Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

adamı 55 de oyundan cıkaracaksan neden devre arası çıkarmıyorsun?mustafa ve servet bu takımda oynadığı sürece hagi teknik direktörlük yspmasın.cana takımın en iyisi oyundan cıkıyor.misimovic pino ile birlikte birşey yapabilecek tek oyuncu oda cıkıyor.cok mu zordu sarpı cıkarıp batdalı alsaydın pinoyu sola ortaya misiyi çekseydin....ben heralde futboldan anlamıyorum

Hagi'de hayal kırıklıgı sene sonununa kadar biraz daha staj yapar sonra ona da elveda . Belki baska bahara yine gelir ...

fener maçı 56 da misi,66 da cana,77 de elano çıkıyor.

antalya maçı 60 da cana çıkıyor.

trabzon maçı 55 de cana,60 da misi,76 da elano çıkıyor.

hagi nin değişiklikleri genelde hep ezberden ibaret,çıkan adamlar aynı,çıkan adamlar genelde hep aynı,iyide kötü de oynasalar farketmiyor,mustafa sarp 3 maçtır 90 dakika sahada,trabzon maçında rakip kaleye gidemiyoruz,misi yi ortaya çekip,kewell ı sola atmak aklına gelmiyor,misi yi çıkarıp kewell ı alıyosun ne anladım bu değişiklikten?,kusura bakmayında hagi bizim için pek uygun değil bence.

yani kızmayın bunları yazdığım içinde aynı bülent korkmaz gibi o da çok defansif oynatırdı hep,önce defans önce defans,hatta barış ı kanatta oynatıp kewell ı yedek bırakıyodu:o,hagi de çok korkak oynatıyor,yahu biz sürekli defans yaparak galatasaray olmadık ki arkadaş bunu en iyi sen bileceksin:o,yetersiz bana göre şimdilik.

hagi senden ricam su

bir maca su kadro ile cikalim

emirhan-sabri-neill-gokhan-insua-cana-baris-arda-misi-pino-baros

hagi senden ricam su

bir maca su kadro ile cikalim

emirhan-sabri-neill-gokhan-insua-cana-baris-arda-misi-pino-baros

Olmaz, Mustafa Sarp mutlaka oynamalı, yoksa Allah korusun yeneriz falan. En azından kaleye Mustafa Sarp'ı yaz.

Biraz sabır beyler, Hagi enkaz devraldı.

Anlayabilene. Cok degil 4 hafta evvel oynanan futbol cabuk unutuldu.

Kewell'ı sokmak için Cana'yı çıkardı. Cana çıktı Barış girdi.

Sonra Misimovic çıktı Kewell girdi.

Misimovic ve Cana 90 dakika mücadele etmesi gereken futbolcular.

Burada Hagi bana göre hata yapıyor.

Ayrıca bir başka yanlışı ise Misimovic sol kanatta oynamamalı.

sirf oyuncu degistirmis olayim dercesine yapilan oyuncu degisikleri begenmiyorum

bugün mesela, yaptigi hamleler takimi bozdu, hersey altüst oldu.

oysa elano olsun, misi olsun cana olsun ofansta cok is yapmamis olsalar bile takim olarak saglam duruyorduk defansta.

hani giren oyuncular iyi oyuncular olsa anlarim ama Baris, Emre ne ya. Kewell de Haginin sisteminde sadece forvette oynar, forvette Baros, Pino dan sonra 3. tercih su anda. Madem aldin oyuna, forvette oynasin.

baros döndüğü zaman 4-3-1-2 oynatsa keşke ya pino baroş arkalarında misi.. Vazgeçilmeyen 3 liberomuz oynayacaksa illa en güzeli bu..

Tepkim Hagi'ye değil, olamazda zaten. Tepkim tamamen yönetime ve bu lanet düzene... ;)

Neden Hagi, neden diyesim geldi Cana oyundan alınınca :p Ercan Taner miydi? Arsenal maçında atılınca oyundan o diyordu :)

