Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Birçok konuda Rijkaard'dan üstün. Rijkaard durmadan yenilen takımını put gibi kenarda izledi, her hafta yine değiştirmeden oynatmaya devam etti. Hagi her zaman arayış peşinde ve aradığınıda buluyor sonunda. Hakan ve Neill'i orta sahada oynatmaya Rijkaard cesaret edemezdi mesela. Pino'yu forvet oynatmak gibi.

Ajax maçında oynatsın yiyorsa da görelim ne durumlara düşüyoruz.

Ajax'ı büyüklüğnden dolayı örnek verdim. TS, Fb ve Bjk'yi örnek verebiliriz.

Ajax maçında oynatsın yiyorsa da görelim ne durumlara düşüyoruz.

Ajax'ı büyüklüğnden dolayı örnek verdim. TS, Fb ve Bjk'yi örnek verebiliriz.

Dönemin en iyisi Porto'yu yenmedik mi o Terimin enkazı denilen kadroyla? Ajax'ı da yeneriz. Hagi bu boru degil :cool:

HAgi inadı bıraksa daha iyi bir teknik direktör olabilir. Misimovic'i harcadı resmen.

Hagi tam 2 sene takımın basında kalsa ve yerine Rijkaard gelip Misimovici postalasa neler derdiniz az cok tahmin ediyorum. Ki onu yollayanın aslında Hagi olmadıgını bildiginiz halde.

Ama vurun bakalım Hagi'ye, sanki bir daha Hagi gibi bir kisilik göreceksiniz. Olayın komik kısmıda, sizin gibi köstebeklere inat takımı rayına oturtuyo :haha:

Halamın bıyıkları olsa muhabbeti

Kocaman bi hatayla başladı kabul edin.

Halamın bıyıkları olsa muhabbeti

Kocaman bi hatayla başladı kabul edin.

O iste senin yazını baglar. Kocaman bir hata oldugunu nereden cıkarttın? Misimovic oynadıgı maclarda takıma ne verdi ki hata olsun? Hic bana kanatta oynatıldı deme, zira Rijkaard onu serbest oynattı ve kanatta oynadıgından fazlaca beter oynadı. Elano, Misimovic vs; asıl senin bu oyuncuların Türkiyeyi artık Katar'dan farksız gördüklerini kabul etmen ve bu oyuncularla Avrupa Fatihinin Türkiye ligi sampiyonlugundan öteye gidemeyecegini idrak etmen gerekir.

O iste senin yazını baglar. Kocaman bir hata oldugunu nereden cıkarttın? Misimovic oynadıgı maclarda takıma ne verdi ki hata olsun? Hic bana kanatta oynatıldı deme, zira Rijkaard onu serbest oynattı ve kanatta oynadıgından fazlaca beter oynadı. Elano, Misimovic vs; asıl senin bu oyuncuların Türkiyeyi artık Katar'dan farksız gördüklerini kabul etmen ve bu oyuncularla Avrupa Fatihinin Türkiye ligi sampiyonlugundan öteye gidemeyecegini idrak etmen gerekir.

O daha ilk maçlarıydı ama.

O daha ilk maçlarıydı ama.

Hagi'nin de ilk maclarını biliyoruz, Neill'ın da, Baros'un da, Keita'nın da, Kewell'ın da. Cogu kisi Kewell'ın yası geregi Katar misali geldigini düsünüyor, fakat Kewell Galatasaray'ın büyüklügünü önce ki yıllarndan bilerek geldi. Misimovic'in kalitesini kimse tartısmıyor, ama Hagi'de bindigi dalı kesicek kadar aptal biri degil.

Hagi'nin de ilk maclarını biliyoruz, Neill'ın da, Baros'un da, Keita'nın da, Kewell'ın da. Cogu kisi Kewell'ın yası geregi Katar misali geldigini düsünüyor, fakat Kewell Galatasaray'ın büyüklügünü önce ki yıllarndan bilerek geldi. Misimovic'in kalitesini kimse tartısmıyor, ama Hagi'de bindigi dalı kesicek kadar aptal biri degil.

aptal degil ama egosu okadar yüksek ki, gözü hic bir seyi görmüyor. böyle insanlardan td olmaz. td olaya objektif yaklasmali. hagi bunu yapamiyor. cok tutucu ve agresif. her oyuncudan ayni tutumu bekliyor. ama oyuncular robot degildir. onlarda insan ve farkli farkli huylari var. bunlari en iyi sekilde süzüp, her oyuncudan maximum verim alan adam iyi td'dir. örnek: lucescu. yönetim iste burda hata yapiyor. rastgele adam getiriyorlar.

rastgele adam getiriyorlar.

Tam uzun uzun yazacaktım ki bu bunu gördüm.

Bak, o rastgele olmayan Galatasaraylılar varya, iste onlar kıc korkusundan o kutsal görevi kabul edemedigi icin rastgele olan adam Hagi geldi. Hic degilse buna saygınız olsun. Rastgele olmayan adamlar takımın basına gecmeyi kabul etmis olsalardı Hagi simdi futbol akademisinin basında olurdu zaten, yani tam sizin istediginiz gibi. Bir degil tam iki kez Galatasarayı en kötü zamanında kabul etti bu adam. Ederkende basarılı oldu, an itibariylede basarılı durumda.

Neyse, Ajax macında neyin ne oldugunu az cok görürsünüz.

