Umursamaz-şaşkın halleri ve gereğinde tavır koyamaması ile FR;işbilmezliği,beceriksizliği ve şanssızlığı ile yönetim (FR hepimizden çok yönetimi hayal kırıklığına uğrattı) elbirliğiyle bir enkaz haline getirdi takımı...Ali Şen-Mourinho gelse şampiyon yapamazdı bu takımı......(kızmayın yaw,Ali Şen kısmı şaka tabi!)...Hagi profesyonel bir iş yapıyor sonuçta ve bir daha bulamayacağı bir teklifti,kabul etmesi normal,çok büyük fedakarlık yapmış gibi görmek saçma...Önceki gelişinde çok da başarılı idi,çok iyi puan toplanmış ama hakemler elbirliği ile FB yi şampiyon yapmıştı;son 5-6 maçta (GB-Kayseri hatırlayabildiklerim) skandal hakem kararları ile puanlarımız çalınırken yönetim verdikleri ''Hagi yi gönderme kararını'' nasıl uygulayacağının hesabını yapmakta idi...Neyse...
Ben daha FR gönderilmeden bu seneyi kaybedilmiş olarak görmekteydim.Hagi nin teknik direktörlüğüne güveniyorum,önceki gelişinde sergilediği fevri tavırlardı olumsuz yönü,aradan geçen zamanda olgunlaştığını umuyorum...Bu kadroda yaşlısıyla-genciyle çok sayıda leş futbolcu var.Çok bilen profesyonellerimizin 100000 dolar için Gökhan gönül ü almayıp Ali Turan için onca gürültü koparan,Çağdaş vs tez konusu(!) transferler yapamasının sonucu...
Esas bundan sonrası önemli;gelecek sezonları kurtarma adına çok radikal kararlar alınıp bir an önce uygulanması lazım.Bu sezon Türkiye Kupasından başka ulaşılabilecek bir hedef zaten yok.Ara ve sezon sonu transferlerinin şimdiden planlanması gerekiyor (tabi çok önemli olan yerli transferinde Abdullah Avcı daha avantajlı olurdu,ayrı konu).Yerli ve yabancı transferler için şimdiden sağlam bir ekip kurulmalı.Yeni Sarp-Ali Turan ları sarı-kırmızı bünyeler kaldırmaz!