Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi'den teknik direktör kesinlike olmaz !

Takımdan ilk gönderilmesi gereken kişi Hagi'dir

"Bu takimda potansiyel var, bu yüzden geldim" dedi, yani sorun Rijkaard'ta, ben yaparim bu isi dedi.

Simdi ama her macin ardindan topculara salliyor. Resmen "ben bunlarla bir mok yapamam" diyor "transferler yapicagiz" diyor her macin arindan.

Ensua/Balta, Misi olaylardan bahsetmek istemiyorum bile.

Hic güvenmiyorum Hagi'ye.

Korkutugm sey su: Hagi kadroyu kurarsa simdi, sene sonu (yada seneye) yollanir, yerine gelen yeni TD baslar "bu benim kadrom degil" "ben bu kadroyla birsey yapamam, transferlere ihtiacimiz var" ..

Olum halen anlamadınız mı Hagi Bülent Korkmaz gibi olucak bakın görün yahu kaynak saglam.

Olum halen anlamadınız mı Hagi Bülent Korkmaz gibi olucak bakın görün yahu kaynak saglam.

Kaynakmı dedi birisi.:D

kaynak_ve_montaj_isleri_225.jpg

Futbolcu HAGİ'ye; We love you Hagi..

Teknik Direktör HAGİ'ye; Get out Hagi..

:@:Sami Toprak

Kardesım ben td olarak da oyuncu olarakda sevıyorum bu benım gorusum saygı duymanızı ıstıyorum ınanıyorum kı lıgın ıkıncı yarısı daha farklı gececek ben buna ınanıyorum

Hagi futbolculara sallıyo diye eleştiriyoruz güzelde..Biz napıyoruz o oyunculara sallamıyomuyuz..Hagi msj veriyo bizlere...Yönetime zaten söyledi duyun kamuoyu beni bu oyuncular maç satıyo oynamıyolar akılları sahada değil formanın hakkını vermiyolar tribündekiler ii izleyin onları onlara destek vermeyin taraftarlar yoksa onlar çok hoca yer haberiniz olssun diyo...Haginin Td lüğü yaramaz ama bu işlerin kurdudur yönetim hem taraftar baskısını azalttı hagi ismiyle ama asıl önemlisi içeride ne oluyo hagi maç satıyolarmı ne diyolar napıyolar diye onun haberini alıyo..Tüm radikal kararları haklıdır bu saatten sonra kimse hagiye kızmasın hatta hagi isim isim bizzle paylaşsın bunları..A2 ile mi çıkar serveti kovar misiyi satar balatyı kaleye mi geçirir arkasında durmak lazım..Sadece bu operasyonu adam gibi yapsın puan kaygısı trübün baskısı olmasın adam gibi işin içyüzünü çözüp asalakları temizlesin diye arkasında durmak lazım...

Hagi futbolculara sallıyo diye eleştiriyoruz güzelde..Biz napıyoruz o oyunculara sallamıyomuyuz..Hagi msj veriyo bizlere...Yönetime zaten söyledi duyun kamuoyu beni bu oyuncular maç satıyo oynamıyolar akılları sahada değil formanın hakkını vermiyolar tribündekiler ii izleyin onları onlara destek vermeyin taraftarlar yoksa onlar çok hoca yer haberiniz olssun diyo...Haginin Td lüğü yaramaz ama bu işlerin kurdudur yönetim hem taraftar baskısını azalttı hagi ismiyle ama asıl önemlisi içeride ne oluyo hagi maç satıyolarmı ne diyolar napıyolar diye onun haberini alıyo..Tüm radikal kararları haklıdır bu saatten sonra kimse hagiye kızmasın hatta hagi isim isim bizzle paylaşsın bunları..A2 ile mi çıkar serveti kovar misiyi satar balatyı kaleye mi geçirir arkasında durmak lazım..Sadece bu operasyonu adam gibi yapsın puan kaygısı trübün baskısı olmasın adam gibi işin içyüzünü çözüp asalakları temizlesin diye arkasında durmak lazım...

ya öylede, gelmeden önce emin konusmasaydi o zaman.

topcularin ne b.k oynadiklari belliydi zaten, resmen Rijkaardi yediler.

rijkaard transfer istedi ama onun istedigi topculardan sadece Insua alindi.

rijkaard cikip "kadrom kalitesiz" diyince, Servet, hakan "bana güvenmiyor hoca, bu yüzden oynamiyorum" diyor, simdi hagi de aynisini yapiyor, hemde daha agir bir dille.

ciksin yine konussun servet

Rijkard vizyondu Rijkard Gs nin enternasyonel markasıydı ve her dediğinde haklıydı..Yazık oldu yediler..Ama artık biz onları yiyelim Hagi pislikleri temizlesin Hagi yi ve bundan sonraki hocaları oyunculara kurban vermeyelim olan takımımıza oluyo..Şampiyonlar ligini unuttuk en son hangi takımla oynamıştık..Ha hagi gelmeden ne deseydi kötü bok gibi takıma gidiyorum Rijkardı yediler benide yerler başarısız olacaz ama siz ı love you hagi deyin mi deseydi..Demesi gerekeni dedi gelirken . ama şimdi yönetimin köstebeği olarak doğruları söylüyo belki dememesi gereken şeyleri ama 100 de 100 doğruları...Hagi bu asalakları temizleyip temiz bi takımı seneye başka hocaya devredip gitmeli...

