Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Tam uzun uzun yazacaktım ki bu bunu gördüm.

Bak, o rastgele olmayan Galatasaraylılar varya, iste onlar kıc korkusundan o kutsal görevi kabul edemedigi icin rastgele olan adam Hagi geldi. Hic degilse buna saygınız olsun. Rastgele olmayan adamlar takımın basına gecmeyi kabul etmis olsalardı Hagi simdi futbol akademisinin basında olurdu zaten, yani tam sizin istediginiz gibi. Bir degil tam iki kez Galatasarayı en kötü zamanında kabul etti bu adam. Ederkende basarılı oldu, an itibariylede basarılı durumda.

Neyse, Ajax macında neyin ne oldugunu az cok görürsünüz.

[video=youtube;araPyIwBqCU]https://www.youtube.com/watch?v=araPyIwBqCU&feature=player_embedded[/video]

Hagi'nin kim oldugunu hatırlamanıza belki yardımcı olur.

O değil de ben bu takımı istiyorum lan,çirkef olsun hepsi,saldırsınlar hakeme,rakibe,kim olursa olsun. :D

Asist kralı adamı oynatmamak, kullanamamak, en azından bi kere daha şans vermemek hatadır.

Misi transfer edildiği zaman ki yorumlarını da hatırlıyorum.Geçiniz katar muhabbetini

Illa da olucak, tutucak diyordum. Adamın buraya yan gelip yatmaya geldigini veya karakter yoksunu oldugunu bilemezdim. Yasaya yasaya gördüm kendi adıma. Mac secen oyuncu art niyetli oyuncudur. Misimovic'in Bosna maclarında veya Elano'nun iki sezonda bir kac lig, bir iki Avrupa ve milli maclarda; iyi oynamasalarda nasıl istekli olduklarını hepimiz gördük.

Oyunculugundan bu yana art niyete, isine ve ekmek yedigi kapıya saygısı olmayan adamlara toleransı olmayan prim yaptırmayan Hagi'den de bunu beklerdim. Karaktersizlere inat karakterini konusturuyo. Umit Karan icinde yaygara kopartmıstınız ve simdiki gibi sırf sustu diye Hagi'yi istifaya davet etmistiniz. Ne dedi Hagi sonraları, "idmanlara gec, icki ve alkol kokarak geliyodu." Haa ama Galatasaray'dan yararlanan ve o formaya ihanet adamları Galatasaray forması altında görmek istiyosanız sonuna kadar siz haklısınız.

Illa da olucak, tutucak diyordum. Adamın buraya yan gelip yatmaya geldigini veya karakter yoksunu oldugunu bilemezdim. Yasaya yasaya gördüm kendi adıma. Mac secen oyuncu art niyetli oyuncudur. Misimovic'in Bosna maclarında veya Elano'nun iki sezonda bir kac lig, bir iki Avrupa ve milli maclarda; iyi oynamasalarda nasıl istekli olduklarını hepimiz gördük.

Oyunculugundan bu yana art niyete, isine ve ekmek yedigi kapıya saygısı olmayan adamlara toleransı olmayan prim yaptırmayan Hagi'den de bunu beklerdim. Karaktersizlere inat karakterini konusturuyo. Umit Karan icinde yaygara kopartmıstınız ve simdiki gibi sırf sustu diye Hagi'yi istifaya davet etmistiniz. Ne dedi Hagi sonraları, "idmanlara gec, icki ve alkol kokarak geliyodu." Haa ama Galatasaray'dan yararlanan ve o formaya ihanet adamları Galatasaray forması altında görmek istiyosanız sonuna kadar siz haklısınız.

Adam karaktersiz felan değil.

23-24 kişilik kadroya transferin son günü gelen, en son katılan adam.Burada bile bi mantık hatası var.

Adamın tek suçu sakız çiğnemekmiş meğer.Hagi de insan o da hata yapar.Hagi'nin her yaptığı hamleye sorgusuz sualsiz doğrudur demek kafayı kuma gömmektir.

