Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Eğer bu kararı tek başına aldıysan yazıklar olsun başka adam mı yoktu?

Eğer yönetim istiyor diye yaptıysan yine yazıklar olsun yönetimin kuklası olmak için mi geldin sen?

Hagi takımı anadolu takımına çevirdi 2 haftada, kadro dışı bırakmalar 3 önliberolu oynamalar 4 maçta 1 gol vs.Sezon sonu yönetimle birlikte gitmeli.

Kadro dışı bırakılacak onlarca kişi var Misi'den önce.

Ben de Hagi'yi sever Galatasaraylılar, biraz kredisi vardır diye düşünüyordum. 2 mağlubiyet + Misimoviç kadarmış Hagi'nin kredisi.

Ulan A.Polat, yatıcak yerin yok. Bülent Korkmaz'dan sonra Hagi gibi efsaneyi de yem ettin.

Benim kredim sonsuz Yunus, eleştirmek de mi yasak Hagi'yi ?

Kimse mükemmel değildir.

Olayları çarpıtmayalım.Kimse Misi için birşey demiyor.Denilen şu: Takımda ki sorunun kaynağı belliyken, ceza kesilmesi gereken bir çok adam varken cezanın yine ve sadece yabancılara kesilmesi.

sarp servet balta ve misi kadro disi kalsa tepkim bunun yuzde 10 u kadar olurdu

bilmiyorum daha nasil farkli sekillerde anlatabiliriz bazi arkadaslara

abakus var evde ama su an isteyim

Insua ve Kewell hamlesi de bekliyorum ben.

Sakın yönetimin kuklası olma HAGİ.. Yoksa efsane falan demeyiz..

sarp servet balta ve misi kadro disi kalsa tepkim bunun yuzde 10 u kadar olurdu

bilmiyorum daha nasil farkli sekillerde anlatabiliriz bazi arkadaslara

abakus var evde ama su an isteyim

Anladık da sen de şunu anla; Sarp-Ayhan-Barış üçü de kadro dışı bırakılsa adam kalmıyor zaten orta sahada oynatacak. Altyapıdan 2 ortasaha oyuncusu koysak gitsek Kayseri'den, Beşiktaş'tan 4-5 yesek o çocukları da bitirmiş oluruz. Devre arasını bekleyin. Adnan Polat koltuğu kurtarmak için taraftarın ıslıkladığı Servet-Ayhan-Barış gibi adamların bir bölümünü illa ki yollayacak.

"Misimoviç'i kadro dışı bıraktı, Hagi bitmiş, Hagi sıfır, Hagi adam değil..." gibi manyak manyak yorumlar okuyorum. Onlara itafen yazdım.

O zaman şöyle yazalım. Onca kazma arasından en az kazma olanı kadro dışı bıraktı. Takımı satanı değil takımı tanımayanı bıraktı.

Forvet arkası oynayan adamı 1.5 maç solda oynattı forvet arkasına atıncada forvet koyamadı takıma. Şimdi ise suçlu Misimoviç,

Bırak git Hagi seni futbolculuğunla hatırlayalım...

Korkaklığınla ve piyonluğunla değil.

Teknik direktör olarak bir karar alacaksa, bu takımda kadro dışı bırakılacakları saymaya başlasak son 10 kişiden biride Misimovicdir.

1- Baros

2-Neill

3- Cana

4- İnsua

5- Arda

6-Kewell

7-Ufuk

8- Misimovic

9- Sabri (sadece mücadelesi için)

Hadi Hagi bunlarıda kadro dışı bırakta bari şerefsizler uğursuzlar takımı olalım. Her maçı satar üst oynar vole vurursunuz belki hep beraber...

Anladık da sen de şunu anla; Sarp-Ayhan-Barış üçü de kadro dışı bırakılsa adam kalmıyor zaten orta sahada oynatacak. Altyapıdan 2 ortasaha oyuncusu koysak gitsek Kayseri'den, Beşiktaş'tan 4-5 yesek o çocukları da bitirmiş oluruz. Devre arasını bekleyin. Adnan Polat koltuğu kurtarmak için taraftarın ıslıkladığı Servet-Ayhan-Barış gibi adamların bir bölümünü illa ki yollayacak.

ayhan baris servetin yedegi var rahat ol

ayrica ben balta servet sarp dedim dikkat ettiysen

benim dediklerimin yedegide var takimda

servet- gokhan-ahmet

balta-insua

sarp- baris

eger senin dedigin gibi dusunuyorlarsa zaten vay halimize

Ya üçünü de bırakma arkadaş Servet'i bırak Misiyle kimse ağzını açmaz.

ayhan baris servetin yedegi var rahat ol

ayrica ben balta servet sarp dedim dikkat ettiysen

benim dediklerimin yedegide var takimda

servet- gokhan-ahmet

balta-insua

sarp- baris

eger senin dedigin gibi dusunuyorlarsa zaten vay halimize

Ayhan-Sarp-Barış kadro dışı. Cana da ilk yarıyı kapattı. Hadi ortasaha kuralım.

Gökhan Zan 15 dakika top oynasa omzu çıkar yerinden. Ahmet diyorsun, hadi Cumhur, Caner vs. de ekleyelim. Kayseri'den, Beşiktaş'tan fark yedik bu adamlar oynarken. Ne olur sence? Asılır bu adamlar. Genç oyuncular pat diye ilk onbire konulmaz, gerçekçi olalım. Emre Çolak bile yarımşar saat, oynaya oynaya alışıyor.

Hagi'yi ancak Elano ve Serveti gönderirse affederim.

Ayhan-Sarp-Barış kadro dışı. Cana da ilk yarıyı kapattı. Hadi ortasaha kuralım.

Gökhan Zan 15 dakika top oynasa omzu çıkar yerinden. Ahmet diyorsun, hadi Cumhur, Caner vs. de ekleyelim. Kayseri'den, Beşiktaş'tan fark yedik bu adamlar oynarken. Ne olur sence? Asılır bu adamlar. Genç oyuncular pat diye ilk onbire konulmaz, gerçekçi olalım. Emre Çolak bile yarımşar saat, oynaya oynaya alışıyor.

Nemi olur Şerefsizler oynayıp berabere kaldık diye sevineceğimize şerefimizle yeniliriz. Yeterince açıkmı?

Nemi olur Şerefsizler oynayıp berabere kaldık diye sevineceğimize şerefimizle yeniliriz. Yeterince açıkmı?

Hayır değil. O bahsedilen genç oyuncular ne olacak, hepsi bacaklarından tutulup asılacak. Türkiye burası, senin gibi bilinçli adamlar helal olsun der, millet çıkar yazıklar olsun, kim bu veletler der.

Geri
Üst Alt