Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Umutlu değilim ama oynattığı futbolu izlemeden de kötülememek lazım. Devre arasından sonrayı beklemek lazım tam Hagi'nin takımını görmek için. Aslantepe'ye yaraşır bir futbol oynatmazsa, sezon sonunu beklemeden bile kovabiliriz.

ulan serhat ta affedilmiş,hayri nerede beyler:sad007:

gün kurtarılmış,yarınlar da kimsenin umrunda değil...

Allah utandırmasın..

Gün, xxxx 'i kurtarma günüdür.

Önümüzde ki haftalarda güzel futbol izleyeceğimizden eminim,hatta devre arasına kadar iyi gidebiliriz,ondan sonra da yeni stad gelecek ve o hava ile orada da iyi gideriz ama bu Hagi'nin sayesinden değil,bu bizim oyuncularımıza verilen Gaz yüzünden,Hagi'nin başarısı sezon sonuna doğru çıkacaktır,oyuncular sıkıldıktan sonra nasıl idare edip motive edeceğine bakacağız.

Umarım herşey güzel olur.

Küçük bir not düşmeyi unuttum,kimse kızmasın ama Hagi'nin bir daha ki sezon başarı olma ihtimali neredeyse yok gibi çünkü bu yönetim onun istediklerini yapmayacak ve işlerine karışacaktır ve dolayısı ile başarısızlık kaçınılmaz son olacaktır,bir diğer etken ise yukarıda söylediklerim ile alakası bu oyuncular elinde sonunda sıkılacaktır.

Nasıl olsa bu kulüpte oyuncular ne isterse onlar oluyor ! :mad:

yönetimin günü kurtarma günü demek istedi bence:)

Onlar bir kere kaptırdı, daha kurtaramazlar ve zerre de umurumda olmaz. Kendini kurtaran yine Galatasaray olucak, kendi yarattıgı dostlar ile.

Arkadaslar lütfen biraz anlatin.

Hagi nasil onyatir takimi. Sistem, oyun düzeni fln. Nasil bi TD

İlk isteyeceği takviyenin forvet olacağına şüphem yok.

ciddi Hagi+Tugay takimi toparlar diye düsünen varmi? yüzde 0! rezilik. Hagi+Tugay ile hangi transferleri yapariz artik ocak ayinda - kim gelir? kelime artik bulamiyorum. Haginin ömrü en fazla 3 ay.

Bu çakal yönetim seni de yerse bu hayat yaşanmaya değmez gerçekten.Reis arkandayız.Arkanda durmayana karşı burada savaş vereceğim.

Aslantepe'ye gideceğim sırf bir kere Hagi'nin adını haykırmaya. Başka da bu sene Galatasaray ile bir bağlantım kalmadı.

Yeni stada Hoca olarak çıkmak Hagi'ye kısmet oldu.Çokta iyi oldu bu anlamda.

ciddi Hagi+Tugay takimi toparlar diye düsünen varmi? yüzde 0! rezilik. Hagi+Tugay ile hangi transferleri yapariz artik ocak ayinda - kim gelir? kelime artik bulamiyorum. Haginin ömrü en fazla 3 ay.

Yapmayın bunu.Yönetime olan hıncınızı bu güzel insandan çıkarmayın.Hagi'ye inanalım ne olursa olsun arkasında duralım. Bu yönetim gitsin ama o kalsın.

vallaha ben cok umutluyum, seni cok karamsar gördüm. hala takim olmanin yildiz transferinden daha önemli oldugunu anliyamadin mi? önemli olan inanmak ve ben inaniyorum, bence sende inan. hagi ve tugay bu isi basaricak, yeter ki biraz sabir ve destek verelim.

vallaha ben cok umutluyum, seni cok karamsar gördüm. hala takim olmanin yildiz transferinden daha önemli oldugunu anliyamadin mi? önemli olan inanmak ve ben inaniyorum, bence sende inan. hagi ve tugay bu isi basaricak, yeter ki biraz sabir ve destek verelim.

1 sene sabret, sonra küfür et.

(bkz. Frank Rijkaard)

Hagi'ye olan sevgim sonsuzdur. İdoldür benim için, belki 50 yıl sonra ismini anacağım futbolcudur. Hagi'nin bu klübün bir ferdi olarak ta kredisi sonsuzdur. Ama teknik adam olarak kredisi fazla değil malesef. İşte ben bundan korkuyorum.

Geri
Üst Alt