Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

İyi ki Hagi geldi diye şükür ediyorum. Hepsinin ne mal olduğunu gördük. Terim, Denizli, Yanal, Rijkaard, Schuster, Daum....Hepsi taraftara kafa yediren teknik adamlar. Hepsi birer dahi! O kadar dahiler ki dahiliklerini ortaya çıkarmak için takımı bile batırmayı göze alabilirler. Kimi anlatayım 2000 yılının efsane takımı dururken kendileri dandik bir milli takım kuran Denizli ve Ersun Yanal. Yeni takım yaratacağım diye bizi borca batıran, Galatasaray'ı rezil eden Terim-2. Taraftara sahada cinnet geçirten rotasyoncular, Rijkaard, Schuster, Daum, Aragones gibiler...

Emre Okan; kimin 2. üyeliğiysen söyle de boş yere küfür ettirme burda bize. Tamam sitenin ratingini de artırdın uzatma.

Bugün Galatasaray büyük diye konuşuyorsan; Terim ve Denizli buna %80 katkı yapmıştır. Yeter artık yahu her insanın bir sabrı var.

İyi ki Hagi geldi diye şükür ediyorum. Hepsinin ne mal olduğunu gördük. Terim, Denizli, Yanal, Rijkaard, Schuster, Daum....Hepsi taraftara kafa yediren teknik adamlar. Hepsi birer dahi! O kadar dahiler ki dahiliklerini ortaya çıkarmak için takımı bile batırmayı göze alabilirler. Kimi anlatayım 2000 yılının efsane takımı dururken kendileri dandik bir milli takım kuran Denizli ve Ersun Yanal. Yeni takım yaratacağım diye bizi borca batıran, Galatasaray'ı rezil eden Terim-2. Taraftara sahada cinnet geçirten rotasyoncular, Rijkaard, Schuster, Daum, Aragones gibiler...

Terim bu ülke için bir değerdir

Yahu daha yeni geldi adam.Bilmediğimiz ve/veya göremediğimiz şeyler olabilir takım içinde. Az sussa herkes destek olsa. Ne diyeyim bu zihniyet anca arpa boyu.

Vallaha ben desteğimi veririm, eleştirimizi yaparız ama kimse Hagi'ye defol git gibi şeyler yazmasın. Ayıp oluyor.

Hagi devre arasında yollanırsa hiç şaşmam.

Geçen yıl koca sezon boyunca kulübede şaşkın ve aciz halini izlediğimiz,Sarp ı banko oynatırken ara transferde orta saha oyuncusu transferine gerek görmemek gibi akla zarar hataların sahibi olmuş vs. vs. Rijkaard için ''Bu defa ligin zorluğunu anlamıştır,hata yapmayacaktır'' teranelerini en aklı başında yorumculardan dinlerken ruhum sıkılıyor,umutsuzluğu yaşıyordum...Sonra Hagi gelince yaptığım yoruma bakar mısınız?:''Hagi ilk gelişinde başarılı sayılırdı,kötü takım ve yönetime rağmen iyi puan alınmıştı,tek eksik yanı fevri davranışları idi ve geçen yıllar kendisini mutlaka olgunlaştırmıştır...'' mealinde bir şeyler...Yani insan bir yere kadar objektif olabiliyor,sonra duygu ve umutların yörüngesine kapılıyor;maalesef Hagi kısa sürede benim gibilerin o iyimser tezini tümüyle çürüttü,görüldü ki geçen yıllar Hagi nin anlık öfke patlamalarından ve şişkin egosundan hiçbir şey törpülememiş...Hagili dönemde oynanan maçların zorluk derecesi daha yüksekti,puan kayıpları olabilirdi ama oynanan kötü oyun ve dağılmışlık hali,ürkütücü olan...Hagi panik halinde,suçu üstüne almama derdinde,sonumuz hayrolsun...

Cevap: #10 Gheorghe Hagi

Milan'a attığı aşırtma golünden sonraki sevinci... Ne günlerdi be... :yenieek:

Vallaha ben desteğimi veririm, eleştirimizi yaparız ama kimse Hagi'ye defol git gibi şeyler yazmasın. Ayıp oluyor.

aynen öyle her türlü seviyeli eleştiri olabilir zaten eleştiri her zaman olmalıdır...

ama işin gerçeği Hagi'yi de yollayabilirler...

Martin Jol istifa etmişti Ajaxdan... fena da olmaz o adam...

göreceksiniz, bu takimi hagi ve tugay toparliyacak. her maglubiyet`den sonra hagi`ye laf söyleniyor, sanki elinde sihirli deynek var. Su an elindekilerle birseyler yapmaya calisiyor ama elindekiler maalesef yetersiz. Kac haftatir golcümpz yok. Bu hafta yine birsürü eksik var. Konya`ya da yenilebiliriz.

Bu is durmadan hoca degistirmekle olmuyor. Hagi 2004 geldiginde de bu takimi toparlamisti. Fatih Terim`in son döneminde hep arka arka yenilgiler aliyorduk, gelen giden bizi yeniyordu. Hagi bu kötü gidisi degistirdi.

Ben inaniyorum, simdi de degistirecek ama sadece sabir göstermemiz gerekiyor, cünkü o bunu hak ediyor. Yasadigimiz en güzel yillarinin bas kahramani idi Hagi.

Onun hakkinda yazarken iki kere düsüneceksin ondan sonra elestireceksin.

2002 yılında Galatasaray dergisine verdiği röportaj da "Galatasaray ne zaman çağırırsa gelirim." diyen adamdır. Nitekim 2004'te çağrılınca gelmiştir, 2010'da da çağırılınca gelmiştir.

.

Vay arkadaş adam hala affedilmedi.Sanki ana avrat küfretti.Şu olayın iç yüzü açıklansında bilelim.

Misimovic olayı bence; Hagi'nin suçu değil. Yönetim parasal yönden pahalı olduğu için, Hagi'yi bahane ederek kadro dışı bıraktırdı. Misi tam Hagi'lik bir oyuncu, sakız çiğniyor, küfür etti gibi saçma bahanelerden kadro dışı bırakacağını sanmıyorum.

VOgeli beklerken nasıl inamatoyu karşımızda GÖRDÜYSEK.FATİH TERİMİ belerken karşımızda hagiyi görmek bende aynı etkiyi yaratmıştır.Gram teknik direktörlük emaresi göstermemiştir hagi.Zaten teknik direktörlük kariyerine bakıp bunu önceden tahmin etmek zor değildi.

Her maçta daha berbat bi futbol oynatıyor.

Kahkaber Kaladze'yi çok severim ben. Ağırdır ama teknik adamdır, top hakimiyeti iyidir, vurdu mu yapıştırır falan. Bildiğiniz üzere sol bek ya da sol stoper olarak oynar. Ama ben pes oynarken Ronaldinho'yu çıkarır bu adamı koyardım oraya. Baya da şov yapardım. Neyse bu önemli değil, Hakan'ı forvet arkası gibi görünce anladım ki Hagi tam benim kafada:)

Geri
Üst Alt