Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi'de gönderilecek;skorlar kötü gelince defansif oynatıyor falan denilecek.Ama Servet,Mustafa,Barış Galatasaray'da oynamaya devam edecek.

canı sağolsun hagi'nin. elin barcelonasında başarılı oldu diye 2 sene total futbol tantanasıyla tahammül edildi, toz kondurtulmadı bazılarına, bizim hagi gelmiş 10 yıllık rezilliği bitirmiş arkasından lig lideri trabzon'a yenilmiş diye bastırılıyor. canın sağolsun hagi'm, bundan sonraki maçta da yenilelim yine canın sağolsun. sen zor zamanda bu takımın başına geldin yüreğin yeter.

iyi futbolcu iyi teknik direktör olcak diye bi şart yok olsaydı arjentin bu sene dünya kupasını alırdı. mustafa ve ayhan ı oynatan hocanın ben futbolculuğunu değil hocalığını tartışırım. futbolculuğunu tartışmak ne hattimize

Hala yerli kadromuzun yetersiz olduğunu bu kadroyla mourinho gelse hiç bir başarı elde edilemeyeceğini anlayamıyan insanlar var! Evet skibbe hoca değil rijkaard hoca değil hagi hoca değil gerets hoca değil!

iyi futbolcu iyi teknik direktör olcak diye bi şart yok olsaydı arjentin bu sene dünya kupasını alırdı. mustafa ve ayhan ı oynatan hocanın ben futbolculuğunu değil hocalığını tartışırım. futbolculuğunu tartışmak ne hattimize

Sen önce yönetimi tartış.Beşyüz kez söyledik bu yönetim değişmediği sürece hocalar en günahsız insanlardır.Sen önce zihniyetini değiştir, hocaları asmayı bırak.Hedef tahtası Hagi değil yönetim.

Oyuncu tercihleri berbatti ve o yüzden yenildigimizi düsünüyorum. Ama oyunun genelinde Trabzonspor´a deplasmanda nasil oynamamiz gerekiyorsa öyle oynadik bence. Taktik anlayisini begendim Hagi´nin. Elestiremem o konuda. Ama yaptigi degisiklikler oyunun akisini degistirdi ve kaybettik. O konuda hayalkirikligi yasadim.

bu yönetim seninde başını yemez inşallah.

Sen önce yönetimi tartış.Beşyüz kez söyledik bu yönetim değişmediği sürece hocalar en günahsız insanlardır.Sen önce zihniyetini değiştir, hocaları asmayı bırak.Hedef tahtası Hagi değil yönetim.

yönetim ayrıca beceriksiz o başlı başına bir konu. yani bizim bu hale geleceğimiz sene başından belliydi. ben teknik direktör falan asmıyorum. sadece gördüğümü söylüyorum. mustafa sarp ın sözleşmesini bursa yenilemedi. ve hemen o sene şampiyon oldu:) bunu bukadar basite indirgemek istemem tabi bu bi şaka.

fakat ben yendiğimiz antalya maçından itibaren şunu söylüyorum. benim için hagi bir umuttu. ama antalya karşısına mustafa cana ve barış la çıkıyorsa kafamda soru işaretleri oluşur. galatasaray türkiyenin en büyük takımıdır. bir anadolu takımına karşı bu kadroyla çıkamaz. hadi korkuyor yeni geldi diye çıkarttı. cana gibi bi adamı 60ta çıkartıp mustafayı tutmak intahardı 2-1le zor kurtardı. ama trabzon iyi takım cana çıkınca boşolan ortasahayı affetmedi çaktı bize. ayrıca bi misimovic konusu var. misimovic iyi sabrediyor söyliyim. fatih terim hagi yi sol kanatta oynatsaydı hagi ortalığı yıkardı. sonuç olarak mustafa sarpı oynatcağıma musa çağıran veya cumhuru oynatırım hatta yoldan geçen her hangi birini oynatırım. mustafayı oynatmaya devam ederse başını yakar.

Umarım sezon sonunda bi Guardiola hamlesi yapılır.

hayal krıklığı su an.umarım yalnışlarından döner

Ayhan kotu futbolcu degil yasindan dolayi eski tadi yok,mustafaya gelince , izin ver adam yeni geldi biraz tanisin oyunculari transfer hakkinida kullansin sonra mustafayi oynatirsa konusursun simdi yaptigin taman gereksiz sabirli olun biraz.Hagi iyi hocadir ,dahada olgunlastigi goruluyor ve buyukte hoca oldugunu tum dunyaya ispatlayacak buda benim gorusum.Gelmesini en cok isteyenlerden de biriydim.

Bu futboldan nasil memnun olabilir anlamis degilim.

Çok korkak oynatıyo,inşallah bana lafımı yedirir ama bizim kalibremizde bi teknik adam olmadığını düşünüyorum,tabi kadronun b.kluğunuda es geçemem.

sezon sonunu zor görür.tugay da konu mankeni heralde.servet maç kaybettirir forma garanti.balta avrupadan elendirir forma garanti,sarp arkadaşına küfür eder forma garanti,ayhan seyirci ile dalga gecer forma garanti..bundesliga asist kralı sol açık oynar,liverpool un sol beki yedek olur.

bu nasıl iş ben anlamadım.hagi neden geldi.tek artısı pino oldu....takım yine berbat ötesi oynuyor.kimse kimseyi kandırmasın.okadar cok yapabileceği alternatif varken rijkaardın izinden devam ediyor.

Emre Çolak'ı umarım hafta sonu ilk 11'de oynatır. :)

Arada Fark var, eski TD ilen atak oynuyorduk (eski diyorum bazilar hemen basliyor eski td sporlu musun diye, neyse)

Hagi korkak oynuyor, Galatasaraya yakismiyor, üstüne defansimiz zaten kötü, etsek ne yarar, etmesek.

Hagi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni.Ali turanı oyuna alması,gol ihtiyacı olduğu zamanda forvet çıkarıp forvet sokması,Barış denilen futbol katiline 90 dakika tahammül etmesi vs.

hagi`yi elistirenleri gercekten anlamiyorum. su an önemli olan mac kaybetmemek, cünkü takim`in güvene ihtiyaci var. rijkaard cok mu güzel futbol oynatti takima da simdi hagi`ye salliyorsunuz? allah askina, bu takimi hagi mi kurdu. ne kadar sabirsiz bir milletsiniz ya.

hagi`ye 1 bucuk sene destek verin bakalim ondan sonra istediginiz gibi elestirin cünkü simdi yaptiginiz anlasilir gibi degil. asil hayal kirikligi taraftardir benim icin.

Yine iyi dayandi Hagi. 4 mac bu devirde 6 aya bedel. :o

Of of yorumlara gel.Kafayı çizdirmek üzereyim. Bu taraftar her şeyi hakediyor.

Geri
Üst Alt