Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Tabi aralarında geçen olayı bilemeyiz,ama ben her zaman hagi büyük takımlarda t.d lik yapacak biri olmadığını(gerçi büyüklüğümüzmü kaldı:o),korkak futbol oynattığını,değişiklerinin HEP ezberden ibaret olduğunu belirtmiştim,bide hagi nin türk oyuncu takıntısı var,sanki yabancılara pek sempatik bakmıyor,misimovic ve kiralık oyuncu istemiyorum diyerek insua yı göndererek bi b.k olacağını zannediyorsa futboldan bi haber demektir.

Keşke hiç gelmeseydi.Efsanemiz olarak kalsaydı.

Şimdiye kadar değil Hagi ama bundan sonraki olası başarısızlıklarda senin de payın var artık. Bukadar kolay harcama kredilerini bence.

Bunu yapacak kadar kör olması gerçeğini değiştirmiyor ama bunlar. Misimovic kadro dışı bırakılacak son adamdır bu takımda, hani yok yani en alakasız isimdir, ne amaçla kadro dışı bırakıyor onu anlamıyorum ben. Teknik direktör diye kulübü oyuncak gibi kullanamaz kimse. Önceden de dedim, şimdi de diyorum bu karardan sonra futbolcuların geleceği varsa da gelmez. Allah bilir takımdakiler ne düşünüyordur Neill, Elano, Kewell falan.

Hagi'nin Misimovic ile kavga ettiği söyleniyor antremanda. Oynatmayı düşünmüyormuş bu maçta bunu Misi'ye de söylemiş. Bunun üzerine tartışma çıkmış ikili arasında. Sonuç olarak da Misimovic kadro dışı bırakıldı.

Şunu da belirtmek isterim bu olaylarda Hagi'nin suçu yoktur. Bu kadar direk yüklenmeyelim Hagi'ye. Şu kadar sıkıntılı zamanda en son suçlu Hagi'dir. Desteğimizi esirgemeyelim Hagi'den. Kafasında bir şeyler var. Bunu gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor. Yaptığı şeyler bizim hoşumuza gitmiyor diye bu kadar çabuk eleştirel olmayalım.

Ben ne olursa olsun bu kararından dolayı Hagi'nin arkasındayım.

Maradona da büyük futbolcuydu ama o da Arjantin'i yönetememişti.Gerçi bizim Arjantinlik tarafımız yok ama Hagi de aynı hikaye

Anlaşılan Hagi gitsin sıradaki gelsin diyor taraftarımız.

Hagi'nin Misimovic ile kavga ettiği söyleniyor antremanda. Oynatmayı düşünmüyormuş bu maçta bunu Misi'ye de söylemiş. Bunun üzerine tartışma çıkmış ikili arasında. Sonuç olarak da Misimovic kadro dışı bırakıldı.

Şunu da belirtmek isterim bu olaylarda Hagi'nin suçu yoktur. Bu kadar direk yüklenmeyelim Hagi'ye. Şu kadar sıkıntılı zamanda en son suçlu Hagi'dir. Desteğimizi esirgemeyelim Hagi'den. Kafasında bir şeyler var. Bunu gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor. Yaptığı şeyler bizim hoşumuza gitmiyor diye bu kadar çabuk eleştirel olmayalım.

Ben ne olursa olsun bu kararından dolayı Hagi'nin arkasındayım.

Tek ümidimiz bu zaten. Okadar saçma kararlar veriyor ki insan kendi kendine "yok canım herhalde bir bildiği var, yoksa dünyanın en kötü antrenörü olsa böyle kötü kararlar alamaz" diyor. İnşallah bir bildiği vardır ne diyim..

Hagi,H.Şükür,H.Ünsal,Ümit Davala,B.Korkmaz yönetim hepsini harcadı.Yakında Tugay'ı da harcarlar.

Yönetimin oyuncağı olma Hagi.Yapma bunu.

Anlamıyorum artık bu sene kümede kalalım yeter. Seneye yönetim ve yeni teknik kadroyla yerlilerin tümü değişir sorun biter.

Hagi'ye güveniyorum ve onu destekliyorum. Misimoviç ile aralarında ne geçtiğini bilmiyoruz. Muhakkak Hagi'yi çıldırtan, ters gelen bir şeyler yaptı ki gözden çıkarıldı.

Ne yaparsa yapsın ona olan sevgimiz azalmayacak.

Servet'i falan kadro dışı bırakmaz.Antalya maçından sonra övmüştü.Yanlış kişilere yanlış neşter.Yanlış yoldasın Hagi.

Bravo hagi msimoviç kadro dışı kaldı şimdi döktürecek takımımız.Böyle ümit karanı da yollamıştı ertesi sene geretsle coşmuştu ümit bizi şampiyonluğa taşıdı.

Msimoviç 10 maç oynadı oynamadı hagi, adamı geldi geleli 1,5 maç oynattı demek ki 1,5 maçta oynayan msimoviçi kast ediyormuş koşmayan adam diye.. bak harcadınız adamı şimdi kanatlanır uçar cimbom afferin hagiye dahisin hagi.

Ben yabancı futbolcu olsam Galatasaray gelmem küçük teknik adamların ve küçük yöneticilerin büyük kompleksler sergilediği hedefsiz bir orta sıra takımında işi olmaz yabancı oyuncunun.

Şimdi servet,sarp,ayhan koşar üst sıralara tırmanırız.Haginin bahanesi msimoviçmiş artık bahanesi de yok.

Hagi bu hamleleri zorla yapıyor bence veya Hagi'nin hiç haberi olmadan yalanlar uydurulup yönetim tarafından bizzat yapılıyor bu hamleler. Yoksa Sarp-Servet gibi oyuncuları istemiyorum demeyip, Misimovic-Cana gibi oyuncuları en dandik hoca kesmez bu ligde. Yönetim tamamen, planlı bir şekilde Galatasaray'ı sabote ediyor. Bunun tek bir sebebi var. Galatasaray'ın büyümesine engel olup, üstüne bir de, küçültmeye çalışmak. Kısmen de başarılı oldular.

Geri
Üst Alt