Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Oyun olarak mücadele olarak pas olarak birbirlerine yakın oynamak eldeki kadroya göre takım kurarak rakibe göre kadro kurarak oynatması ilk yarılarda takımın genelde hep iyi oynaması eskiye göre ilerlediğimizi gösteriyor.Ama rijkardda benzer saçma değişiklerinde eleştiriyi baya bir hakediyor

Misimovic'in alınması sene başında yönetimin hatası arkadaş,ihtiyacımız olan adam değil Misimovic,Galatasaray'da kalması Galatasaray'a yük olur,oynatamayız elimizde illaki kalır,neşterin birisi tarafından erkenden vurulması gerekiyordu Hagi gerekeni yaptı.

2 günlük adam için Hagi'ye sallayanlara da şaşırıyorum la,Misimovic kim aga ?

antalya maçından sonra hagi yle buiş olmaz dediğimde beni teknik direktör kasabı diyenleri öpüyorum burdan:D

Misimovic'in alınması sene başında yönetimin hatası arkadaş,ihtiyacımız olan adam değil Misimovic,Galatasaray'da kalması Galatasaray'a yük olur,oynatamayız elimizde illaki kalır,neşterin birisi tarafından erkenden vurulması gerekiyordu Hagi gerekeni yaptı.

Misimovic ihtiyacımız olan adam.Sorun Neill,Arda,Baros,Pino,Cana,Sabri dışında ihtiyacımız olan adam olmaması.

tamam hagi hata yapmistir yada yapmamistir

sorun o degil

adam daha kac maca cikti sakin

onemli olan 6 ay sonra hata yapip yapmadigi

yada transfer doneminde ne yaptigi nebilim yani

2-3 mac degil

ben hiç devre arasını falan beklemeye gerek yok derim. sarp iyileşince mustafa,barış,ayhan üçlüsünü oynatırsa hiç beklemeden boynu vurula:)

Tıp kı 8 milyonluk futbolcuyu kesmek gibi

hay azına sağlık:) arkadaş adam antramana gitmez maça gitmez ne biliyim hocasına antremanda krampon atar (bknz. hagi nin fatih terime attığı krampon) anlarım. hadi ben teknik direktör kasabı hagi ne futbolcu kasabı...

Öncelikle Hagiden takımı hemen düzeltip şaha kaldırmasını beklemiyorum tabiki takımın hali ortada.Ancak Hagi bunların üzerine yeni yanlışlar ekliyor.

-Misimovicin kadro dışı kalması

-Sarp ,Servet,H.balta ısrarı

-Anlamsız , takıma güç katmayan oyuncu değişiklikleri

Vede dahada önemlisi oluşturulacak revizyonda Galatasaraya kıytırık romenleri toplama potansiyeli.

Oha murat:D,Misimovic nasıl aradığımız adam değil,geçen senede hücumda arda,baros,keita,jo,gio falan vardı hücum hattımız süper,orta sahadan top getirilmiyo diye ağlamıyomuyduk olm,ee şimdi arda-baros iyileşecek 1-2 haftaya yine orta sahadan top getiren bi oyuncu arayacağız,misimovic TAM OLARAK aradığımız adamdı aga,tam olarak yani,bu sene keita da yok bakalım o top nasıl gelecek:o

Öncelikle Hagiden takımı hemen düzeltip şaha kaldırmasını beklemiyorum tabiki takımın hali ortada.Ancak Hagi bunların üzerine yeni yanlışlar ekliyor.

-Misimovicin kadro dışı kalması

-Sarp ,Servet,H.balta ısrarı

-Anlamsız , takıma güç katmayan oyuncu değişiklikleri

Vede dahada önemlisi oluşturulacak revizyonda Galatasaraya kıytırık romenleri toplama potansiyeli.

*** üşüyoruz bratu reis ***

Baya değildi Yunus,biz forvet arkası mı arıyorduk,Ilic mi arıyorduk Alex mi arıyorduk Lincoln mü arıyorduk ? Ha bir de Misi'yi alırsın arkasını sağlam tutarsın,öyle alırsın,la orta saha oyuncumuz yok bizim,amma konuştum.Banane abi neyse,aradığımız adamdı evet Misimovic. :D

Baya değildi Yunus,biz forvet arkası mı arıyorduk,Ilic mi arıyorduk Alex mi arıyorduk Lincoln mü arıyorduk ? Ha bir de Misi'yi alırsın arkasını sağlam tutarsın,öyle alırsın,la orta saha oyuncumuz yok bizim,amma konuştum.Banane abi neyse,aradığımız adamdı evet Misimovic. :D

Aradığımız adam değildi.Adnan Polat aldı.Fenerbahçe ile yaptığımız özel maç sonrası röportajına bakabilirsiniz.Bize resmen Ledesma lazımdı :D

Ama madem aldık, madem gol sorunu çekiyoruz böyle bi silahı kesmenin hiçbir mantığı yok.

Misimovic oynadığı maçlarda en çok koşan adamların başındaydı.Hatta oynadığı ilk maç(adını unuttum) en çok koşan oyuncumuzdu.Koşmuyo olayı doğru değil, sakız çiğniyor diye kadro dışı kaldı adam.

Geri
Üst Alt