Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Sana sevgimiz çok başka ama kötü sonuçlardan sonra bu taraftarın ona hakaretlerini duymak istemem, üzücü bir durum olur.Hele ki yanında Tugay gibi bir değerimiz varken.Rijkaard'lar Skibbe'ler gelir gider ama Galatasaray'ın değerleri hep kalıcıdır,sahip çıkmalı.

Renktaşlar foruma yeni kayıt oldum herkese merhaba

derbiyi olur da kazanırsa efsaneliğine efsanelik katar.

Hadi inşallah . Ben ilk dönemini çok iyi hatırlamıyorum . Ama 5.1i saniyesi saniyesine aklımda :asd: Bir çizgi yakalayalım . Ama bu saatten sonra Servet benim için bitmiştir . İsterse her maç 3 gol atsın .

Artık şu servet , sarp oynamasın. Barış oynasın Ali Turan oynasın onlar en azından takımı satmazlar. Tamam Barış belki iyi futbolcu değil en azından adam mücadele ediyor. Aynı şekilde Ali Turan da öyle...

Ilk maglubiyeti sonrasi baslarlar Galatasaray taraftarina hirsiz diyen adami nasil getirirsiniz diye

Olayları egzejere etmekte üzerimize yok. Bunların ısıtıp ısıtıp önümüze koyan Anti-GS basını.

Orada yaşanan olay insanidir. Taraftarlıkla alakası yoktur. Bu itham bir Galatasaray 'lıya değil bir insana yapılmıştır. O insanlardan (tuttuğu takımdan bağımsız olarak) hergün yüzlercesi benzer suçlardan hüküm giymekte.

Bende soyulursam, "hırsız var" diye bağırım. Bağırmadan önce "bu adam GS 'lı mıydı acaba?" diye düşünmem.

İnşallah güzel günler görürüz. Hayırlı olsun.

Birazdan GSTV ye çıkacak.

----------Baros----------------

---------------Kewell----------

-------------------------------

-----------Misimovic-----------

----Arda--------------Sabri----

-------------Cana--------------

-----İnsua-------------Serkan--

----------Servet---Neill--------

--------------Ufuk-------------

Nereye yazcağımı bilemedim ama Rıjkaard'ın gidişiyle total futbol devrimi başarısız sonuçlandığına göre böyle bir kadro denenebilir bence. Hagi'nin elindeki oyunculara göre bir sistem, diziliş oluşturacağını düşünerek, elimizdeki kadro yapısı göz önüne alındığında tutma, yerleştirme ihtimali 4-3-3'ten çok daha fazla diye düşünüyorum. Kontenjan sorun olmasa Sabri geriye kaydırılarak Elano da sağ kanatta bir denenebilir. Tek eksik forvet gibi duruyor, orasının da Hagi'nin isteyeceği ilk takviye olacağını düşünüyorum. Her ne kadar ben pek beğenmemiş olsam da Batdal-Baros ikilisi de bir denenebilir belki.

Hagi ile birlikte Kewell ve Baros gibi efsanelerimizi aynı karede görmek, o gollere sevinirken görmek müthiş bir duygu olacak.Hagi ya. Yemin ediyorum beni bıçaklasa sesim çıkmaz.Hagi bu.Hayatımda hayranlık duyduğum tek adam.

----------Baros----------------

---------------Kewell----------

-----------Misimovic-----------

----Arda--------------Sabri----

-------------Cana--------------

-----İnsua-------------Serkan--

----------Servet---Neill--------

--------------Ufuk-------------

Nereye yazcağımı bilemedim ama Rıjkaard'ın gidişiyle total futbol devrimi başarısız sonuçlandığına göre böyle bir kadro denenebilir bence. Hagi'nin elindeki oyunculara göre bir sistem, diziliş oluşturacağını düşünerek, elimizdeki kadro yapısı göz önüne alındığında tutma, yerleştirme ihtimali 4-3-3'ten çok daha fazla diye düşünüyorum. Kontenjan sorun olmasa Sabri geriye kaydırılarak Elano da sağ kanatta bir denenebilir. Tek eksik forvet gibi duruyor, orasının da Hagi'nin isteyeceği ilk takviye olacağını düşünüyorum. Her ne kadar ben pek beğenmemiş olsam da Batdal-Baros ikilisi de bir denenebilir belki.

Ben de 4-4-2'yi (4-1-3-2) özledim. Devre arasında takviye yapılmalı hücum bölgesine. Ön libero da alınmalı bir tane.

Banel Nicolita alınmalı sağ kanat bölgesine Bükreş'ten Pino yerine.Forvet olarak ta Lacina Traore.Romanya'da Hagi başbakan gibidir. O transferler yapılabilir kolaylıkla.

bende alabilirmiyim kadro

Geri
Üst Alt