Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Burda Hagiye sallayanlarin hic bir fonksiyonu degeri yok su an icin.Atalarimiz "Demir tavinda dovulur demis".Yani hocalarda yonetimde gidecegi zaman ilk tetik trubunlerden cekilir . Telekom Arenayi Hagi isitifa diye inletebilecek kadar kalabaliksaniz,buyrun kesin biletini degilseniz sabaha kadar konusun sonuc sifir elde var sifir.Viz gelir tiris gider.

Şu Hocalara verdiğimiz Tazminatla en kral yerlileri alırdık be...

Yazık ulan...

Yönetimi kurtaracak tek isim Hagi'ydi ve onunla anlaştılar.(planları tutmadı,o ayrı konu)Hagi'ye de zaman tanımak lazım ama bu yönetim anlayışıyla Bülent Korkmaz gibi sezon sonu gönderilebilir.Takım bir anda değişip müthiş bir performans göstermezse tabi...

bazi arkadaslar anlamiyor, evet serveti kimse görmek istemiyor, sarp da öyle... ama malesef ligimiz cok sert, ve bizim yedekteki hepsi cok zayif ve gücsüz

Hagi suçsuz. Tek suçu Galatasaray aşkı, sonunu bildiği halde yine kulübe gelmesi. Suçlu yönetim. Yönetimde hala çatlak sesler var.

sabri aşkından bir türlü vaz geçemiyor.ilk geldiği zamanda sabri yi forvet oynatmıştı diyarbakır deplasmanında.hala aynı kafa.ilk yarı şut çekmemişiz 1-0 gerideyiz ikinci yarıya aynı şekilde başlıyoruz.servetin klüpte hissesi mi var.2 haftada 6 puan=servet,neden hala ısrar edersin.ali turanı neden sağ bekte oynatırsın.hiç kafa çalışmıyormu gercekten merak ediyorum.ali turanı bir kere stoper deneyin ne olur ya....

Umursamaz-şaşkın halleri ve gereğinde tavır koyamaması ile FR;işbilmezliği,beceriksizliği ve şanssızlığı ile yönetim (FR hepimizden çok yönetimi hayal kırıklığına uğrattı) elbirliğiyle bir enkaz haline getirdi takımı...Ali Şen-Mourinho gelse şampiyon yapamazdı bu takımı......(kızmayın yaw,Ali Şen kısmı şaka tabi!)...Hagi profesyonel bir iş yapıyor sonuçta ve bir daha bulamayacağı bir teklifti,kabul etmesi normal,çok büyük fedakarlık yapmış gibi görmek saçma...Önceki gelişinde çok da başarılı idi,çok iyi puan toplanmış ama hakemler elbirliği ile FB yi şampiyon yapmıştı;son 5-6 maçta (GB-Kayseri hatırlayabildiklerim) skandal hakem kararları ile puanlarımız çalınırken yönetim verdikleri ''Hagi yi gönderme kararını'' nasıl uygulayacağının hesabını yapmakta idi...Neyse...

Ben daha FR gönderilmeden bu seneyi kaybedilmiş olarak görmekteydim.Hagi nin teknik direktörlüğüne güveniyorum,önceki gelişinde sergilediği fevri tavırlardı olumsuz yönü,aradan geçen zamanda olgunlaştığını umuyorum...Bu kadroda yaşlısıyla-genciyle çok sayıda leş futbolcu var.Çok bilen profesyonellerimizin 100000 dolar için Gökhan gönül ü almayıp Ali Turan için onca gürültü koparan,Çağdaş vs tez konusu(!) transferler yapamasının sonucu...

Esas bundan sonrası önemli;gelecek sezonları kurtarma adına çok radikal kararlar alınıp bir an önce uygulanması lazım.Bu sezon Türkiye Kupasından başka ulaşılabilecek bir hedef zaten yok.Ara ve sezon sonu transferlerinin şimdiden planlanması gerekiyor (tabi çok önemli olan yerli transferinde Abdullah Avcı daha avantajlı olurdu,ayrı konu).Yerli ve yabancı transferler için şimdiden sağlam bir ekip kurulmalı.Yeni Sarp-Ali Turan ları sarı-kırmızı bünyeler kaldırmaz!

Ah Hagi, Sabri sag ic orta saha olarak oynatilir mi ? Misi sol kanat oynatilirmi? :)

Hucum gücünü artırmak için Sabri orta sağda oynatılır

ama... Sınırsız hata hakkına sahip Servet oynamaya devam, Sarp iyileşirse yine takımada, Misi Pino'nun arkası yerine sol kenarda. Elano sahada tatilde. Sonuca etki edecek Emre hep son 10-15 dakikada oyuna alınıyor.

Sevgili Hagi...

İsmine cismine büyük saygı duyarım,yaşattığın güzel günleri asla unutamam,fakat hocam artık dibe vurmuşuz biliyorsun,sen yeni yüz kazandır artık takıma,takımla maça çıkmaktan bezmiş bir sürü oyuncu var,ve sahada aylak aylak gezinen,Ayhan,Servet,Sarp,Barış,Serdar Özkan,Batdal,Aydın,A.Turan,Gökhan Zan,Aykut'u şutla kimi oynatırsan oynat yeter ki yeni yüzler görelim bıktım yahu...

Her maç aynı sendrom..

Olmayalım şampiyon ama haftada 90 dakika futbol görelim hocam..