Adam karaktersiz felan değil.

23-24 kişilik kadroya transferin son günü gelen, en son katılan adam.Burada bile bi mantık hatası var.

Adamın tek suçu sakız çiğnemekmiş meğer.Hagi de insan o da hata yapar.Hagi'nin her yaptığı hamleye sorgusuz sualsiz doğrudur demek kafayı kuma gömmektir.

Kendinin bile inanmadıgın seyleri gelipte bana söyleme. Yok sakız cignemis, yok bilmem ne. Hagi'nin Misimovici sırf bu yüzden kadro dısı bırakmıs olması icin ruh hastası olması lazım.

Kendinin bile inanmadıgın seyleri gelipte bana söyleme. Yok sakız cignemis, yok bilmem ne. Hagi'nin Misimovici sırf bu yüzden kadro dısı bırakmıs olması icin ruh hastası olması lazım.

Misimovic'i yönetim para-performans açısından, Hagi'yi maşa yaparak kadro dışı bıraktırdı. Yani Hagi sadece bir maşa. Burda çoğu insan da maşa olmasına kızıyor.

Misimovic'i yönetim para-performans açısından, Hagi'yi maşa yaparak kadro dışı bıraktırdı. Yani Hagi sadece bir maşa. Burda çoğu insan da maşa olmasına kızıyor.

Bende diyorum ki, bunu bile bile Hagi'nin Misimovici sakız cignedigi icin vs. gibi sacma sapan nedenlerden kadro dısı bıraktıgını savunmasın kimse. Avrupa'dan elenmenin panik havasıyla transfer yapan yönetimin Misimovici Hagi aracılıgı ile yolladıgı dogrudur, fakat Hagi masa falan olmamıstır. Misimovici kiraladılar, ama satın almıs gibi gösterip Hagi aracılıgı ile geri yolladılar. Foyaları ortaya cıksa camia karısırdı. Hagi yonetimin pisligini temizledi ve burada en cok kiralık bir oyuncuyu yolladı, o kadar. Zaten kiralık oyuncu istemiyorum lafının ucu Insua'dan ziyade Misimovice dayanacagı maglumdu.

Acıklansa yönetim biterdi. Bazı seyler aile icinde kalmalı hesabı oldu. Eminim Hagi'de karsılıgında bazı vaadler almıstır (takımı ileri tasıma adına).

Bende diyorum ki, bunu bile bile Hagi'nin Misimovici sakız cignedigi icin vs. gibi sacma sapan nedenlerden kadro dısı bıraktıgını savunmasın kimse. Avrupa'dan elenmenin panik havasıyla transfer yapan yönetimin Misimovici Hagi aracılıgı ile yolladıgı dogrudur, fakat Hagi masa falan olmamıstır. Misimovici kiraladılar, ama satın almıs gibi gösterip Hagi aracılıgı ile geri yolladılar. Foyaları ortaya cıksa camia karısırdı. Hagi yonetimin pisligini temizledi ve burada en cok kiralık bir oyuncuyu yolladı, o kadar. Zaten kiralık oyuncu istemiyorum lafının ucu Insua'dan ziyade Misimovice dayanacagı maglumdu.

İçeriği de tam bilmiyoruz, o yüzden kesin birşey diyemez. Ama şuan ki durumda benim görüşüm Hagi maşa konumundadır. Tabi eğer çıkıp sakız olayını yalanlarsa o zaman ayrı. Yönetimin zaten işi gücü yalan, onlardan herşeyi beklerim.

O zaman Hagi'nin maşa olduğunu kabul ediyorsun.

Takıma son katılan adama fatura çıkarıldı.Hayatımda bu kadar saçma sapan kararlar görmedim.

Yok kiralıkmış bıdı bıdı.

Sözleşmeli adamlar çok benimsemişler ya formayı kendilerini yırtıyorlar sanki.

Lucescu kiralık adamlarla unutulmaz maçlar çıkardı.Bu mantıkla böyle birşey imkansız.