[video=youtube;araPyIwBqCU]https://www.youtube.com/watch?v=araPyIwBqCU&feature=player_embedded[/video]

Hagi'nin kim oldugunu hatırlamanıza belki yardımcı olur.

yolcudur abbas bağlasan durmaz deyip kacarim ortamdan

Parasizlik ve yeni stadyum gibi ihtiyaclardan dolayi donusum ve yeniden yapilanma surecinde petrelerle inamotalarla hatta bunlardan bir iki gomlek daha iyileriyle buyuyen bir nesil,misimovic gibi ikici sinif kiytirik bir adami kendi dar futbol dunyasinin sayili oyun kurucusuda yapar,kendini muhtemelen galatasarayli yapan donemin oyuncularindan hagi'yi zerre kadar tanimadigindan kukla diyecek kadar zavalli durama duser.

Ama bekleyin artik imkanlarimiz var ve Galatasarayin hedefi eskiden oldugu gibi avrupada sampiyonluktur,basaridir bunu icin cok guclu olarak geri geliyoruz cogunuz farkinda olmasada.Bilen biliyor ama bilmeyenede Hagi Futbol nedir,takim nasil olunur ,yildiz neye denir hepinize ogretir ,oturun ve izleyin,yeri geldiginde bu sozde futbol ulemasi arkadaslara dediklerini hatirlatir ,yorumlarini zevkle aliriz.

bi zahmet istifa etsin. Bu takima gelen bütün TD destekledim, cünkü TD isini cok iyi biliyorlardir F Rijkaard, Feldkamp, Skibbe, Gerets, ama Hagi, Korkmaz gibi kisiler bana göre TD is icin yapilmamislar.

Bakiniz Lothar Matthäus oda Hagi gibi hirsliydi filan, ama TD isi hic te iyi degil bana göre. Her futbolcu dan TD olacak diye birsey yok

Tam uzun uzun yazacaktım ki bu bunu gördüm.

Bak, o rastgele olmayan Galatasaraylılar varya, iste onlar kıc korkusundan o kutsal görevi kabul edemedigi icin rastgele olan adam Hagi geldi. Hic degilse buna saygınız olsun. Rastgele olmayan adamlar takımın basına gecmeyi kabul etmis olsalardı Hagi simdi futbol akademisinin basında olurdu zaten, yani tam sizin istediginiz gibi. Bir degil tam iki kez Galatasarayı en kötü zamanında kabul etti bu adam. Ederkende basarılı oldu, an itibariylede basarılı durumda.

Neyse, Ajax macında neyin ne oldugunu az cok görürsünüz.

[video=youtube;araPyIwBqCU]https://www.youtube.com/watch?v=araPyIwBqCU&feature=player_embedded[/video]

Hagi'nin kim oldugunu hatırlamanıza belki yardımcı olur.

Şerefsizlerin yüzüne tüküren bir adam Hagi. O bakımdan yok Misimoviçmiş, Elanoymuş başlatmasınlar.

Bu arada Emre Belözoğlu 5:15-5:20 arasında fenere küfür ediyor. :o

Parasizlik ve yeni stadyum gibi ihtiyaclardan dolayi donusum ve yeniden yapilanma surecinde petrelerle inamotalarla hatta bunlardan bir iki gomlek daha iyileriyle buyuyen bir nesil,misimovic gibi ikici sinif kiytirik bir adami kendi dar futbol dunyasinin sayili oyun kurucusuda yapar,kendini muhtemelen galatasarayli yapan donemin oyuncularindan hagi'yi zerre kadar tanimadigindan kukla diyecek kadar zavalli durama duser.

Ama bekleyin artik imkanlarimiz var ve Galatasarayin hedefi eskiden oldugu gibi avrupada sampiyonluktur,basaridir bunu icin cok guclu olarak geri geliyoruz cogunuz farkinda olmasada.Bilen biliyor ama bilmeyenede Hagi Futbol nedir,takim nasil olunur ,yildiz neye denir hepinize ogretir ,oturun ve izleyin,yeri geldiginde bu sozde futbol ulemasi arkadaslara dediklerini hatirlatir ,yorumlarini zevkle aliriz.

Ellerine saglik, cok güzel yazmissin. Hagi`ye agiza alinmiyacak laflar ediliyor burada, gercekten utaniyorum. Yasim 30, yani 96-2000 dönemini cok iyi hatirliyorum. Hagi`nin bu takima yaptigi emekleri hice sayiyorlar. Kendileri futbol profesörleri olduklari icin, Hagi futboldan anlamiyor diyorlar. Yasasa ve takimimiz da görevde olsa, Metin Oktaya da laf atarlardi bunlar. Nasil Hagi`ye, Hakan Süküre, Okan`a, Hasan Sasa, Fatih Terime ve digerlerine kolayca laf söyledikleri gibi. Tiksiniyorum sizin gibilerinden.

Asist kralı adamı oynatmamak, kullanamamak, en azından bi kere daha şans vermemek hatadır.

Misi transfer edildiği zaman ki yorumlarını da hatırlıyorum.Geçiniz katar muhabbetini

Hagi gelmistir, hizmetini yapmistir ve kariyerini bitirmistir. gecmi gecmiste kaldi. ben simdiye bakarim. hayatta gecmis yoktur, futbolda hic yoktur. Hagi su an gitmesi gereken bir adam. gerisi fasa fiso.

Geri
Üst Alt