Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Elinde ki kadro Hagi'yi böyle bir kadroya itiyor...

Kewell-Arda-Baros olupta böyle bir kadro sürse eleştirebiliriz...

Hocam herşey iyi hoş,yalnız Cana'nın ve İnsua'nın üzerinde durman gerekli,özellikle Cana...

Defansif takımla ne kadar ofansif oynayacaksın. Adam kanat çıkarıyor bek alıyor, forvet çıkarıyor defansif orta saha alıyor. Zaten hepsi yeteneksiz. Birde hepsini tekrardan takıma monte etmeye başladı.

Bu akşam bile çaresiz kaldı takım Pino'ya atacağızda birşeyler yapacak. Hücumlar tam bir kaos. Büyük takım antrenörü falan değil Hagi. Daum 2 gibi görüyorum kendisini.

Aga bu günkü maçı izlemedin heralde sen.

İlk değişiklik Serkan Ali Turan değişikliğiydi sakatlık oldu. Mecburen bek çıkarıp bek oynayabilecek adam aldı.

Üçüncü değişiklik keza Hakan İnsua değişikliğiydi. Yine sakatlık nedeniyle bek çıkarıp bek aldı.

Ama anahtar baskı yediğimiz anlarda ön libero çıkarıp, genelde sol ağırlıklı oynayan Misimovic'i ortaya çekip sola da Emre Çolağı alarak takımın tekniğini ve topa basan oyuncu sayısını yükseltmesiydi. Artı psikolojik olarak ileri çıkın mesajı vermesiydi. Zaten o andan sonra maçın son dakikalarına kadar tekrar kontrolü ele geçirdik ve önemli pozisyonlar yakaladık.

Geçen hafta da Emre'yi oyuna almıştı rakipten korkmadan.

Bence büyük ama büyük yanlışın var.

Defansif takımla ne kadar ofansif oynayacaksın. Adam kanat çıkarıyor bek alıyor, forvet çıkarıyor defansif orta saha alıyor. Zaten hepsi yeteneksiz. Birde hepsini tekrardan takıma monte etmeye başladı.

Bu akşam bile çaresiz kaldı takım Pino'ya atacağızda birşeyler yapacak. Hücumlar tam bir kaos. Büyük takım antrenörü falan değil Hagi. Daum 2 gibi görüyorum kendisini.

Haklsın kenarda Baros,Kewell,Elano gibi milyonluk adamlar oturuyor sen git Sarpla Barışla oyna daum 2 seni!!!

allahım sabır :sopa:.

hagi de bitti benim için. günü kurtarıyorlar. mustafa sarp ayhan oynadığı sürece umudum yok:( en fazla bi kaç maç daha kazanılır...

Ohoo ne tuhaf mantik yürüten insanlar var anlamiyorum.

Memleketin futbol bilgisi zayif agaa

İki günde Hagi'yi de astılar.Bu taraftar mantığından tiksiniyorum.Yemin ediyorum nefret ediyorum sizden.Asıl siz büyük takım taraftarı değilsiniz.

Allah akıl fikir versin.el insaf daha 1 hafta oldu.:o

İki günde Hagi'yi de astılar.Bu taraftar mantığından tiksiniyorum.Yemin ediyorum nefret ediyorum sizden.Asıl siz büyük takım taraftarı değilsiniz.

Boyle adamlari tanimlayan urun bile var aga, bas harfi s yap yeter

kikkoman_soy.jpg

hagi nin yaptığı hamlelerde geleceğe yatırım adına hiç bişey görmüyorum. arkadaş bu maçta oynamıyacaksa sol kanatta emre çolak ne zaman oynucak. niye mustafa sarp oynuyor bu takımda hala. bana biri bunun sebebini sölesin.

hagi nin yaptığı hamlelerde geleceğe yatırım adına hiç bişey görmüyorum. arkadaş bu maçta oynamıyacaksa sol kanatta emre çolak ne zaman oynucak. niye mustafa sarp oynuyor bu takımda hala. bana biri bunun sebebini sölesin.

Maçı izledin mi ? :D

Hagi enkaz aldı beyler ayıptır be 2 günde eleştiriler başlamış.Biraz sabır.

Hagi yapabileceginin en iyisini yapti,birde su E.Colak israri bile aldigi riski acikliyor.E.Colak oyunda kaldigi sürece hic birsey yapmadigi gibi,onun yüzünden gol bile yiyorduk.Ama yinede,takima kazanilmasi icin emrenin yavas yavas maclara alinmasi gerekir.Yani kimse demesin ki,neden ilk 11 de E.Colak yokda,M.Sarp var diye.Emre suandaki görüntüsüyle 15 dakikalik futbolcu,cok calismasi gerek,cok iyi beslenip kondisyonunu arttirmasi gerek.

