Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hakan'dan bomba bile olmaz.

Kredin bu kadarmış bu taraftarın gözünde be Hagi'm. Yakında futbolculuğun bile sorgulanabilir...

Fifa listesini koyarım tabii gelmiş geçmiş en iyi üçüncü oyun kurucu diye:) Ama muhtemelen koymam.

Eleştrinin bir üslubu var. Kimse dalga geçemez Hagi'yle.

Hagi T.D değildir demek dalga geçmekse. Hagi büyük oyuncuydu demekte dalga geçmektir.

Çünkü ikiside gerçek...

Herşey eyvallah diyorum Hagi büyük futbolcuydu. Riijkaard bu karaktersizlere yine iyi iş yaptırmış kadronun kurbanı oldu. Sessiz kaldı vs vs.

Riijkaard gitsin bunada eyvallah da Hagi geldi ne yaptı. İşleyebilecek 1-2 teker varken onlarada çomak sokmakla meşgul.

Hagi gelecektiyse Riijkaard kalsaydı. En azından T.D olduğu tartışılmazdı...

Hagi eleştirilince ama o efsane oyuncumuz. Fifa listesine göre en iyi 3. oyun kurucu vs diyorlar. Ya kardeşim ayırın sapla samanı. Hagi harika oyuncu diye iyi bir T.D olmak zorundamı. Yok işte bu adamda T.D yapacak kapasite yok. İlk zamanlarında ki buna 7-8 sene oldu üstüne koyar diyorduk. 2005 de gitti. Üstüne koyup döner inşallah dedik. Fakat adam gün geçtikçe dahada kötü T.D oluyor. Taraftar hala 96-2000 dönemindeki oyunculuğunda.

Çıksın şimdi oynasın çoğundan iyi oynar bunu tartışmam. Fakat kötü bir T.D ve bu hocayla bu yönetimle yapılanma olmaz..

Stuttgart bu sezon 2. kez hoca kovdu ve 3. hocayı da getirdi. Demek ki yapılıyormuş böyle şeyler...

Hala Barış'ı oynatıyor, hala Misimovic kadro dışı, hala Ali Sami Yen'de kaybeden bir Galatasaray. Hagi'nin yaptığı -olağandışı- tercihler bizi daha iyi bir noktaya getirmediğine göre, Hagi resmen suçlu bu durumda. Geçmişine zaten güvenemeyiz çünkü teknik direktörlük namına hiçbir başarısı yok. Şu andaki haline de güvenemiyoruz. Dolayısıyla gelecekteki başarı ihtimaline de güvenemeyiz. O ihtimale sırtımızı dayamak, zar atmaya benzer. Bu sebeple Hagi'yi derhal kovmamız gerekiyor, Stuttgart'ın yaptığı gibi. Utanılacak bir şey yok bunda.

Ufuk 33. saniyede kapattığı köşeden evlere şenlik bir gol yiyorsa, Servet top auta çıksın diye beklerken topu kaptırıp gol yedirtiyorsa, Balta'nın önündeki topa koşacak hali yoksa, Ali Turan 40 metre yan yana koştuğu adama ceza sahasına girince faul yapıyorsa değil Hagi-Rijkaard, Lucescu-Mourinho gelse fayda etmez.

Bunu bilir bunu söylerim.

1 - "Mi" soru eki ayrı yazılır.

2 - İlk 2 teknik direktörle düzlüğe çıkamadıkları için zaten 3. hocayı getirdiler. Zararın neresinden dönülürse kârdır.

Millete Türkçe öğreteceğine sorunlara geniş açılardan bakmaya çalış.Burada diyoruz ki sorun yönetim ve yönetim gitmedikçe senin gibi tipler Hagi gibi efsaneler laf edecek cüreti bulacak malesef.

Ufuk 33. saniyede kapattığı köşeden evlere şenlik bir gol yiyorsa, Servet top auta çıksın diye beklerken topu kaptırıp gol yedirtiyorsa, Balta'nın önündeki topa koşacak hali yoksa, Ali Turan 40 metre yan yana koştuğu adama ceza sahasına girince faul yapıyorsa değil Hagi-Rijkaard, Lucescu-Mourinho gelse fayda etmez.

Bunu bilir bunu söylerim.

Fayda eder. Mourinho ve Benitez'in farkını görüyoruz bu yıl Inter'de.

2 - İlk 2 teknik direktörle düzlüğe çıkamadıkları için zaten 3. hocayı getirdiler. Zararın neresinden dönülürse kârdır.

mi soru ekini ayri yazmamam senin mesajinin ne kadar bos ve sacma oldugunu tespit etmemi engellemez reis.

sonuc ayni gene bos bos konusmusun

kendi yazdigin kendi tezini curutmus onu bile cakamiyorsun

diyorsunki 2-3 hoca kovmuslar ama bir degisiklik yok:)

Serhat bir kere gibi delikanlı ol, Galatasaraylı ol gel şu yönetim istifa başlığına görelim seni. Hedef noktası burası değil.

Hagi efsanemizdir, herzaman da öyle kalacak. Basarisiz olsa da sevmeye devam edecegiz. Bu degismez. Ama Teknik Direktörlügü kesinlikle yeterli degil benim fikrime göre. Bunu dün basin toplantisinda da anlamis olduk. Bizi ne kadar cok sevdigini gösteriyor tabiki ama tecrübeli ve akilli bir teknik adam böyle aciklamalar yapmazdi. Hagi yönetimin 20 futbolcuyu da degistirecegini düsünüyor mu? O zaman geri kalanlara böyle bir yakistirma yapmasi belki cok dogru ama yanlisti. Geri kalan kisiliksizlerle nasil calisacaksin ki be Hagi? Yönetim sana bu kisiliksizleri göndermeye izin verir mi?

ayrica bir pencerede fm bir pencerede forum acik degil

saat sabah 8 uykum kacti yatakta telefondan yaziyotum

gerektiginde sana dilbilgisi dersi verecegime emin olabilirsin:)

Millete Türkçe öğreteceğine sorunlara geniş açılardan bakmaya çalış.Burada diyoruz ki sorun yönetim ve yönetim gitmedikçe senin gibi tipler Hagi gibi efsaneler laf edecek cüreti bulacak malesef.

1 - Ben yönetimi desteklemedim seçim zamanı. Hatta forumun %90'ı o zamanlar Adnan Polat'çıydı. Sorun yönetimde ama dolaylı olarak. Yönetimin yaptığı tercihler yanlış, kendilerinde problem yok. Onu da futbolu bilen adamlarla çözmeliler.

2 - Hagi'nin efsaneliği futbolculuğunda. Teknik direktörlüğüne istediğim gibi laf ederim çünkü rezalet. O da haddini bilerek bu mevkiyi kabul etmeseydi madem.

her maç sonu gidip evde düşünmemiz lazım diyor .. ne düşünüyorsun kaç haftadır???

ayrica bir pencerede fm bir pencerede forum acik degil

saat sabah 8 uykum kacti yatakta telefondan yaziyotum

gerektiginde sana dilbilgisi dersi verecegime emin olabilirsin:)

Bu forumda Türkçe'yi en iyi kullanan benimdir şüphesiz. Ders verecek birisi varsa, o da yine benimdir.

Geri
Üst Alt