Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Oyuncuların kalitesi,fiziksel ve ruhsal form durumu,daha da önemlisi ''takım olma yetisi'' olabilecek en dip düzeyde...Yönetim ve FR ın Hagi ye sunduğu,kelimenin tam anlamıyla bir 'enkaz' dan başka bir şey değil maalesef...
İşi zor ama ben Hagi nin gözlerinde FR da göremediğim enerjiyi gördüğüm için umutluyum yine de...Servet başta olmak üzere futbolcuların teknik direktörü sabote ettiği fikrine ise asla katılmıyorum;şu oyuncu grubunda böyle komplex bir organizasyonu yapabilecek arkadaşlık bağlarının olmadığını görmek hiçte zor değil;ne yani Arda ile Servet kafa kafaya verip bunu planlayacak öyle mi? ne zaman kanka oldu bu ikisi? ya da Servet için hangisi kendini riske atar?...Direkt oynaması gereken adamları kovmak değil çözüm,bu takımın 30 kişilik kadrosunda bile bulunmaması gereken Mustafa,Ali Turan gibilerle,Hakan gibi -bir tek FR ın göremediği- ruhsal travma belirtileri gösteren adamlar...
Birde -aslında en alakasız konularda da günah keçisi görülen- Adnan Sezgin in,sorumlu olduğu yerli transferde yeni Volkan Yaman,Sarp,Ferdi,Ali Turan gibi yetenek(!) leri keşfetmesi ve kulübe kazandırması(!) mutlaka engellenmeli,zira ara ve sezon sonu transfer dönemlerinde de aynı saçmalıklar devam ederse ve doğru hamleler yapılamazsa korkarım bir 3-5 yıl daha kaybedilebilir.