Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Gözünü seveyim Hagi, sol ayak parmağındaki tırnakları yiyeyim. Sen gör artık şu Sarp denen kara cahili. Sahanın en iyisi Cana'yı çıkarıp Sarp'ı koyuyorsun onun yerine. Gözünü seveyim Hagi. Sonra niye yeniliyoruz biz deme, aman Hagi.

Hocam ne saçmalıyorsun allah aşkına. Adam eksiklikleri görmüş söylemiş ve hepsinde de haklı . Sanki yönetme gibi bi imkanı var da ...

Gerçekten çok etkili oldu bu gözlemleri, takım hemen düzelir şimdi.

Misimoviç'i niye solda oynatıyormuş, bırakın da oynatsın yahu. Cana'yı niye oyundan alıyormuş, bırakın da alsın. Koskoca Hagi, bir bildiği var heralde. Hagi'ye, Tugay'a yoldan geçen adam muamelesi yapıyorsunuz. Adamların işi bu, hayatları futbol. Onlardan daha iyi bilenler buyursun takımın başına.

Misimoviç'i niye solda oynatıyormuş, bırakın da oynatsın yahu. Cana'yı niye oyundan alıyormuş, bırakın da alsın. Koskoca Hagi, bir bildiği var heralde. Hagi'ye, Tugay'a yoldan geçen adam muamelesi yapıyorsunuz. Adamların işi bu, hayatları futbol. Onlardan daha iyi bilenler buyursun takımın başına.

Şaka gibisin hakkaten.

Sarp'ın yerine Cana'yı alıyorsa oyundan bir adam değil Hagi isterse Mourinho olsun, Van Gaal olsun yine eleştiririm. Kör değiliz heralde biz de biliyoruz bu oyunu...

Sarp'ın yerine Cana'yı alıyorsa oyundan bir adam değil Hagi isterse Mourinho olsun, Van Gaal olsun yine eleştiririm. Kör değiliz heralde biz de biliyoruz bu oyunu...

Sarp'ı Cana'dan daha faydalı buluyor demek ki. Ne gariptir ki Rijkaard da öyle düşünüyordu.

Ya Rijkaard ile Hagi futbolu bilmiyor, ya da Sarp bu adamları tehdit ediyor, zorla oynattırıyor. :)

Desteğim bir gram eksilmedi Hagi'ye, eksilmez de. Fakat bana mantıklı bir açıklaması lazım bu iki şeyin;

-Misimovic niye sol kanatta ısrar edilir ?

-Cana neden her maç oyundan çıkarılır ?

Yahu adam geleli 3 hafta oldu. Biraz bırakın da bir şeyler yapsın, denesin adam. "Misimoviç'i hiç solda oynarken gördü mü? O niye orada Hagi? Öteki niye burada Hagi? Niye gözünün üstünde kaşın var Hagi?..." Oynatıyor işte arkadaş, evet hiç solda oynamamış Misimoviç'i solda oynatıyor. Taraftar böyle hesap sorarsa yöneticiler kim bilir neler yapıyordur? Sonra da 4.-5. oluruz işte.

Hesap sorduğumuz filan yok.Sadece gördüğümü söylüyorum.Batıyorsa okuma geç,bu kadar basit.Bana ``Geç o zaman takımın başına.`` vb. saçma klişe laflarla gelme.

Eleştirmek için çok erken renktaşlar!

3 maçta, 1 beraberlik-1 galibiyet-1 mağlubiyet

Fenerbahçe 0-0 ( İyi oynadık, galibiyeti kaçırdık, deplasmanda beraberlikte kötü bi skor değildi )

Antalya 2-1 ( Bu sene iyi oynayan Antalya'yı yendik, güzel )

Trabzon 2-0 ( Trabzon' bu sene ligin en iyisi şüphe yok, yenilmemizde normal aslında.Ama ne olursa olsun yenmemiz gerekiyordu ama olmadı yapcak bişey yok şimdilik. )

Sen alıntılama ben de zırvalarını okumak zorunda kalmayayım.Bu daha anlaşılır olmuştur umarım.

Eleştirmek için çok erken renktaşlar!

