Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Merak etmeyin, haftaya antalya maçında bir sürpriz olsun görürüm ben bu forumu.:)Ben hala Hagi'nin TD olmaması taraftarııyım, umarım yanılırım ama yanılacağımı düşünmüyorum.

Hagi ya! Hagi işte bu :) Farkını belli etti.

Defansif oyuncuları soktuğunda dahi ilerde bastı, sisteminden taviz vermedi. Oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalıştı, kademe kaymaları falan acaipti. Uzun zamandır GS'yi böyle görmemiştim:) Tabii bunda Emre ve Mehmet'in ortada çok boş kalmaları da etken oldu.

Kim defansif oynatıyor diyor bilmiyorum ama ilk geldiği dönemde de böyleydi. Bu defansiften ziyada kontrol futboludur.

İnşallah bu taraftarın sevgisi 1 maçlık değildir. Sürekli destekler seni.

Cok iyi basladi. Ama en onemlisi bunu devam ettirebilmek. Bakalim haftaya nolcak.

Antalya da yükselişte , haftaya onları yenersek umutlanırım :)

Olası bir başarısızlıkta seni de gönderirler, günü kurtarmak için aldılar seni. :(

Bu beraberligin anlam kazanması için artık Antalya önünde güzel bir futbol ve rahat bir galibiyet lazım.

"Çünkü bir Galatasarayız" dediğinde o ruhu gördüm.

Aslanım benim be!

Kötü performansın faturasını nasıl ki futbolcular ödemediyse bugünün tebriğini de almayacaklar. Bravo sana HAGI. Sadece sana ve Tugay Hocaya Bravo.

Seviyorum seni çünkü kimse böyle bir durumda takımın başına gelmek istemezdi. Oyuncular Rijkaard gibi bir ismi yollamış, taraftar patlamış, yöneticiler her maç başka bir yalan. Ama bana ihtiyaçları var diyerek geldi. Saygı gösteriyorum. Hala Rijkaard'ı isterim takımda ama Hagi takımı küme düşürse bile ona olan saygımdan, sevgimden hiçbirşey eksilmez.

Bugün Emre'yi oyuna aldığında başta kızdım. Lakin 1 saniye içinde 21489146141 derece döndüm fikrimden. Helal olsun Hagi. Rijkaard'ı unutmadık ama seni seviyoruz. :)

Pino golü atsaydı alıp bayrağı dikerdi vallaha.

Bu hafta taraftar Hagi yi " I love you Hagi " tezahuratlarıyla karşılar eski günleri yaad ederiz. Taraftar her zaman Hagiyledir. Yönetimin başarışızlığını bile bile adam takıma bir inanç getirdi hiç olmazsa. Yenilsenizde savaşın.

2 günde ancak bunu yapabilirdin Hagi bravo..

yapabilceğinin en iyisini yaptı ellerinden öpülcek adam

Antalya maçında Sami Yen'deyim.Boğazım patlayana kadar "I love you Hagi" diye bağıracağım.

ASLANIM HAGIM benim!!!!!!

takimdaki oyuncu kalitesi tsl deki her takimdan iyi bence!

hazmedemedigim olay bu oyuncular bunu oyunu oynayabiliyorsa maalesef rijkaardi bilerek gönderdiler diye düsünüyorum!

Geri
Üst Alt