:@:Sami Toprak

Kardesım ben td olarak da oyuncu olarakda sevıyorum bu benım gorusum saygı duymanızı ıstıyorum ınanıyorum kı lıgın ıkıncı yarısı daha farklı gececek ben buna ınanıyorum

Ben görüşüne sonuna kadar saygı duyuyorum.

4 Champions League Kupasini kaldiran adam futbol dan anlamaz mi ?

2 Kere Milan la, bir kere Ajax ilen ,bir kere de TD olarak Barcelona ilen yenmis adam.

Yanindaki adam belki ondan bile daha büyük birisi, bizim Türk futbolumuzu 30 la carpsan yakinina gelemesin...

Adam dogru lar söylemis, biz de dogrulari söyledigi icin dokuz köyden kovduk =)

Hagi de simdi aynisini hemde daha sert dille yapiyor, hani simdi niye cikip kizmiyorsunuz ?

4 Champions League Kupasini kaldiran adam futbol dan anlamaz mi ?

2 Kere Milan la, bir kere Ajax ilen ,bir kere de TD olarak Barcelona ilen yenmis adam.

Yanindaki adam belki ondan bile daha büyük birisi, bizim Türk futbolumuzu 30 la carpsan yakinina gelemesin...

Adam dogru lar söylemis, biz de dogrulari söyledigi icin dokuz köyden kovduk =)

Hagi de simdi aynisini hemde daha sert dille yapiyor, hani simdi niye cikip kizmiyorsunuz ?

Futboldan anlamanin iki boyutu var. Zaten ilkine birkaç futbol maçi izleyerek sahip olabiliriz. Digeri ise olayin teknik/taktik boyutu. Bir teknik direktörde bu yön gelismis olmali : dogru oyunculari oynatacak, takimin eksiklerini iyi sezecek, oyuna müdahele kabiliyeti olacak, ise yaramayan oyunculari devre disi birakacak.

Maalesef Rijkaard'in bu yönden futbol bilgisi sifira yakin. Futbolculuk döneminde ne yaptigi, kadrosu tabiri caizse nimet olan Barcelona ile Sampiyonlar Ligi kazanmis olmasi bizleri zerre ilgilendirmez. Burada ne yaptigini gördük. Ayni durum Hagi için de geçerli. Ikisi de futboldan anlamiyor.

Futboldan anlamanin iki boyutu var. Zaten ilkine birkaç futbol maçi izleyerek sahip olabiliriz. Digeri ise olayin teknik/taktik boyutu. Bir teknik direktörde bu yön gelismis olmali : dogru oyunculari oynatacak, takimin eksiklerini iyi sezecek, oyuna müdahele kabiliyeti olacak, ise yaramayan oyunculari devre disi birakacak.

Maalesef Rijkaard'in bu yönden futbol bilgisi sifira yakin. Futbolculuk döneminde ne yaptigi, kadrosu tabiri caizse nimet olan Barcelona ile Sampiyonlar Ligi kazanmis olmasi bizleri zerre ilgilendirmez. Burada ne yaptigini gördük. Ayni durum Hagi için de geçerli. Ikisi de futboldan anlamiyor.

Bence Hagi Galatasaray için yetersiz bir TD'dir.

Efsanemiz olmasan çoktan "defol git" demiştim ama kibarlıkla söylüyorum bunu;

"Lütfen git !"

Terim, Denizli, Ersun Yanal bunların hepsi yalan. Hagi mükemmel takım kurmak için çabalayan bir teknik direktördür. Geldiğinden beri çok iyi şeyler yaptı. İki kusuru var. Şanssız olması ve Rüzgar gülü olması (medya ve taraftar tarafından kolay manipüle olması)

Yoksa kimsenin akıl edemeyeceği fikirleri sahada uyguluyor. Zirveye oynayan Trabzonspor, Kayserispor, Bjk ve Fb'yi elimizden kaçırdık Hagi geldiğinden beri. Sadece şanssızdık ve takımımızın takım ruhu tam oturmamıştı. Bu zamanla olacak birşey. Arda ve Kewell beraber oynayacak, Pino var, Emre ve Serdar Özkan var, altyapıdan gençler var. Kreatif ve genç bir takım olacağız Hagi sayesinde.

Ama bir tek rumen getirirse Hagi'ye 3. dünya savaşı ilan ederim.

Geri
Üst Alt