O zaman Hagi'nin maşa olduğunu kabul ediyorsun.

Takıma son katılan adama fatura çıkarıldı.Hayatımda bu kadar saçma sapan kararlar görmedim.

Yok kiralıkmış bıdı bıdı.

Sözleşmeli adamlar çok benimsemişler ya formayı kendilerini yırtıyorlar sanki.

Lucescu kiralık adamlarla unutulmaz maçlar çıkardı.Bu mantıkla böyle birşey imkansız.

Yazımı iyi oku, masa oldugunu degil yönetimin pisliginin diyetini ödeyerek karsılıgında Galatasarayı eski günlerine geri getirme ve kendi takımını kurması adına vaadler aldıgından bahsettim.

Her kiralık oyuncu olayında Lucescu'yu örnek vermekten vazgecin. Gercekten bayatlamıs bir savunma yöntemi. O adamların geldikleri yer biri Strum Graz digeri Roverstı galiba. Oynadıkları en büyük kulüp Galatasaraydı ve gelirken nereye geldiklerinin farkındalardı. Bunun yanında o senelerde Galatasarayın dünyadaki konumu suankinden cok farklıydı. Realleri, Arsenalleri en iyi zamanlarında rezil kepaze etmis bir takıma gelipte yerse oynama. Simdilerde ise Elano gibi kendini Real Madride laik gören, aslında futbolcu oldugu bile mechul bir adamın agzından "Galatasaray sadece kendi ülkesinde büyüktür" lafları duyuyoruz. Onun icin bana Lucescu hikayesini anlatma.

Yahu ben sana ne desem sen kabul etmeyeceksin ki zaten.Dünya'da kiralık oyuncu yarar vermez diye birşey mi var yahu.

Zaten sen de Hagi'nin ne yaptığını bilmiyorsun ki.Şu an kadroda H.Balta'yı tutuyor diye hak verirsin yarın bir gün kadro dışı bırakınca yine hak verirsin.

Hagi hata yapmaz diye bi olay yok.Atın kafanızdan.

Yahu ben sana ne desem sen kabul etmeyeceksin ki zaten.Dünya'da kiralık oyuncu yarar vermez diye birşey mi var yahu.

Zaten sen de Hagi'nin ne yaptığını bilmiyorsun ki.Şu an kadroda H.Balta'yı tutuyor diye hak verirsin yarın bir gün kadro dışı bırakınca yine hak verirsin.

Hagi hata yapmaz diye bi olay yok.Atın kafanızdan.

Aldıgın veya sectigin kiralık oyuncuya bakar o. Galatasaray yetistirme kulubu degil 21'lik Insua'yı alıp oynatsın veya emekli kurumu degil bir Katar kulubune gelmis tavırlarıyla sahada top oynayan Misimovici saglam magasa baglasın.

Hakan Baltayı kadroda tuttuguna hak verdigim gibi; Aykutu, Ufugu kadroda tuttuguna, yoklukta Berkini, Cumhuru kadroya almamasınada elestirilerde bulunurum, ama gelipte burada yazmam. Zira adamın bir baskasının kadrosuyla daha 10 haftası ya oldu ya olmadı. Ben olaganustu bir durum olmadıgı taktirde hocanın full destek arkasında olunması taraftarıyım. Rijkaardada gectigimiz yaz sezonuna kadar hep destek cıktım, fakat olacak cocuk bokundan belli olur misali yazın bu takımın bu durumlara düsecegi apacık ortadaydı. Siz gelmis eldeki enkazla Hagi'ye dil uzatıyosunuz. Hangi curretle arkadas?

Misimovic, Adnan Sezginin korkak degimi leasing anlasmasıyla transfer edildi. Belli sartlar geregi gitmesi gerektiginden ve Hagi'de for lease yani kiralık oyuncu istemedigine göre ortada masa olayı falan yok. Onun icin özellikle Hagi hakkında diyeceklerinizi iyi secip söyleyin.

Hagi'yi savunmayın bana Allah aşkına şu Misimovic olayında ya.

