Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Eğer Mustafa Sarp, Servet gibi oyuncuları oynatmaya devam ederse, Görünen oki oda oynatmaya devam edecek gerekirse Misi ve Canayı klubeye çekecek...

Takıma şok uygulayıp 3-4 kişiyi kadro harici birakmazsa...

Galatasaray Takımını Anadolu takımları gibi bu kadar defansif oynatmaya devam ederse (Kadıköydeki Fenerbahçe maçı istisna)

Sezon sonunu bile göremeyebilir...

Şampiyon olamamız çok zor altyapıdan adam oynat Servet-Sarp-Ayhan-Barış-Kewell yerine Ayhan-Kewell yaşdan diğer ücüde oyunculuktan kaybediyor bırak alt yapıdakiler pişsin en azından, buda çok zor bi ihtimal işte ne yaparsın biyerlerden kazanırmıyız diye düşünüyoruz !

canayı niye çıkartırsın be hagi. sana çok güveniyordum ama nedense beni yanıltıyorsun, tercihlerinde

Gençleri oynat hocam. Yenilelim önemli değil. Ama bu kadar hata yapan adamlarla tekrar tekrar yenilmek. Küfü edesim geliyor.

Adnanlar bu adami sezon sonu gönderir ve yeni bir hoca getirirler takimin basina. Bizde herseye 324564321345423 kez yeniden baslariz. :o

Adnanlar bu adami sezon sonu gönderir ve yeni bir hoca getirirler takimin basina. Bizde herseye 324564321345423 kez yeniden baslariz. :o

Neredeyse her tipte TD denedik bakalım sırada ne olacak :) Karizmatik (Gerets), Yaşlı Kurt (Feldkamp), Genç-Bilgili (Skibbe), Galatasaraylı (Bülent Korkmaz), Dünya Çapında (Rijkaard), GS Ruhu (Hagi)...

Neredeyse her tipte TD denedik bakalım sırada ne olacak :) Karizmatik (Gerets), Yaşlı Kurt (Feldkamp), Genç-Bilgili (Skibbe), Galatasaraylı (Bülent Korkmaz), Dünya Çapında (Rijkaard), GS Ruhu (Hagi)...

Florya'nin caycisini deneyelim bide. :asd:

Hagi bu sezon ilk 5 giremezse sezon sonu gönderilir. Buraya yazıyorum şimdiden

Yılmaz Vural'a kadar yolu var :asd:

Dün maçta yaptıkları müdahelelerin hepsi yanlış. Saçma sapan 3 önliberolu anadolu takımı mantalitesiyle çıktık maça. 55'te Cana çıktı. Golü yedikten sonra Elano çıktı Emre Çolak girdi. Hiçbir şekilde 3 önliberoyu bozmadı. Risk alsana biraz, zaten yeniliyoruz. Mehmet Batdal alınmaz mı forvete. Önliberolardan en az birini çıkarıp ofansa +1 adam eklemek çok mu zor. Misimovic çıkıyor Kewell giriyor. Mustafa hala oyunda maçıda 3 önliberoyla bitirdik.

Katenaçyo oynatsan Lucescu gibi falan tamam kolay kolay yenilmeyiz ve çoğu maçıda az skorla da olsa kazanırız. Ancak Hagi'nin oynattığı sistem resmen anadolu takımı mantalitesi katenaçyoyla bile alakası yok.

Bu futbolla hiçbir halt olmaz. Eğer Arda, Baros geldiğinde de bu şekilde oynayacaksak.

Eğer Mustafa Sarp, Servet gibi oyuncuları oynatmaya devam ederse, Görünen oki oda oynatmaya devam edecek gerekirse Misi ve Canayı klubeye çekecek...

Takıma şok uygulayıp 3-4 kişiyi kadro harici birakmazsa...

Galatasaray Takımını Anadolu takımları gibi bu kadar defansif oynatmaya devam ederse (Kadıköydeki Fenerbahçe maçı istisna)

Sezon sonunu bile göremeyebilir...

Bide sanırım Lucescudan çok etkilenmiş.

Bu takım Hagi'nin değil ki bu kadar sakat futbolcumuz varken,bir enkaz devralmışken yine de dirençli bir takım görüntüsü var. Fakat saçmasapan bireysel hatalarla gol yediğimiz müddetçe dirençli takım görüntüsü de bir işe yaramıyor.

Evet bu takım haginin degil ama su oyuncuyu yerinde oynatmama veya oyuncu degiştirme fantezisini bi türlü anlamıyorum.

eldeki malzeme cöp ama en iyisini cıkarmak lazım cıkabildigi kadar 4-4-1-1 mi oynıcaz koy misiyi forvet arkasına kötü oynarsa öle oynasın

Bu kadar zor bir durumda takımın başına geçti büyük bir Galatasaraylılık örneği gösterdi Hagi denmiyor ve Hagi'ye de yükleniliyor.Anlamak zor bu olayı.

Daha kaybettiği ilk maçta bu kadar eleştiriliyorsa, bu sezon bitmeden gidebilir Hagi.

Ben eleştirdiigm icin söylüyorum ilk macında degil o ilk yarı iyi mücadele ve akılcı futbol fener macında ikinci yarıda sadece mücadeleye bıraktı cünkü degişikliklerde bence yine hatalı davrandı keza antalya macındada ben bunu rijkaard icinde diyodum evet ne kadar GSli varsa hepsi biliyorki işe yaramaz bi ton adam var napalım o zaman ligdenmi cekilelim eldekinde en iyisini cıkarmaya calısmak lazım

An itibari ile Galatasaraya Gamba Osaka'nın hocası Akira Nishino bile fazla.

Geri
Üst Alt