Yunus Emre Çayırlı
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2009
- 4.042
- 0
- 1.306
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Semih Yüksel çok karamsarmış. Ne güzel.
Semih Yüksel çok karamsarmış. Ne güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansif takımla ne kadar ofansif oynayacaksın. Adam kanat çıkarıyor bek alıyor, forvet çıkarıyor defansif orta saha alıyor. Zaten hepsi yeteneksiz. Birde hepsini tekrardan takıma monte etmeye başladı.
Bu akşam bile çaresiz kaldı takım Pino'ya atacağızda birşeyler yapacak. Hücumlar tam bir kaos. Büyük takım antrenörü falan değil Hagi. Daum 2 gibi görüyorum kendisini.
Defansif takımla ne kadar ofansif oynayacaksın. Adam kanat çıkarıyor bek alıyor, forvet çıkarıyor defansif orta saha alıyor. Zaten hepsi yeteneksiz. Birde hepsini tekrardan takıma monte etmeye başladı.
Bu akşam bile çaresiz kaldı takım Pino'ya atacağızda birşeyler yapacak. Hücumlar tam bir kaos. Büyük takım antrenörü falan değil Hagi. Daum 2 gibi görüyorum kendisini.
.İki günde Hagi'yi de astılar.Bu taraftar mantığından tiksiniyorum.Yemin ediyorum nefret ediyorum sizden.Asıl siz büyük takım taraftarı değilsiniz.
hagi nin yaptığı hamlelerde geleceğe yatırım adına hiç bişey görmüyorum. arkadaş bu maçta oynamıyacaksa sol kanatta emre çolak ne zaman oynucak. niye mustafa sarp oynuyor bu takımda hala. bana biri bunun sebebini sölesin.
hagi nin yaptığı hamlelerde geleceğe yatırım adına hiç bişey görmüyorum. arkadaş bu maçta oynamıyacaksa sol kanatta emre çolak ne zaman oynucak. niye mustafa sarp oynuyor bu takımda hala. bana biri bunun sebebini sölesin.
Bunu diyen adam da bir kere oturup Emre Çolak neden oynamıyor diye araştırmaz. Bunu diyen adam takıma daha ikinci maçında çıkan bir hocayı yargılar.Çünkü bu zihniyet futbolu herksten iyi bildiğini sanar.İşte bu zihniyetten ötürü bu ülkeden bir halt olmaz.Hagi gibi adamlar fazla sizlere.
arkadaşım bende teknik direktörlerle uzun sene çalıpşılmasından yanayım. hagi gitsin falanda demiyorum. sadece mustafa sarp ı oynatmasına anlam veremiyorum. günü kurtarmaya çalışıyomuş gibi geliyor. ben mustafa sarp ayhan gibi adamlarla oynayıp maç kazanmaktansa cumhur musa emre gibi gençlerle maç kaybetmeyi ama bi şekilde onları kazanmayı tercih ederim. hagi ye hepimizin desteği tam. hagi kadar kredisi yüksek bi insan olamaz bence galatasarayda. ama geleceğe dönük bi ışık istiyorum... mustafa sarp ı değil
Hagi enkaz aldı beyler ayıptır be 2 günde eleştiriler başlamış.Biraz sabır.
evet çok güzel söledin. enkaz. sana kesinlikle katılıyorum. ama benim anlamadığım enkazdan arta kalan parçalarla yeni ev yapmaya çalışması. bu takımı bu hale getirenler belli. dün rijkard ı kovduranlar yarın hagi yi de kovdururlar. o yüzden hagi ders alıp mustafa ve ayhanı tamamen kesmeli yerine genç gelecek vaad eden alt yapıdan oyuncular kazanılmalı. tekrar sölüyorum ayhan ve mustafayla kazanıp musa ve cumhuru harcamaktansa kaybetmeyi tercih ederim.