Bu olay kulübü rezil eden ve kulübün itibarını sarsan bir olaydır, bu olaya da öyle ya da böyle Hagi imzasını atmıştır. Yok kiralık istemezmiş yok şöyleymiş falan bu kafayla Hagi zaten hiç birşey yapamaz ki ne bizde ne başka takımda.

Efsane futbolcumuz, Hagi'miz olarak kalsaydı keşke.

Bu konudaki tarışmayı bence boş yere yapıyorsunuz, bu konulardaki hataların baş aktörleri sonuçta hep yönetim çıkar, ancak bana hagi konusunu sorarsanız, yukarıdaki hagiyi savunan arkadaşlara sesleniyorum, antep maçında sahadaki en iyi oyuncular, bu sene kötü performansına rağmen orta sahada harikalar yaratan hakan balta ve pino idi, ikisinide çıkardı, o kadar çıkacak ve girmeyecek oyuncu vardı ki ayhan, aydın, serdar özkan, bunlarla ilgili yanlış kararlar verdi, şimdi hakan baltayı orta sahaya koymayı kim akıl etti diyeceksiniz, bende manisada nerde oynuyordu derim size, sonuçta hagi oyunu okumayı bilmeyen gözünün önündeki oyunu göremeyen birisidir, teknik direktör demiyorum çünkü hak etmiyor. Diğer transfer olayları takımın santraforsuz bırakılması, misi olayı hepsi yönetimin hatasıdır.

Aldıgın veya sectigin kiralık oyuncuya bakar o. Galatasaray yetistirme kulubu degil 21'lik Insua'yı alıp oynatsın veya emekli kurumu degil bir Katar kulubune gelmis tavırlarıyla sahada top oynayan Misimovici saglam magasa baglasın.

Hakan Baltayı kadroda tuttuguna hak verdigim gibi; Aykutu, Ufugu kadroda tuttuguna, yoklukta Berkini, Cumhuru kadroya almamasınada elestirilerde bulunurum, ama gelipte burada yazmam. Zira adamın bir baskasının kadrosuyla daha 10 haftası ya oldu ya olmadı. Ben olaganustu bir durum olmadıgı taktirde hocanın full destek arkasında olunması taraftarıyım. Rijkaardada gectigimiz yaz sezonuna kadar hep destek cıktım, fakat olacak cocuk bokundan belli olur misali yazın bu takımın bu durumlara düsecegi apacık ortadaydı. Siz gelmis eldeki enkazla Hagi'ye dil uzatıyosunuz. Hangi curretle arkadas?

Misimovic, Adnan Sezginin korkak degimi leasing anlasmasıyla transfer edildi. Belli sartlar geregi gitmesi gerektiginden ve Hagi'de for lease yani kiralık oyuncu istemedigine göre ortada masa olayı falan yok. Onun icin özellikle Hagi hakkında diyeceklerinizi iyi secip söyleyin.

Sende ki Hagi sevgisi gerçekleri görmene engel galiba dostum..

Misimoviç niye mi A2'ye yollandı,tek sebebi taksitlerindendir yatırmak zor gelmiştir,fakir hesabı geri dönecektir kulübüne,İnsua'ya gelince çok twitter'da takılıyor diye bahane bulmuştur Hagi,yönetimde zaten paranın derdinde biletini hemen kesmişlerdir..

Herşeyin temel nedeninde maddi konular ağır basıyor,yoksa Misimoviç gülmüşte bilmem ne,İnsua çok sanal takılıyormuş kimene,bu adamlara büyük ayıp ettik,bu adamları günah keçisi yapıp,esas suçluları akladık,bunda yönetiminde teknik direktörününde hepsinin payı büyük,o yüzden Hagi ile Galatasaray seneye çalışmayacaktır bunuda bu kadar net söylüyorum,Hagi sadece geçici süreliğine hocalık yapacak,zaten en iyi hocayı getirsek bu kafayla oda geçici olur,işler kötü gidiyor ve ben düzeleceğini sanmıyorum..

