- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Hakan'dan bomba bile olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kredin bu kadarmış bu taraftarın gözünde be Hagi'm. Yakında futbolculuğun bile sorgulanabilir...
Fifa listesini koyarım tabii gelmiş geçmiş en iyi üçüncü oyun kurucu diyeAma muhtemelen koymam.
stuttgart duzlugemi cikmis anlamadim
1 - "Mi" soru eki ayrı yazılır.
2 - İlk 2 teknik direktörle düzlüğe çıkamadıkları için zaten 3. hocayı getirdiler. Zararın neresinden dönülürse kârdır.
Ufuk 33. saniyede kapattığı köşeden evlere şenlik bir gol yiyorsa, Servet top auta çıksın diye beklerken topu kaptırıp gol yedirtiyorsa, Balta'nın önündeki topa koşacak hali yoksa, Ali Turan 40 metre yan yana koştuğu adama ceza sahasına girince faul yapıyorsa değil Hagi-Rijkaard, Lucescu-Mourinho gelse fayda etmez.
Bunu bilir bunu söylerim.
2 - İlk 2 teknik direktörle düzlüğe çıkamadıkları için zaten 3. hocayı getirdiler. Zararın neresinden dönülürse kârdır.
Millete Türkçe öğreteceğine sorunlara geniş açılardan bakmaya çalış.Burada diyoruz ki sorun yönetim ve yönetim gitmedikçe senin gibi tipler Hagi gibi efsaneler laf edecek cüreti bulacak malesef.
ayrica bir pencerede fm bir pencerede forum acik degil
saat sabah 8 uykum kacti yatakta telefondan yaziyotum
gerektiginde sana dilbilgisi dersi verecegime emin olabilirsin![]()