Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Rijkaard ve Guardiola'yı takımın başına getiren Johan Cruijff'tur. Rijkaard'ı zorla geçirdi takımın başına. Guardiola da genç takımda hocalıktan yükseltildi. O da Cruijff'un tercihi.

Porto'nun yeni teknik direktörünü Mourinho önerdi.

Biz kimin referansıyla Hagi'yi getirdik bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa, o da o adama bir daha güvenmemek.

Adam haklı.

Malzeme bu adam ne yapsın devre arası iyi bir operasyon yapsın bizde destek olalım.

Sevmiyorum, beğenmiyorum, başarılı bulmuyorum kardeşim Rijkaard'ı hala ısıtıp ısıtıp Reykart demenize gerek yok. Gitti işte milyon euroları alıp. Tamam yok bir daha. Unutun. Galatasaray çok daha kötü kadrolarla çok daha iyi sezonlar geçiriyordu. Rijkaard onu da yapamadı. Savunmanın manası yok hala. İlahlaştırmayın artık yeter gına geldi..

Burda Hagi konusuluyor? Rijkaard?

Ne zaman senin yazini görsem Rijkaard'a salliyorsun, iyi anladik Rijkaard'i sevmiyorsun. Umrumuzda degil ama baska konularda var. RijkaardCimbom.com degil burasi

Burda Hagi konusuluyor? Rijkaard?

Ne zaman senin yazini görsem Rijkaard'a salliyorsun, iyi anladik Rijkaard'i sevmiyorsun. Umrumuzda degil ama baska konularda var. RijkaardCimbom.com degil burasi

Benden alıntı yapanlara bak istersen

Sorun kadrodaymış,rijkaard a haksızlık yaptık diyin bize yakışan budur büyük gs taraftarı,başlayın demeye.

Rijkaard ve Guardiola'yı takımın başına getiren Johan Cruijff'tur. Rijkaard'ı zorla geçirdi takımın başına. Guardiola da genç takımda hocalıktan yükseltildi. O da Cruijff'un tercihi.

Porto'nun yeni teknik direktörünü Mourinho önerdi.

Biz kimin referansıyla Hagi'yi getirdik bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa, o da o adama bir daha güvenmemek.

İlk defa Serhat haklı beyler.

Begenin,begenmeyin bu takimin hocasi en az 1.5 seneligine Hagidir.Bu sure zarfinda gelisme goremezsek hep beraber tepkimizi koyariz.Dikkat edin sampiyon olamazssak demiyorum ,takim olarak futbol olarak isik goremezsek diyorum.Onun disinda sezonun ortasinda daha geleli 4 hafta olmus, eli kolu baglli golcusu forveti bile olmayan bir takimi kucaginda bulmus bir Hagiye ,daha derli toplu oynamamiza ragmen sallamak resmen nankorluktur.

Komaya girmiş bir adamı niye düzeltemiyorsun demek gibi birşey şu an Hagi'yi eleştirmek..

İsteyen eleştirir, görevi kabul etmeyebilirdi.F.T,H.Şükür,H.Karaman gibi.Kendi seçimi başına silah dayayan olmamıştır büyük ihtimalle.

Önyargılarınızı kırın. 3 yıldır boşta, Timişoara'yı çalıştırdı vs. Bırakın bunları. Adam geleli 1 ay olmuş, yazık günah. Ki Hikmet Karaman yok takımın başında, Hagi var. Hagi sizin için hiçbir şey ifade etmiyorsa bilemem tabii ama diyelim ki Hagi hiçbir şey ifade etmiyor, yine de 1 ayda adam asılıp kesilmez. Sezon sonuna kadar rahat bırakın, destekleyin bari.

Madem birsey degismeyecekti sezon sonuna kadar kalsaydi FRJ. Bosubosuna 5M verdik ?

Sorunun yönetimde olduğunu göremeyecek kadar körler var hala aramızda. Kaç senedir bıkmadınız mı bu teknik direktör harcama muhabbetinden? Böyle taraftara her şey müstehak arkadaş.

Takimin halinden cok senin üzülmene üzülüyorum Hagi. Senin o caresiz bakislarina, feryatlarina.. Keske gelmeseydin, baskasina dayanirdim gene ama sana dayanamiyorum.

"Kos, mucadele et, topun arkasina gec, 4-4-2'yle" olacak is degil bu, ben Hagi'nin 3-4 sene takimda kalicagini ve basarili olacagini hic sanmiyorum.

Yine başladık teknik direktör asmaya. :(

Hagi sana hiç ama hiç güvenmiyorum. Ama buna sebep sen değilsin. Tek sebebi sadece ama sadece sana maaş veren o kişi. Seni de ''aşı tutmadı'' diye kovana kadar da desteklemeye devam edeceğim. En ufak eleştiriye bile izin vermemeye de çalışacağım. Umarım Polat'ın ''aşı tuttu'' tarzında bir açıklamasını görürürüz.

I love you Hagi...

Hagi'yi beğenmeyenler birleşip yönetime adaylığını koysun. Seçilince Hagi'yi yollayıp Lucescu'yu getirirsiniz. :asd: (Ha bu arada ücreti de yıllık 3 milyon Euro civarında olur.:happynew: )

Geri
Üst Alt