Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Kazım Transferinden sonra sanan inancım kalmadı Hagi..

Misimovic konusu Hagi için kapanmışmış.

sabır diyor.kimleri bekledik.hagiye mi sabır gösteremicez.

Hagi efsanedir, muhteşem bir futbolculuğu vardır ve saygı duyulası bir kariyeri de vardır, gönlümüzde ki yeride ayrıdır eyvallah ama sırf böyle diye birşey demezsek adama olmaz. Takımı ne hale getirdi bir bakın isterseniz, buna mı sabır göstereceğiz Allah aşkına ?

Kim gelirse gelsin takımın başına ben efsaneliğine, büyük futbolculuğuna falan bakmam. Teknik direktör geçmişine bakarım, kulübe geldiğinde yaptıklarına bakarım, yapmaya çalıştıklarına bakarım, ona göre davranırım. Hagi malesef sınıfta kaldı ve böyle devam ederse ismine de zarar verecek. İyi futbol oynuyor ama ne insan psikolojisinden, ne teknik direktörlükten, ne de takımı yönetmekten anlamıyor, anlamayacakta.

Ah Hagi ah !

zaten kendi ülkesinde bile TD vermiyorlar, tabi bizim Yönetim cok akilli ve herkesin görmedigi bisey görmüs lerdir.

Hagi, Rijkaard falan... kim buluyor bu adamları? Teknik direktör olacak başka adam mı kalmadı ülkede?

Son uc teknik direktorumuz cidden felaket. Su adamlari oynatacak bir adam bulamadilar bir. Ya bir Alman getirsinler ya da Britanya civarlarindan falan. O'Neill olur, Bruce olur. Kalli bile olur.

siz simdi cidde Skibbe Rijkaard i filan TD saymiyormusunuz ?

Evet Skibbe iyiydi. Rijkaard cok kotuydu. Bulent takimi 40 yil geriye goturdu. Hagi de zor zamanda gelmesine ragmen takim yonetmeyi pek bilmiyor.

Gençler sizi Adnan Polat başlığına alalım.

Son uc teknik direktorumuz cidden felaket. Su adamlari oynatacak bir adam bulamadilar bir. Ya bir Alman getirsinler ya da Britanya civarlarindan falan. O'Neill olur, Bruce olur. Kalli bile olur.

Baska bir konuda da yazmistim. Rangnick veya Martin Jol fena olmaz.

Takımı ne hale getirdi bir bakın isterseniz, buna mı sabır göstereceğiz Allah aşkına ?

Ah Hagi ah !

Üstelik gelirken sunu dedi:

"Takımın potansiyelinin iyi olduğunu bildiğim için Türkiye'ye döndüm"

Iki, üc mac bitti ama bu kez:

"Motivasyon eksikliği ve oyuncuların çalışmamaları yüzünden kötü bir sonuçla tarihe geçtik. Bu takımın potansiyeli çok düşük. Devrede çok şey değişecek"

Saka gibi yeminle. Adim gibi eminim Polat Hagiyi getirdigini cok pisman. Hele simdi büyük ihtimal sezon sonu gönderilecek olan biri icin: onun istedigi topculari al, yeni kadro kur, milyonlari harca. Valla aslinda bunu hakkediyor baskan, yeminle.

HABER: 'Takımın Potansiyeli Var' haberi

Hagi'den ağır sözler! - Galatasaray - Mynet Spor

Hagi'nin favori 11 inin iskeletini tahmin ediyorum.

Zan---Servet

Aydın---Kazım---Mustafa

Kazım şans bulma rekoru kırar, Sarp'ı bile geçer.

Rijkaard'ın bıraktığı enkazı toplamaya çalışıyor.

Ahmet tamam böyle bir düşünceye saygım vardır, baktığımızda da enkazı toplamaya çalışıyor gibi görünüyor ama öyle değil işte.

Takımda zaten orta saha yoktu, üstüne Misimovic gibi adamı haksız yere kadro dışı bıraktı, üstüne Elano gibi bir oyuncuyu sattı. Ayrıca Insua gibi bir adamı kadroya bile almaya tenezzül etmiyor. Kazım'ı falan transfer ediyor, garip garip işler yapıyor yani bunlar büyük kararlar görünürde enkazı düzeltiyor ama baktığımızda var olan enkazın üstüne bir çok bina yıktığını görüyoruz.

2 3 yıldır bu takım enkaz halinde. Olayı sadece Rijkaarda bağlamak, Galatasaray yönetiminin düşünce sistemidir. O da günü kurtarmaktır. Suçu sadece Rijkaarda bağlayıp günü kurtarmayı destekliyorsanız, devam edin.

Geri
Üst Alt