Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Sezon sonu gider.
Sezon sonu gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi yetenekli bir T.D değildi olmayacakta...
Ama bu durumda suçlu o dersem yalanın alasıdır.
Tek suçlu yönetimdir.
Futbolcular bile suçsuz. Çünkü karaktersizleri göndermek yönetimin işiydi.
Yeni bir yapılanmaya gidilecek olsa bu Hagi ile olurmu derseniz. Olmaz...
Hagi ile gireceğimiz yapılanma ile bu sene düşmezsek seneye kesin düşeriz...
Galatasarayın başarılı olduğu dönemlerde hep hücum futbolu oynanmıştır. Lucescu hariç.
Oda eldeki kadroyla bunu uygulamıştır. Ona rağmen Lucescunun kadrosu daha iyiydi( en azından karakterli adamlar vardı) savunma yapabildiğimiz gibi hücumda yapıyorduk.
Şimdi ne savunuyoruz ne hücum yapıyoruz.
Hagiye göre orta alanı kalabalık tutmak önemli. İyide 3 ön libero 3 stoper ile oynuyoruz. 1 de kaleci 1 de sol bek kisfesine sığınan biri al sana 8 savunmacı. 3 hücumcudan 1 tanesi artık yaşı ilerlemiş ve elinden geleni yapan Kewell- biri isteneni bir türlü verememiş Elano- Diğeride kendi yarı sahasından şut atmaya çalışan Pino.
Pinoyu beğenmiyorum diyorum ama bunu söylerken şu andaki duruma bakmıyorum.
Pino Galatasarayın oyuncusu ve forveti olamaz. Ama elimizdeki yeteneksizler yüzünden en iyimiz görüntüsünde...
Hiç bir takımda bu kadar futbol bilgisi zayıf adam en iyi görünümünde olamaz. Düşünün artık halimizi...
Hagi T.D değildir. Olmamıştır... Olamazda...
Yapılması gereken şubatta kongre- Martta yeni bir hoca ile anlaşmak gelecek sezon için ve adam marttan hazirana maçları izleyecek. Eksikleri belirleyecek. Kadro baştan aşağıya değiştirilecek...
Kurtuluşumuz budur. Bunun dışındaki her durumda tek değişen çekeceğimiz kahrın süresidir.
Hagi istediğiniz değişiklikleri yapsa kaç yazar , yedek klubesinde ki adamlara bir baksanıza(Baros hariç , o da hazır değil)Adam klubeye bakınca intihar edesi geliyordur.
hagi göster kaliteni yap ortasahaya adam gibi transferler.Galatasaraydaki problemi daha önce göremeyen aciz hocalara inat.yaptır şu ortasahaya transferleri.
Burada bile Rijkaard'a çakma çabası.Bu nasıl zavallı bir zihniyettir. 34 kişilik lise verip bir tanesi alınmasın görürüm ben o zaman Hagi'yi.
merih ince daha önce sana 'en içten' dileklerimi iletmiştim.hadi sen sus bakalım alıntı falan yapma.zavallı mavallı diyede konuşma benimle.
Yaptığı şark kurnazlığı ile Servet'i oyundan alması ve oraya Cana'yı yerleştirmesi gerçekten midemi bulandırdı. Şark kurnazlığı yapmaya gerek yok, aptal değiliz hiçbirimiz.
Yaptığı şark kurnazlığı ile Servet'i oyundan alması ve oraya Cana'yı yerleştirmesi gerçekten midemi bulandırdı. Şark kurnazlığı yapmaya gerek yok, aptal değiliz hiçbirimiz.
hagi göster kaliteni yap ortasahaya adam gibi transferler.Galatasaraydaki problemi daha önce göremeyen aciz hocalara inat.yaptır şu ortasahaya transferleri.
Adam daha hala defansif ora saha, sol-bek ve 10 numara istıyor. Ne güzel tespit etmiş eksikleri değil mi(!)
Hagi raporunu sizinle paylastiysa ,bir zahmet sizde bizle paylasin sakincasi yoksa.