galatasaraylı yapan adama hiçbir şey söylemem ben arkadaş. Başlarım Misi'ye de, Insua'ya da. Hagi ulan bu. Neymiş Sabri niye sağ bekte oynamamış... Çünkü sağ açık oynamasını istedi. Nokta. Daha 1 ay olmuş geleli, adamı şey edip bıraktınız yani. Ki fikstürü açıp bakın, en zor maçlar Hagi'ye denk geldi. Adam daha başını kaldıramamıştır, bir hafta fener, bir hafta Ts, bir hafta Antalya, Manisa...

Bos konusuyorsun,hic bir dayanaginda yok.Rijkaard hangi becerisiyle barcelonanin basina getirildi,Guardiolanin ne basarisi vardi yada portonun 33 yasindaki teknik direktoru hangi sebeble hoca yapildi. Bir suru ornek soylenebilir.Bir insana belli sebeblerden ,yetenegine,birikimine guvenerek degisik faktorleride bir araya katarak gorev verebilirsin,kaldiki Hagi bizdeki doneminde gayet basariliyidi.

Rijkaard ve Guardiola'yı takımın başına getiren Johan Cruijff'tur. Rijkaard'ı zorla geçirdi takımın başına. Guardiola da genç takımda hocalıktan yükseltildi. O da Cruijff'un tercihi.

Porto'nun yeni teknik direktörünü Mourinho önerdi.

Biz kimin referansıyla Hagi'yi getirdik bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa, o da o adama bir daha güvenmemek.

Devre arası yap operasyonu kral

Sevmiyorum, beğenmiyorum, başarılı bulmuyorum kardeşim Rijkaard'ı hala ısıtıp ısıtıp Reykart demenize gerek yok. Gitti işte milyon euroları alıp. Tamam yok bir daha. Unutun. Galatasaray çok daha kötü kadrolarla çok daha iyi sezonlar geçiriyordu. Rijkaard onu da yapamadı. Savunmanın manası yok hala. İlahlaştırmayın artık yeter gına geldi..

Rijkaard ve Guardiola'yı takımın başına getiren Johan Cruijff'tur. Rijkaard'ı zorla geçirdi takımın başına. Guardiola da genç takımda hocalıktan yükseltildi. O da Cruijff'un tercihi.

Biz kimin referansıyla Hagi'yi getirdik bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa, o da o adama bir daha güvenmemek.

Allahtan Hagi geldi Terim yerine

Ulan bir kere olsun yönetime salla gereksiz insan.Sen ve senin zihniyetinin temsil ettiğinden tiksiniyorum.O adam dediğin Hagi'dir. Haddini bil.

Geri
Üst Alt