Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

3 tane solbek bir maçta aynı anda neden oynar çözemedim.

Orta sahaya çözüm için Balta'yı çekti, bir şekilde görmek istedi herhalde. Sonra skor avantajı da gelince Çağlar'ı da bir görmek istedi, hatta Serdar'ı da görmek istedi.

Elinde bir orta saha alternatifi yoktu herhalde yedeklerde varsa da güvenmiyordu. Biraz deneme-yanılma yöntemi ile ilerliyor herhalde Hagi.

Mesala Sabri, bugün Hakan hatta bir ara Insua sürekli aslında orta saha ile oynuyor Hagi.

Misimovic'i tekrar takımda görmek istiyorum.

Otorite bir oyuncu yok edilerek kurulmaz.

Bir teknik direktör oyuncuyu mu cezalandırıyor takımı mı cezalandırıyor iyi ayırdetmeli.

Misimovic Galatasaray için büyük yatırımdır ve verim almak için gereken her şey yapılmalıdır.

Bu oyuncunun transferine karşıydım. Bir Ladesma ya da Baptista'yı tercih ederdim ancak alındıysa değerlendirmek zorundayız.

2.kez kim geldi bu takıma başarılı oldu teknik direktör olarak.Dünyada adam kalmadı sanki aynı adamlarla dönüp duruyoruz.

sol bekteki sorunu gordu ve 2 solbek soktu oyuna

ama o ilk solbeki cikartmak aklina gelmedi:)

Seneye tekrar Kalli'yi getirirler ucuz diye. Sonra devre arasında kovar bu sefer, Hakan Ünsal veya Hasan Şaş'a denetirler takımı. Takım iyice deneme tahtası oldu zaten.

Seneye tekrar Kalli'yi getirirler ucuz diye. Sonra devre arasında kovar bu sefer, Hakan Ünsal veya Hasan Şaş'a denetirler takımı. Takım iyice deneme tahtası oldu zaten.

keske gelse, Kalli tam herkesi kovmak istioyrken, Yönetim karisti, ve o istifa etti... ve olan bize oldu, herkes Kalli yio suclu gördüm, üstüne Sampyion olduk ya, o sene olmasaydik, bize cok cok daha sey kazandiracakti...

hagi sorunu bılıyor servetı kestı orta sahada altarnetıfler arıyor arkadaslar ınsua ve hakanı ortada denedı

İşte fark burada. Alışılmışta inatla tutunan 'conservative' bir Rijkaard. Servet ve Sarp oynama rekoru kırdı o 1.5 sezonluk dönemde. Diğer yanda deneme yanılma yöntemi ile de olsa, iyiyi doğruyu araştıran ve bulan, takımı buna göre şekillendiren bir Hagi! Hagi sahanın kenarında put gibi durmuyor, doğru olanı arıyor.

Sakın doğruyu aramak Rijkaard'ın rotasyon saçmalığı ile karıştırılmasın.

Cevap: #10 Gheorghe Hagi

sdfsdfra.jpg

Neyse ya ne değişecekki yazınca Türkiye'deki futbol mentalitesi mi değişecek sanki :)

İşte fark burada. Alışılmışta inatla tutunan 'conservative' bir Rijkaard. Servet ve Sarp oynama rekoru kırdı o 1.5 sezonluk dönemde. Diğer yanda deneme yanılma yöntemi ile de olsa, iyiyi doğruyu araştıran ve bulan, takımı buna göre şekillendiren bir Hagi! Hagi sahanın kenarında put gibi durmuyor, doğru olanı arıyor.

Adamlar sakat genç

Mourinho da kenarda ziplayip durmuyor...

Üstüne bi bakalim Rijkaard döneminde kimler sakatti, tek Servet ve Sarp hic sakatlanmadi. Emre yi koydu, onun yüzünden kaybettik, bütün tarafatar o hata icin resmen asti adami.

Zan zaten 45 Mac sonra kendine gelebildi, ve gecen hafta ilk macini oynamis gibiydi.

Simdi neyin pesindesiniz anlamiyorum. Tabii Sarp oynayacak, cana geldiginde, uyum problemi yasiyordu, hala da yasiyor, ne yapsin, herseyi zorla mi yapsin.

Hagi T.D değildir. Sadece günü kurtarmadır. Boşa tartışıyorsunuz....

Sezon sonu gidecek. Takımda havayı değiştirmeye getirdiler ama bir etkisi olmadı. Üstüne inatlaşarak saçma sapan kararlar aldı ve almaya devam edecek.