Su ilk yariyi liderden 4-5 puan geride bitirsek,ikinci yariya sakatlarin dönmesi ve aslantepe faktörleriyle biz bu isi götürürüz.Birde devre arasi iyi bir ön libero ve golcüde takima katarsak hersey daha güzel olacak.

Yuh eb kardeşim bir şeyi beğenin yaa, mübah bazı şeyler bize, beğenin artık bir şeyi, Rijkard geldi ruh yok dediniz, Hagi geldi sistem yok diyorsunuz, söylemesi ayıp siz neyi beğenirsiniz.

Bunu diyen adam da bir kere oturup Emre Çolak neden oynamıyor diye araştırmaz. Bunu diyen adam takıma daha ikinci maçında çıkan bir hocayı yargılar.Çünkü bu zihniyet futbolu herksten iyi bildiğini sanar.İşte bu zihniyetten ötürü bu ülkeden bir halt olmaz.Hagi gibi adamlar fazla sizlere.

Yürü be aslanım helal sana (!)

Bunu diyen adam da bir kere oturup Emre Çolak neden oynamıyor diye araştırmaz. Bunu diyen adam takıma daha ikinci maçında çıkan bir hocayı yargılar.Çünkü bu zihniyet futbolu herksten iyi bildiğini sanar.İşte bu zihniyetten ötürü bu ülkeden bir halt olmaz.Hagi gibi adamlar fazla sizlere.

arkadaşım bende teknik direktörlerle uzun sene çalıpşılmasından yanayım. hagi gitsin falanda demiyorum. sadece mustafa sarp ı oynatmasına anlam veremiyorum. günü kurtarmaya çalışıyomuş gibi geliyor. ben mustafa sarp ayhan gibi adamlarla oynayıp maç kazanmaktansa cumhur musa emre gibi gençlerle maç kaybetmeyi ama bi şekilde onları kazanmayı tercih ederim. hagi ye hepimizin desteği tam. hagi kadar kredisi yüksek bi insan olamaz bence galatasarayda. ama geleceğe dönük bi ışık istiyorum... mustafa sarp ı değil

arkadaşım bende teknik direktörlerle uzun sene çalıpşılmasından yanayım. hagi gitsin falanda demiyorum. sadece mustafa sarp ı oynatmasına anlam veremiyorum. günü kurtarmaya çalışıyomuş gibi geliyor. ben mustafa sarp ayhan gibi adamlarla oynayıp maç kazanmaktansa cumhur musa emre gibi gençlerle maç kaybetmeyi ama bi şekilde onları kazanmayı tercih ederim. hagi ye hepimizin desteği tam. hagi kadar kredisi yüksek bi insan olamaz bence galatasarayda. ama geleceğe dönük bi ışık istiyorum... mustafa sarp ı değil

Sen bu adamın geleli iki maç olduğunu ve kadro temizliği denen şeyin iki maçta olmadığını biliyormusun? Hagi günü kurtarmak istese zank diye fener maçında Emre Çolak'ı oyuna sokmaz.Ben de nefret ediyorum Sarp'tan ama zamanı gelince o da kesik yiyecektir. Sen iki maçta geleceğe dönük veya geriye dönük bir ışık göremezsin.Bu mümkün değil. Hagi ile bu sene yüksek başarı beklemek insafsızlık olur. Adam oyuncularını tanıyor daha yeni yeni.İnsaf kardeşim insaf.

Hagi enkaz aldı beyler ayıptır be 2 günde eleştiriler başlamış.Biraz sabır.

evet çok güzel söledin. enkaz. sana kesinlikle katılıyorum. ama benim anlamadığım enkazdan arta kalan parçalarla yeni ev yapmaya çalışması. bu takımı bu hale getirenler belli. dün rijkard ı kovduranlar yarın hagi yi de kovdururlar. o yüzden hagi ders alıp mustafa ve ayhanı tamamen kesmeli yerine genç gelecek vaad eden alt yapıdan oyuncular kazanılmalı. tekrar sölüyorum ayhan ve mustafayla kazanıp musa ve cumhuru harcamaktansa kaybetmeyi tercih ederim.

evet çok güzel söledin. enkaz. sana kesinlikle katılıyorum. ama benim anlamadığım enkazdan arta kalan parçalarla yeni ev yapmaya çalışması. bu takımı bu hale getirenler belli. dün rijkard ı kovduranlar yarın hagi yi de kovdururlar. o yüzden hagi ders alıp mustafa ve ayhanı tamamen kesmeli yerine genç gelecek vaad eden alt yapıdan oyuncular kazanılmalı. tekrar sölüyorum ayhan ve mustafayla kazanıp musa ve cumhuru harcamaktansa kaybetmeyi tercih ederim.

Hagi iki haftada o dediğin gençleri nasıl tanıyacak ve monte edecek? Fm'nin zararları.

Geri
Üst Alt