Ama bizim Hagi'ye artık neden? niçin? gibi soruları sorma lüksümüz yok bence. Hataları Teknik adamlarda, Oyuncularda aramayalım artık. Hata en üstte yönetimde. Bana kalırsa kadro kalitesi olarak ligde hakettiğimiz sıralamadayız. Ancak o kadar oluyor işte bu oyuncularla. Bu adamlardan daha fazlasını beklemek mucize olur. Ben ve forumda birçok arkadaşımızda ima ettiği orta saha problemi senelerdir devam ediyor. İşin en ilginç kısmı senelerdir oraya düzgün bir takviye yapmamamız. Biz hep orta sahadaki futbolcularımızı bank asya ligine layık görüyoruz ki çokta haklıyız bence. Ama yine dediğim gibi sorun Sarplarda, Servertlerde değil. Bizi onları izlemeye mahkum edenlerdedir. Sorun Hagilerde, Rijkaardlarda değil onların eline bu kadroyu verip, yetkilerini kısıp, otoritelerini kısıp onlardan başarı bekleyenlerdedir. Süper lig takımları gittikçe gelişiyor artık. Biz senelerdir yerimizde saymayı bırakın, iyice kötüye gidiyoruz. İşin ilginç kısmı halen daha bu adamlar bizim GALATASARAY'ımızı yönetmeye, daha doğrusu batırmaya devam ediyor. Benim içim sızlıyor şahsen. Normal bir anadolu takımı görüntüsü bile çizemiyoruz artık. Çünkü onlar bile gelip geçtiler artık bizi.

Dileğim şudur ki bir an önce Galatasaray şu yönetimin elinden kurtulur. Dileğim şudur ki Hagi inşallah Galatasaray'ımızda çok çok başarılı olur. Ama malesef bu yönetimle çok çok zor. İlerde eleştiriler tekrar ona dönecektir, Kendini harcatıp bizi de üzme be HAGİ!

B_70d1d5de4fa22cc651b808fde6613802.jpg

B_c9268f27e453b35042b6e91ff5067d77.jpg

B_6052f9c213fc9193f70055b0bf9fc36f.jpg

B_431ef6d1ffb9949421ce895b09a842c0.jpg

B_6052f9c213fc9193f70055b0bf9fc36f.jpg

Titriyorum şu anda :o

Umarım Riji'nin yaptığı hataları yapmaz ve gençlerle yoluna devam eder. Bu şekilde hem kendi yerini iyice sağlama alır ve kendisine yapılacak olan eleştirileri minimuma indirir. Eğer gençlerle oynarsa Servet, Mustafa, Barış vs. yerine taraftartan çok fazla eleştiri de gelmez yüksek ihtimalle. Hem bu sayede Adnanlar iyice köşeye de sıkışır. Yoksa transfer falan da yapmaz bizim yönetim kendisinin istediği bu oyuncular yeterli diyerek. Yap ya Hagi, Rijkaard'ın yapamadığını hatta direk 3 tane falan gençle 11 kur.

Misimovic'in oyundan çıkar çıkmaz soyunma odasına gidişini de Hagi şöyle yorumladı:

‘Misimoviç her halde kulübedeki havayı serin bulduğu için içeri gitti’

Umarım aralarında bi problem olmaz.

hagi ile olacak iş değil bu. sen rijkaard ı gönder kendi çıkarların için sonra gel hagi yi bizim önümüze at

bizim eleştirimiz sonuçlara değil. zerre kadar umrumda değil 2-0 yenilmişiz 6-0 yenilmişiz. cidden. ama bir hoca mustafa sarp ayhan ve serveti bu takımda hala oynatıyorsa onu eleştiririm. teknik direktörüne saygısı olmayan(rijkard ın babası öldüğü gün rijkardla tartışan servet) takım arkadaşına saygısı olmayan (pas atmadı diye takım arkadaşına küfür eden mustafa) taraftarına saygısı olmayan(karpaty deplasmanından dönüşte havaalanında sırıtarak "dışarda taraftar varmı" diye soran ayhan) vede en önemlisi o kutsal formaya saygısı olmayan ( hakeme itiraz ederken o kutsol formayı yırtan mustafa sarp) bu futbolcuları oynatan hoca benim için bitmiştir.

Tamam haklısın çok güzel yönden bakmışsın olaya ama başka alternatifi yokki Hagi'nin onları oynatmıcak ta kimi oynatcak ? Sezon ortasında gerekli transferler yapılır, yollancak adamlarda satılır zaten.Ama bu sezon için Hagi'nin Galatasaray'ı şampiyon yapması imkansız gibi bişey.Umudumuz bu sene için Türkiye Kupası ve Ligi iyi bi yerde bitirip Avrupa'ya gitmek.Ki zaten Türkiye Kupasını kazanırsak Avrupa'ya gidebiliyoruz da.

hagi futbolcusuna sahip çıkıyo.açıklamalarını okudum. servetin hatasını takım hata yaptı diye kabul ediyo,iyi oynadığını ve iki golde atabilceğini ama çok çalışmamız gerektiğini ve yenilgiyi asla hazmedemedğini söylemiş.:)düzelcek herşey.

Iki mac sonra görürüz... Hagi icin degil, kafayi yiyer yakinda servet ilen. Ve kusura bakmasin, Takim hic te iyi oynamadi

Geri
Üst Alt