Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Kanaltürk'teki saçma programda tüm yorumcular Hagi'ye kestiler faturayı. .Bunlar bu kadar dar görüşlü adamlar işte. Olay yönetimde bitiyor, balık baştan kokar.

Rijkaard-Hagi ikisi de futbolu bilmiyor mu arkadaş? İkisi de hoca değil mi? Yok işte, topçuların böyleyse ne yaparsa yapsın sonucu değiştiremez teknik direktör. Sahaya inip gol atacak halleri yok.

Yunus Emre sen Rijkaard 'a gitsin dememiş miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

3 yıldır teknik direktörlük yapmamış, her gittiği takımdan kovulmuş, şu ana kadar da herhangi bir başarı gösterememiş bir adam. Teknik direktörlüğü kocaman bir hiç. Bu adamı kim hoca yaptı merak ediyorum. Derhal gönderilmesi gerekiyor.

SErhat ceza almıssın gine :asd::asd: okuyosan .... :happynew: anladın sen onu

I love you hagi!!!!!

Hadi bakalım Hagi efendi, bir kere mevkisinde oynatmadığın adamı "oynamıyor" diye attın takımdan, kovdun. Kovsana şimdi diğer adamları hadi bekliyoruz !

Giden geleni aratıyormuş malesef Yönetim bazında da t.direktörlük bazında da bu kural işledi.

Malesef bu yapılandırma hagi ile gitmez...Avrupayı iyi tanıyan tecrübeli bir hocagelmesi lazıö..Bütün transfer yetkisi onda olması lazım..Acele transfere gerek yok sadece bir santrafor yeter..Yeni hoca nezaretinde çalışamalar başlaması lazım..

Futbolcu olarak Dünya'da gelmiş geçmiş en iyilerin arasındasın ama, teknik direktörlük olarak sınıfta kaldın. Geleceğinin haberi çıktığı gün, umarım gelmezsin demiştim ama iş işten geçti.

Bu yönetimle bu kadar.Daha iyisi Mourinho gelse olmaz.Hedef olarak Hagi'yi değil yönetimi seçin kendinize.

Değişiklikleri falan hiç sorgulamıyorum,misi yi de kadro dışı bıraktın ok,neyse,yahu hakan balta insua nın yerine nasıl oynar yemin ederim bunu mourinho bile bana açıklayamaz,olacak iş değil,valla değil,niye hakan da ıısrar ediyosun hocam niye?,adamlar 2.yarıda hilbert ile sol tarafı koridor yaptı.

islamın 6.şartı çift forvet oynamamak heralde.

ali turan ve balta bu takımda nasıl kadrroya girer de misimoviç kadro dışı kalır senin zihniyetini anlamadım hagi..

Şu gelinen noktada belkide en az suçlu olan kişi Hagi'dir.

Ama anlamıyorum ya her maç Elano oyundan çıkmak zorunda mı? Hadi iyi değil diyelim e be hocam Ayhan'dan da mı kötü bu adam? Sene başından beri yapılmayan kalmadı adama sen geldiğinden beri her oynadığı maçta sahanın iyilerinden ama hep birşekilde oyundan çıkıyor. Elinde Insua gibi adam var Hakan Balta'yı oynatıyorsun aklım almıyor.

Ayhan orta açan topçuyu izliyor, Hakan Balta arapası izliyor kanattan kaçan adamı izliyor. Elano oyundan çıkıyor Insua üvey evlat.

Allah senden de razı olsun ne diyim...

Hincal Uluç Hagi için "ehliyeti yok" demisti. Ne kadar dogru konustugunu simdi görüyoruz.

her oyuncu değişikliğnde takım daha kötü oynamaya başlıyor.mehmet batdalı alıp pino yu sağa çekmesi takımı resmen bitirdi..

Daha kötüsü gelene kadar en kötüsü bu :)

Yedin be kendini yedin.Bütün fatura sana çıkacak.Git bu ülkeden.HAGİ ismi lekelenmeden git.

o adamları oynatan yönetimdir, Hagi değil.

Geri
Üst Alt