Ahmet Geçgel
Kırmızı Üye
- 30 Mart 2010
- 1.411
- 0
- 1.146
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
3 tane solbek bir maçta aynı anda neden oynar çözemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye tekrar Kalli'yi getirirler ucuz diye. Sonra devre arasında kovar bu sefer, Hakan Ünsal veya Hasan Şaş'a denetirler takımı. Takım iyice deneme tahtası oldu zaten.
İşte fark burada. Alışılmışta inatla tutunan 'conservative' bir Rijkaard. Servet ve Sarp oynama rekoru kırdı o 1.5 sezonluk dönemde. Diğer yanda deneme yanılma yöntemi ile de olsa, iyiyi doğruyu araştıran ve bulan, takımı buna göre şekillendiren bir Hagi! Hagi sahanın kenarında put gibi durmuyor, doğru olanı arıyor.
İşte fark burada. Alışılmışta inatla tutunan 'conservative' bir Rijkaard. Servet ve Sarp oynama rekoru kırdı o 1.5 sezonluk dönemde. Diğer yanda deneme yanılma yöntemi ile de olsa, iyiyi doğruyu araştıran ve bulan, takımı buna göre şekillendiren bir Hagi! Hagi sahanın kenarında put gibi durmuyor, doğru olanı arıyor.
Mourinho da kenarda ziplayip durmuyor...
Üstüne bi bakalim Rijkaard döneminde kimler sakatti, tek Servet ve Sarp hic sakatlanmadi. Emre yi koydu, onun yüzünden kaybettik, bütün tarafatar o hata icin resmen asti adami.
Zan zaten 45 Mac sonra kendine gelebildi, ve gecen hafta ilk macini oynamis gibiydi.
Simdi neyin pesindesiniz anlamiyorum. Tabii Sarp oynayacak, cana geldiginde, uyum problemi yasiyordu, hala da yasiyor, ne yapsin, herseyi zorla mi yapsin.