agi gs de antrenörlügü asla haketmemistir ve yakismiyorda..hangi referansla TD oldu ?! bugüne kadar antrenör olarak ne basarisi var ?! 2. terim dönemi gibi buda fos...üstelik sezonun en önemli transferi olarak lanse edilen misi bitirmis ve gs ye cok önemli zararlar vermistir...!!! kendini eski günlerin basarisindan ve taraftarin taparcasina hareketlerinden alemin krali sanan birisi...

bundesliga da asist krali ve yilin futbolcusu secilmis bir adami 2 mac sol acik oynatip da kovmak bu kadar basit olmamali ...!! yaziklar olsun adnan bros.!!!

Misimovic olayının büyük bir fiyasko ve rezalet olduğu çok açık ortada. Aksini iddia eden ya sabit fikirlidir ya da inadına yapıyordur. Misimovic gibi adamı tanımadan, anlamaya çalışmadan, doğru dürüst oynatmadan yargılamak ve cezalandırmak Galatasaray'a yakışmamıştır. Bu rezaletin altına imzasını atan adam da Hagi'dir. Kimse aksini anlatmasın. Sakız da çiğner, gaz da çıkarır. Önemli olan saha içi performansıdır. Sen adamdan verimli yararlanamıyorsan bu senin eksikliğindir, senin kabahatindir. Sen gel adamı Sarp'lı, Barış'lı kazmalarla aynı kadroya koy, bir de sol açık oynat, bir de 60. dakikada oyundan çıkar, ondan sonra adamdan top oynamasını bekle! Zaten yeni gelmiş, ne kampa katılmış, ne arkadaşlarını tanıyor. Bütün takım gibi dökülünce de yok isteksiz, yok çalışmıyor diyip sakız çiğniyor diye kadro dışı! Hadi canım sen de! Kargalar güler bu bahanelere. Hagi'nin nasıl saplantılı ve inatçı bir adam olduğunu bilmesek kanacağız.

Muhteşem bir futbolcuydu, ama teknik direktörlüğü vasatın altındadır, çünkü insan ilişkileri çok zayıftır. Bu inatçılığı ve burnundan kıl aldırmaması çok canını yaktı geçmişte, daha da yakacak. Dünyanın en büyük oyuncularıyla çalışan teknik adamlara bakın, hep en önemli olan şey insan ilişkileridir, derler. Futbolcundan performans almak için onuu anlayacaksın, onu tanıyacaksın, ona kendisini rahat ve huzurlu hissettireceksin. Hagi'de tam tersi. Her maç sonunda futbolcularını topa koyan adamdır. Hakedenler elbette var ama bunu basın önünde yapma be adam! Sana hangi futbolcunun inancı, güveni kalacak?

Rijkaard kalmış olsa Hagi'den daha yukarıda bitirirdi, bu kadar da puan kaybı yaşamazdık, eminim. Adamı resmen harcadılar, Hagi'nin Misimovic'i harcadığı gibi. Ama eninde sonunda burada kabahat basiretsiz, kifayetsiz, beceriksiz yönetimindir; krizi yönetemeyip ellerine yüzlerine bulaştıran yönetimindir. Fatih Terim'e gittiler olmadı, Lucescu zaten gelmez dediler, bir ara Hikmet Karaman olayını attılar ortaya, hiçbiri olmadı Hagi'yi apar topar getirdiler. Sonra da kulübü zor anında yalnız bırakmadı dediler. Güldürmeyin adamı! 2 senedir işsizdi Hagi, ne yapacaktı yani? Bizden başka da iş veren pek yok zaten. Burada Hagi'yi sadece Misimovic olayı yüzünden suçluyorum, tabelayla veya başka birşeyle değil. Ama bu işin buralara gelmesine sebep olan, çöküşe sebep olan yönetimdir. Sezon sonu hep birlikte elveda desinler, daha da kötü hatırlanmasınlar bence.

hagi futbolu bizden daha iyi biliyor.vardır bir bildiği

Geri
Üst Alt