Kusura bakmayında Misimovic hocaya krampon atmadı... Antremana çıkmamazlık yapmadı. Oynadığı maçlarda 10 Km civarı koşan oyuncuydu. Pas atacak adam gibi oyuncu bile yoktu.

Takıma burda patron benim demek istiyorsa Serveti -BAM ı kesecekken ilk iş İnsua ve Misi ise bıraksın gitsin başka yerde ego savaşı yapsın.

Neymiş takımımız kayseriye pozisyon bulmuş...

Eee o kayseriye Es-Es 2 tane attı bazılarının mantığa göre Es-Es bizden kaliteli takım.

Yada BJK ya atak yapmış pozisyon bulmuşuz. Eee Antep belediye yendi onlar bizden iyi o zaman...

Bırakın şu polyannacılığı...

Tecavüze uğrasanız zevk alalım diyeceksiniz...

Takımımız berbat, oynayamıyoruz. Ligde bizden daha kötü olan 3-5 takım haricinde hiçbir maçımızda galibiyet bize yakın olan şey değil.

Tüm maçlara 3 önlibero ile çıkıyoruz. Hatta geçen hafta çığıraçtık 3 solbeklede oynadık.

Kewell çabalıyor pozisyon buluyoruz. Pino saçma sapan şutlar atsada o çabalıyor pozisyon buluyoruz.

11 de en az 8 tanesi savunmacı oyuncuyla oynuyoruz. Rakip güçlüde olsa güçsüzde olsa...

Pas atmayı bilen , oynamak oynatmak isteyen 3-5 oyuncumuz var yarısı sakat sakat olmayan kadro dışı...

Kör dövüşü yapıyoruz. Pinonun fizandan şutlarını pozisyon olarak algılıyoruz.

En iyi oyuncumuz haftalardır eleştirdiğiniz Kewell ve ben forvet değilim gibi saçma bir açıklama yapan Pino...

Pino forvet değilmiş ee karşı karşıya pozisyonları gole çevirmek için illa forvetmi olmak lazım?

Orta saha değilmisin? Forvet arkasında kanatlarda oynamıyomusun?

O zaman bi zahmet gözünü kapatıp abanacağına az birşey futbol zekası koy şu son vuruşlarına...

Takım olarak berbatız. Hagi de yapılanma yapacak hoca değil. Anlayacağınız yönetim nasıl bir yapılanma isterse o olacak. Hagi de taraftar baskısını azaltmak için kullanılacak.

Sene sonu biraz tazminat ile gönderilecek.

Bunları anlamak için müneccim olmaya gerek yok.

Hiçbir T.D başarısı olmayan bir hocanın getirilme nedeni taraftarın Hagiye olan saygısı sayesinde biraz nefeslenmekti.

Hagi ise T.D benim burda patron benim havasına girdi ve bunu belli etmek için Misi yi kesti...

Diğer oyunculara gözdağı verdi adı...

Ama aslında diğer oyunculara (yani türklere) ip sizde biliyorum hocayı yakarsınızda vezirde edersiniz. Ben sizle uğraşmıyorum sizde benim için oynayın diyerek futbolcuların krallığını pekiştirdi.

Bundan ötesi yok gerisi yok...

Taraftarın gazı alındı. Sezon sonunda da Avrupa kupalarına katılma başarısı elde edilirse Hagi belki sezona başlar. Edilmezse Adnan Polatın dediği gibi başarısız sayılır gönderilir... Taraftarda oturur acı çekmeye devam eder...

Mourinho da kenarda ziplayip durmuyor...

Üstüne bi bakalim Rijkaard döneminde kimler sakatti, tek Servet ve Sarp hic sakatlanmadi. Emre yi koydu, onun yüzünden kaybettik, bütün tarafatar o hata icin resmen asti adami.

Zan zaten 45 Mac sonra kendine gelebildi, ve gecen hafta ilk macini oynamis gibiydi.

Simdi neyin pesindesiniz anlamiyorum. Tabii Sarp oynayacak, cana geldiginde, uyum problemi yasiyordu, hala da yasiyor, ne yapsin, herseyi zorla mi yapsin.

Sarp 90 dakika oynarken, Arda'yı kenara alabilmiştir gözümüzün içine baka baka. Arda buna sabırlı davrandı. Kimbilir belki kadro dışı kalırdı olay büyüseydi. Hemen hiç maç oynamayan Emre yüzünden maç kaybettik diye yazabiliyorsan tartışacağım bir şey yok!

Sarp ve Servet Rijkaard'ın en gözde oyuncularıydı. Süper as oyuncuları yani. Rijkaard'ı tanımak isteyen bunu görmeli. Bu iki futbolcunun o kadar çok alternatifi olduğu halde.

Geri
Üst Alt