Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Bu takım 2002'den sonra hep enkazdı. Geçen yaz dönemi eldekileri, tutup üstüne ilave yapacağımıza herkesi yollayıp, leş adamları almakla, 10 sene daha geriye gittik.

2 3 yıldır bu takım enkaz halinde. Olayı sadece Rijkaarda bağlamak, Galatasaray yönetiminin düşünce sistemidir. O da günü kurtarmaktır. Suçu sadece Rijkaarda bağlayıp günü kurtarmayı destekliyorsanız, devam edin.

Valla 08/09'un ilk yarisi hersey guzeldi, kulubu k.clariyla degil akillariyla yonetseler bu durumlara gelmezdik. Bulent Korkmaz'i getirirken Erciyes yonetimine danistilar sanirsam. Yine de 09/10'a baslarken elimizde iyi bir kadro vardi, Skibbe'nin kadrosuna gercek sag kanat Keita ve Lincoln yerine Brezilya milli takiminda oynadigi icin otomatikman daha iyi sanilan Elano eklenmisti. Rijkaard kotu yonetti takimi ve patladik. Simdi de Hagi var, Bulent'ten iyi ama bir yere goturmez bizi

Yeni transferlerle takımı bozuyor. Kötü oyuncuların yerine iyilerini koymak ve gençleri kazanmak yerine takımın altını üstüne getirecek. Hayallerinin kabus ile bitmesi çok muhtemel. Roma bile bir günde kurulmadı.

Kendisi hakkında tereddütdeydim ama şu Kazım transferinden sonra kendisine en ufak bir desteğim ve güvenim kalmamıştır.

Halen Rijkaard enkaz bıraktı diyorlar te llahım.Ve halen çıkıp teknik direktör başlıklarında sallanıyor.

Kendisi hakkında tereddütdeydim ama şu Kazım transferinden sonra kendisine en ufak bir desteğim ve güvenim kalmamıştır.

Lesci misin

Ayrica Merih bu Rijkaard'in biraktigi enkazdan da ote, rezilligin son noktasi.

Hagi'nin suçu nedir allasen ? M.Sarp geldiğinde kimse Rijkaard'a sallamadı şimdi Kazım yüzünden sallıyorsunuz. Kazım'ı "karakter olarak" bende sevmiyorum. Ama futbolculuğunu beğeniyorum. Hagi'nin talimatı ile alınmışsa sorun yok aksi halde Sarp durumunun aynısı oluşur buda Hagi'nin hatası değil. Yine yönetim. Ama dediğim gibi kötü bir transfer değil bu adam. Milletin kovduğu diyenler örnekler çok Caner gibi. Bu iş ihtiyaç ve şartlar işidir.

Ne kadar bazı konularda hatalı davrandığını düşünsem de Hagi'ye güveniyorum.

"Kaybettiğinde ağlamayan büyük olamaz"

Gheorghe Hagi.

Bu takım 2002'den sonra hep enkazdı. Geçen yaz dönemi eldekileri, tutup üstüne ilave yapacağımıza herkesi yollayıp, leş adamları almakla, 10 sene daha geriye gittik.

Aynen Problem orda iste, ne Rijkaardin sucu ? Takimin kilit oyuncusu nu sattin, üstüne cogu zaman sakat olan larin yerine iyi yedek almadin, geldin ayni sakat kisileri ve ucuz les kisileri aldik ekledik.

Sonra neden bu takim oynamiyor, her sene ayni hikaye...

Hagi'nin suçu nedir allasen ? M.Sarp geldiğinde kimse Rijkaard'a sallamadı şimdi Kazım yüzünden sallıyorsunuz. Kazım'ı "karakter olarak" bende sevmiyorum. Ama futbolculuğunu beğeniyorum. Hagi'nin talimatı ile alınmışsa sorun yok aksi halde Sarp durumunun aynısı oluşur buda Hagi'nin hatası değil. Yine yönetim. Ama dediğim gibi kötü bir transfer değil bu adam. Milletin kovduğu diyenler örnekler çok Caner gibi. Bu iş ihtiyaç ve şartlar işidir.

Sarp'ı B.Korkmaz aldı.Çok önce

"Ben artık 46 yaşına geldim, benim kanım değişmez, ne olursa olsun sarı kırmızı akar. Bunu aynı zamanda oğluma da söyledim."

Seni seviyorum Gica! Takima kizgin olmakla mesgul oldugum icin bir süredir söylemeyi unuttum sanirim, ama cok seviyorum seni. Metin Oktay'i maalesef hic izleme firsatim olmadi, benim gözlerimin gördügü en büyük 10 sendin. Iyi ki Galatasaraylisin, iyi ki bizimlesin, iyi ki bizden birisin yasayan efsane. Insallah bizi futbolculuk günlerinde yaptigin gibi basaridan basariya tasirsin, kimsenin hayal bile edemeyecegi basarilar yasatirsin. Bunu kendim ve milyonlarca Galatasarayli'dan cok senin icin istiyorum.

"Ben artık 46 yaşına geldim, benim kanım değişmez, ne olursa olsun sarı kırmızı akar. Bunu aynı zamanda oğluma da söyledim."

Seni seviyorum Gica! Takima kizgin olmakla mesgul oldugum icin bir süredir söylemeyi unuttum sanirim, ama cok seviyorum seni. Metin Oktay'i maalesef hic izleme firsatim olmadi, benim gözlerimin gördügü en büyük 10 sendin. Iyi ki Galatasaraylisin, iyi ki bizimlesin, iyi ki bizden birisin yasayan efsane. Insallah bizi futbolculuk günlerinde yaptigin gibi basaridan basariya tasirsin, kimsenin hayal bile edemeyecegi basarilar yasatirsin. Bunu kendim ve milyonlarca Galatasarayli'dan cok senin icin istiyorum.

duygulandırdın lan beni. tebrikler harika yazmışsın, hislerine ortak hisler besliyorum. Giga!

Bugün bizim kadar duygulanmazsan, ben de hiçbişey bilmiyorum..

HAGI_by_GalatasaraySK.jpg

Elestirecekseniz bugünde elestirin. Yada her kötü sonuc sonrası ac kargalar misali gelip buraya dadanmayın.

Culio-Kazım %100 başarı transferlerde şu ana kadar. Hatta son senelerde transferderki fiyaskolarımızı düşünürsek(Tabii adamlar da bu şekilde devam ederse) %150 bile olabilir...

Hakan Balta ve Barış'ı ilk 11 çıkarması bence, bu oyuncuları son kez denemesi gibi geldi bana. Yoksa Hagi bu iki oyuncuya tahammül edemez sezon boyunca. Umarım öyledir. 2 tane sol bek ile çıkmak veya 3 sol bek ile oynamak çok sıkıntı yaratıyor. Culio konusunda sanırım iyi bir tercih yaptı, erken konuşmak gereksiz. Umarım Barış-Sarp-Hakan üçlüsünün bu takımda yeri olmadığını görür.

Sene sonu yolları ayırırız umarım

Geri
Üst Alt