Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

kasımpaşa gençlerbirliği konya maçlarından en az 2si kazanılmalı yoksa düşme korkusu yaşayacaz!! eğer hiç biri kazanılmazsa hagi ile yollar ayrılmalı bence! küme düşmek istemiyorsak!!

Yönetimler böyle iş bilmez ve beceriksiz oldukça teknik direktörleri eleştirmem ben.İsterse başımızda Ziya Doğan olsun.Eleştirmeyeceğim.Benim duruşum yönetim gidene kadar budur.

Hagi yetenekli bir T.D değildi olmayacakta...

Ama bu durumda suçlu o dersem yalanın alasıdır.

Tek suçlu yönetimdir.

Futbolcular bile suçsuz. Çünkü karaktersizleri göndermek yönetimin işiydi.

Yeni bir yapılanmaya gidilecek olsa bu Hagi ile olurmu derseniz. Olmaz...

Hagi ile gireceğimiz yapılanma ile bu sene düşmezsek seneye kesin düşeriz...

Galatasarayın başarılı olduğu dönemlerde hep hücum futbolu oynanmıştır. Lucescu hariç.

Oda eldeki kadroyla bunu uygulamıştır. Ona rağmen Lucescunun kadrosu daha iyiydi( en azından karakterli adamlar vardı) savunma yapabildiğimiz gibi hücumda yapıyorduk.

Şimdi ne savunuyoruz ne hücum yapıyoruz.

Hagiye göre orta alanı kalabalık tutmak önemli. İyide 3 ön libero 3 stoper ile oynuyoruz. 1 de kaleci 1 de sol bek kisfesine sığınan biri al sana 8 savunmacı. 3 hücumcudan 1 tanesi artık yaşı ilerlemiş ve elinden geleni yapan Kewell- biri isteneni bir türlü verememiş Elano- Diğeride kendi yarı sahasından şut atmaya çalışan Pino.

Pinoyu beğenmiyorum diyorum ama bunu söylerken şu andaki duruma bakmıyorum.

Pino Galatasarayın oyuncusu ve forveti olamaz. Ama elimizdeki yeteneksizler yüzünden en iyimiz görüntüsünde...

Hiç bir takımda bu kadar futbol bilgisi zayıf adam en iyi görünümünde olamaz. Düşünün artık halimizi...

Hagi T.D değildir. Olmamıştır... Olamazda...

Yapılması gereken şubatta kongre- Martta yeni bir hoca ile anlaşmak gelecek sezon için ve adam marttan hazirana maçları izleyecek. Eksikleri belirleyecek. Kadro baştan aşağıya değiştirilecek...

Kurtuluşumuz budur. Bunun dışındaki her durumda tek değişen çekeceğimiz kahrın süresidir.

Hislerim budur. Yeniden yapılanmaya uygun değildir. Ama mevcut durum içinde suçlamam...

Hagi istediğiniz değişiklikleri yapsa kaç yazar , yedek klubesinde ki adamlara bir baksanıza(Baros hariç , o da hazır değil) :o Adam klubeye bakınca intihar edesi geliyordur.

Yahu hadi yedek kulübendeki oyuncuların 11 için yetersiz, o zaman ne halt yemeye Misimovic ve İnsua'yı kesersin takımdan. Hadi kestin, Sabri gibi bir oyuncun varken neden Ali Turan'ı sağ bek oynatırsın? Hadi onu da yaptın, Elano'yu ne diye oyundan alırsın? Kimse sakın koşmuyor, mücadele etmiyor demesin. Guti çok mu koşup, mücadele etti? Adam bir orta açtı ve maçı bitirdi. Eminim ki Mustafa Sarp olsa, onu da oynatırdı Hagi.

O yüzden kimse çıkıp ''Elindeki bu kadar, ne yapsın adam?'' falan demesin boşuna.

sende fos çıktın hagi. seni kurtarıcı die takımın başına getirenler utansın

Yönetimin oyuncağı oldu. Yönetim işine karıştığı zaman ''s..... git işime karıştırmam'' diyebilecek bir teknik adam lazım bu takıma. Zaten bu takıma şuan en dandik teknik adam da gelse, Servet-Balta-Ayhan-Barış-Sarp-Ali gibi oyuncuları direk atar takımdan. Ama yönetim izin vermediğinden Hagi'de yapamıyor bunu. O yüzden Hagi maalesef sınıfta kaldın, umarım en yakın zamanda gidersin.

hagi göster kaliteni yap ortasahaya adam gibi transferler.Galatasaraydaki problemi daha önce göremeyen aciz hocalara inat.yaptır şu ortasahaya transferleri.

hagi göster kaliteni yap ortasahaya adam gibi transferler.Galatasaraydaki problemi daha önce göremeyen aciz hocalara inat.yaptır şu ortasahaya transferleri.

Burada bile Rijkaard'a çakma çabası.Bu nasıl zavallı bir zihniyettir. 34 kişilik lise verip bir tanesi alınmasın görürüm ben o zaman Hagi'yi.

En azından çözüm üretmeye çalışıyor. Şimdilik tutmadı ama dün çok şanssızdık bu da bir gerçek.

Burada bile Rijkaard'a çakma çabası.Bu nasıl zavallı bir zihniyettir. 34 kişilik lise verip bir tanesi alınmasın görürüm ben o zaman Hagi'yi.

merih ince daha önce sana 'en içten' dileklerimi iletmiştim.hadi sen sus bakalım alıntı falan yapma.zavallı mavallı diyede konuşma benimle.

merih ince daha önce sana 'en içten' dileklerimi iletmiştim.hadi sen sus bakalım alıntı falan yapma.zavallı mavallı diyede konuşma benimle.

Devam et sen o dilekleri iletmeye uslubunu düzelt önce adam gibi yorum yapmayı öğren. Kurtlar vadisi tadında mesajlarını gerçektede görmek isteriz. Burası artislik yapma mekanı değil.

Hagi ilk geldiginde herkes kurtarıcı geldi reiz yuvaya döndü.Uefa bile manşet attı gururlandık falan diyenler şimdi Hagiyi eleştiriyor.birşeyden anladıgınız yok bari laf salatası yapmayın burada. Haginin yapıcak bişeyi yok takım bundan fazlasını oynayamaz. bunu anlamadıgınız ortada maç falanda izlemenize gerek yok.

Yaptığı şark kurnazlığı ile Servet'i oyundan alması ve oraya Cana'yı yerleştirmesi gerçekten midemi bulandırdı. Şark kurnazlığı yapmaya gerek yok, aptal değiliz hiçbirimiz.

Adam daha hala defansif ora saha, sol-bek ve 10 numara istıyor. Ne güzel tespit etmiş eksikleri değil mi(!)

Guya taraftar serveti istemiyor ya ,oda oyundan alarak taraftara yaranmaya calisiyor gibisinden sark kurnazligi demis herhalde ben oyle yorumladim.Halbuki alakasi yok,ayricada ihtiyaci yok oyle bir seye.Tamamen savunmadan bir adam cikarip daha fazla hucum yapmak ,ayni andada geriden daha derli toplu cikmak amaciyla yapilmis bir tercih .Ha faydali oldu veya olmadi orasi ayri konu.

Geri
Üst Alt