Umursamaz-şaşkın halleri ve gereğinde tavır koyamaması ile FR;işbilmezliği,beceriksizliği ve şanssızlığı ile yönetim (FR hepimizden çok yönetimi hayal kırıklığına uğrattı) elbirliğiyle bir enkaz haline getirdi takımı...Ali Şen-Mourinho gelse şampiyon yapamazdı bu takımı......(kızmayın yaw,Ali Şen kısmı şaka tabi!)...Hagi profesyonel bir iş yapıyor sonuçta ve bir daha bulamayacağı bir teklifti,kabul etmesi normal,çok büyük fedakarlık yapmış gibi görmek saçma...Önceki gelişinde çok da başarılı idi,çok iyi puan toplanmış ama hakemler elbirliği ile FB yi şampiyon yapmıştı;son 5-6 maçta (GB-Kayseri hatırlayabildiklerim) skandal hakem kararları ile puanlarımız çalınırken yönetim verdikleri ''Hagi yi gönderme kararını'' nasıl uygulayacağının hesabını yapmakta idi...Neyse...

Ben daha FR gönderilmeden bu seneyi kaybedilmiş olarak görmekteydim.Hagi nin teknik direktörlüğüne güveniyorum,önceki gelişinde sergilediği fevri tavırlardı olumsuz yönü,aradan geçen zamanda olgunlaştığını umuyorum...Bu kadroda yaşlısıyla-genciyle çok sayıda leş futbolcu var.Çok bilen profesyonellerimizin 100000 dolar için Gökhan gönül ü almayıp Ali Turan için onca gürültü koparan,Çağdaş vs tez konusu(!) transferler yapamasının sonucu...

Esas bundan sonrası önemli;gelecek sezonları kurtarma adına çok radikal kararlar alınıp bir an önce uygulanması lazım.Bu sezon Türkiye Kupasından başka ulaşılabilecek bir hedef zaten yok.Ara ve sezon sonu transferlerinin şimdiden planlanması gerekiyor (tabi çok önemli olan yerli transferinde Abdullah Avcı daha avantajlı olurdu,ayrı konu).Yerli ve yabancı transferler için şimdiden sağlam bir ekip kurulmalı.Yeni Sarp-Ali Turan ları sarı-kırmızı bünyeler kaldırmaz!

Harika bir yazı olmus, tebrik ederim.

Gökhan Gönül konusu ise; bu oyuncu tam 1 hafta boyunca oyalanmıstır. Hatta rivayete göre; tam bir hafta Florya'da yatıp kalkmıstır. Kendisinin ve ailesinin cok sıkı Galatasaraylılar oldugu bilinen birsey. Adnan Sezgin daha sonra; o an ki mali bütcemiz yeterli olmadıgından ve daha cok bir solbeke ihtiyacımız oldugundan biz Volkan Yamanı tercih ettik ve üstüne; Gökhanın bu kadar iyi cıkacagını tahmin edemedik demisti. Gel gelelim transfer sezonu bitmeden ikinci bir solbek Hakan Balta transfer edilmisti.

Gökhan Gönül konusu ise; bu oyuncu tam 1 hafta boyunca oyalanmıstır. Hatta rivayete göre; tam bir hafta Florya'da yatıp kalkmıstır. Kendisinin ve ailesinin cok sıkı Galatasaraylılar oldugu bilinen birsey. Adnan Sezgin daha sonra; o an ki mali bütcemiz yeterli olmadıgından ve daha cok bir solbeke ihtiyacımız oldugundan biz Volkan Yamanı tercih ettik ve üstüne; Gökhanın bu kadar iyi cıkacagını tahmin edemedik demisti. Gel gelelim transfer sezonu bitmeden ikinci bir solbek Hakan Balta transfer edilmisti.

Bugün fenerde harikalar yaratan milyonlar veren Gökhan Gönül 100 bin lira için rededip daha pahalı ya olaran isim yapmış ama aslen vasat bir futbolcu olan Topal'ı alan Adnan Polat. Emre Belöz'ü kapıdan geri çeviren Adnan Polat. Son 2 yılda takımı çöktüren Adanan Polat. Polat istifa. Paris'te, Bankok ta tatiline devam et Polat taraftar ağlasın.

Topal daha evvel alınmıstı, GG'yi Volkan Yaman icin, artık kaptırdılar mı diyim yoksa kacırdılar mı diyim bilmiyorum. Sonuc aynı yere varıyo. Sezon basında bir baslık acıp demistim: GALATASARAY BILEREK KURULUS AMACINDAN EDILDI. Bunun ötesi yok.

Kadro ve oyuncu değişikliklerinde yanlışlar yaptı ama gene de arkasında durmalıyız.

Ligmiş, avrupa kupasıymış inanın hiçbiri umrumda değil. Hagi gelip inandığı uğurda birşeyler yapsa, sonunda Cana ve Misimovic'i bile kesip, ben onlara inanmıyorum aga diyip alt yapıdan elemanları koysa küme düşmeye bile razıyım. Ama Servet gibi, Sarp gibi ruhsuz oyuncularla, maç bitse de gitsek havasında yabancılarla olmuyor işte Hagi. Hemen bugün açıklama yap, Servetle oynamam diye, yerine A2 takımdan X ismiyle devam etcez diye. Tamam işte, küme düşelim benim için inan farketmez.

Hala güveniyoruz sana Hagi.

Geri
Üst Alt