Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

gstv'den yayın başlıyormuş :o

reis canli yayinda, basladi GSTV'de :)

derbiye 2 gun icinde elimizden geldigince en iyi sekilde cikmak istiyoruz ancak Galatasaray'in durumu pekte iyi degil ama ben bunu bilerek buraya geldim, hic degismedim ben hala eski Hagi'yim, caliskanligimdan hic birsey kaybetmedim, Galatasaray'i el birligi icerisinde iyi yerlere tasimak eskiden oldugu gibi iyi yerlere getirmek icin elimden geleni yapacagim dedi reis..

derbiye 2 gun icinde elimizden geldigince en iyi sekilde cikmak istiyoruz ancak Galatasaray'in durumu pekte iyi degil ama ben bunu bilerek buraya geldim, hic degismedim ben hala eski Hagi'yim, caliskanligimdan hic birsey kaybetmedim, Galatasaray'i el birligi icerisinde iyi yerlere tasimak eskiden oldugu gibi iyi yerlere getirmek icin elimden geleni yapacagim dedi reis..

Bravo reis :005:

zaten 3-4 soru sordular yayin bitti, sadece ilk roportaji yapmis olmak ve duygularini almak icin yapildi yayin saat 15:30'da basin toplantisi ve imza toreni var.. Ntvspor, ligtv falan verecektir canli yayinda..

Hoşgeldin Reis..

Sen bizim efsanemizsin, Rijkaard'a bu kadar sabır ettim sana sonuna kadar ederim.. Başarılı olursun umarım..

Mehmet Helvaci: "Cok onemli kararlar aldik. Ama bunlari simdi aciklamamiz dogru olmaz. Uyguladikca goreceksiniz"

facepalmzzzp11.gif

ntvspor'u acin!!

yayin basladi..

Teknik direktörlüğünden şüphe bile etsem bu adamı görünce bogazım düğümleniyor yahu

ntvspor başladı

Yigit Sardan var sadece yonetimden.. :SS:

Ntvspor'u açın beyler

Geri
Üst Alt