3 maçta, 1 beraberlik-1 galibiyet-1 mağlubiyet

Fenerbahçe 0-0 ( İyi oynadık, galibiyeti kaçırdık, deplasmanda beraberlikte kötü bi skor değildi )

Antalya 2-1 ( Bu sene iyi oynayan Antalya'yı yendik, güzel )

Trabzon 2-0 ( Trabzon' bu sene ligin en iyisi şüphe yok, yenilmemizde normal aslında.Ama ne olursa olsun yenmemiz gerekiyordu ama olmadı yapcak bişey yok şimdilik. )

bizim eleştirimiz sonuçlara değil. zerre kadar umrumda değil 2-0 yenilmişiz 6-0 yenilmişiz. cidden. ama bir hoca mustafa sarp ayhan ve serveti bu takımda hala oynatıyorsa onu eleştiririm. teknik direktörüne saygısı olmayan(rijkard ın babası öldüğü gün rijkardla tartışan servet) takım arkadaşına saygısı olmayan (pas atmadı diye takım arkadaşına küfür eden mustafa) taraftarına saygısı olmayan(karpaty deplasmanından dönüşte havaalanında sırıtarak "dışarda taraftar varmı" diye soran ayhan) vede en önemlisi o kutsal formaya saygısı olmayan ( hakeme itiraz ederken o kutsol formayı yırtan mustafa sarp) bu futbolcuları oynatan hoca benim için bitmiştir.

Sayın Adnan Polat herşeyi stadı futbolcuları floryayı adayı aslantepeyi hepsi sizde kalsın bana armamı ve ismimi verin amötör lig de şerefimle oynayayım

Mustafa Sarpi yakinda keser fazla kafaya takmayin,Hagi her ne kadar kabaca takimi tanisada sonuc itibariyle oyunculari tam olarak bilmiyor.Bir muddet sonra kimin ne oldugunu gorur ,biraz sabir cok degil.

bizim eleştirimiz sonuçlara değil. zerre kadar umrumda değil 2-0 yenilmişiz 6-0 yenilmişiz. cidden. ama bir hoca mustafa sarp ayhan ve serveti bu takımda hala oynatıyorsa onu eleştiririm. teknik direktörüne saygısı olmayan(rijkard ın babası öldüğü gün rijkardla tartışan servet) takım arkadaşına saygısı olmayan (pas atmadı diye takım arkadaşına küfür eden mustafa) taraftarına saygısı olmayan(karpaty deplasmanından dönüşte havaalanında sırıtarak "dışarda taraftar varmı" diye soran ayhan) vede en önemlisi o kutsal formaya saygısı olmayan ( hakeme itiraz ederken o kutsol formayı yırtan mustafa sarp) bu futbolcuları oynatan hoca benim için bitmiştir.

çok güzel yönden bakmışsın kardeşim bu herşeyi özetliyo bunlar gidicek + adnan tayfası gidicek haldun üstünelli her yönetime razıyız yeterki gelsin baba otursun koltuğa takım rahatlasın

fener maçı 56 da misi,66 da cana,77 de elano çıkıyor.

antalya maçı 60 da cana çıkıyor.

trabzon maçı 55 de cana,60 da misi,76 da elano çıkıyor.

hagi nin değişiklikleri genelde hep ezberden ibaret,çıkan adamlar aynı,çıkan adamlar genelde hep aynı,iyide kötü de oynasalar farketmiyor,mustafa sarp 3 maçtır 90 dakika sahada,trabzon maçında rakip kaleye gidemiyoruz,misi yi ortaya çekip,kewell ı sola atmak aklına gelmiyor,misi yi çıkarıp kewell ı alıyosun ne anladım bu değişiklikten?,kusura bakmayında hagi bizim için pek uygun değil bence.

yani kızmayın bunları yazdığım içinde aynı bülent korkmaz gibi o da çok defansif oynatırdı hep,önce defans önce defans,hatta barış ı kanatta oynatıp kewell ı yedek bırakıyodu:o,hagi de çok korkak oynatıyor,yahu biz sürekli defans yaparak galatasaray olmadık ki arkadaş bunu en iyi sen bileceksin:o,yetersiz bana göre şimdilik.

Geri
Üst Alt