Burak Öztürk
Sarı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 727
- 90
- 1.138
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
artık sadece I LOWE YOU HAGİ
artık sadece I LOWE YOU HAGİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi ki Hagi geldi diye şükür ediyorum. Hepsinin ne mal olduğunu gördük. Terim, Denizli, Yanal, Rijkaard, Schuster, Daum....Hepsi taraftara kafa yediren teknik adamlar. Hepsi birer dahi! O kadar dahiler ki dahiliklerini ortaya çıkarmak için takımı bile batırmayı göze alabilirler. Kimi anlatayım 2000 yılının efsane takımı dururken kendileri dandik bir milli takım kuran Denizli ve Ersun Yanal. Yeni takım yaratacağım diye bizi borca batıran, Galatasaray'ı rezil eden Terim-2. Taraftara sahada cinnet geçirten rotasyoncular, Rijkaard, Schuster, Daum, Aragones gibiler...
Vallaha ben desteğimi veririm, eleştirimizi yaparız ama kimse Hagi'ye defol git gibi şeyler yazmasın. Ayıp oluyor.
Vallaha ben desteğimi veririm, eleştirimizi yaparız ama kimse Hagi'ye defol git gibi şeyler yazmasın. Ayıp oluyor.
2002 yılında Galatasaray dergisine verdiği röportaj da "Galatasaray ne zaman çağırırsa gelirim." diyen adamdır. Nitekim 2004'te çağrılınca gelmiştir, 2010'da da çağırılınca gelmiştir.
Vay arkadaş adam hala affedilmedi.Sanki ana avrat küfretti.Şu olayın iç yüzü açıklansında bilelim.