Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
sezon sonu bye bye
sezon sonu bye bye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 3 yıldır bu takım enkaz halinde. Olayı sadece Rijkaarda bağlamak, Galatasaray yönetiminin düşünce sistemidir. O da günü kurtarmaktır. Suçu sadece Rijkaarda bağlayıp günü kurtarmayı destekliyorsanız, devam edin.
Kendisi hakkında tereddütdeydim ama şu Kazım transferinden sonra kendisine en ufak bir desteğim ve güvenim kalmamıştır.
Bu takım 2002'den sonra hep enkazdı. Geçen yaz dönemi eldekileri, tutup üstüne ilave yapacağımıza herkesi yollayıp, leş adamları almakla, 10 sene daha geriye gittik.
Hagi'nin suçu nedir allasen ? M.Sarp geldiğinde kimse Rijkaard'a sallamadı şimdi Kazım yüzünden sallıyorsunuz. Kazım'ı "karakter olarak" bende sevmiyorum. Ama futbolculuğunu beğeniyorum. Hagi'nin talimatı ile alınmışsa sorun yok aksi halde Sarp durumunun aynısı oluşur buda Hagi'nin hatası değil. Yine yönetim. Ama dediğim gibi kötü bir transfer değil bu adam. Milletin kovduğu diyenler örnekler çok Caner gibi. Bu iş ihtiyaç ve şartlar işidir.
"Ben artık 46 yaşına geldim, benim kanım değişmez, ne olursa olsun sarı kırmızı akar. Bunu aynı zamanda oğluma da söyledim."
Seni seviyorum Gica! Takima kizgin olmakla mesgul oldugum icin bir süredir söylemeyi unuttum sanirim, ama cok seviyorum seni. Metin Oktay'i maalesef hic izleme firsatim olmadi, benim gözlerimin gördügü en büyük 10 sendin. Iyi ki Galatasaraylisin, iyi ki bizimlesin, iyi ki bizden birisin yasayan efsane. Insallah bizi futbolculuk günlerinde yaptigin gibi basaridan basariya tasirsin, kimsenin hayal bile edemeyecegi basarilar yasatirsin. Bunu kendim ve milyonlarca Galatasarayli'dan cok senin icin istiyorum.