Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Oyuna başlarken tercihleri hatalıydı;

Ufuk

Sabri-Servet-Hakan-Insua

Cana-Ayhan

Emre-Culio-Arda

Kazım

11'i ile başlayabilirdi. Hadi bu 11 ile başlamadı diyelim.

Hakan'ın formsuzluğunu gördüğü halde son 5 dakika kala çıkarması saçma.

Hagi çıksın desinki Hakan'dan, Servet'ten, Aydın'dan şöyle beklentilerim var. Bu yüzden oynatıyorum. Belki hak verebilirim. Ama bence kendi de ne yaptığını bilmiyor. Geçmişte oynuyorlar diye hala oynatmaya devam ediyor. Bir nevi alışkanlık gibi. Şu takımda revizyon yapacak 1. adam HAGİ olmalı.

Hagi gelmeden bu kadroyu uçururum diyordu.Demek ki dışarıdan görüldüğü gibi kolay değilmiş bu işler.

Oyuna başlarken tercihleri hatalıydı;

Ufuk

Sabri-Servet-Hakan-Insua

Cana-Ayhan

Emre-Culio-Arda

Kazım

11'i ile başlayabilirdi. Hadi bu 11 ile başlamadı diyelim.

Hakan'ın formsuzluğunu gördüğü halde son 5 dakika kala çıkarması saçma.

Insua girdikten sonra net bir iki asist yapıyodu rakibe. Balta hücumda efektif olmasada Insua'ya oranla cok daha sakin ve kısa pasları yerinde bir oyuncu. Toplasan ikisini bir Caglar etmez ayrı, fakat mevcut sartlarda Hagi dogru tercih yapmıstır. Zira Mustafa Sarp'ın oyununa hekez bir kez daha sahit oldu. Direk Hakan-Mustafa degisikliginde ve solbekte bir Insua ile fark yiyip dönerdik bugün.

Insua girdikten sonra net bir iki asist yapıyodu rakibe. Balta hücumda efektif olmasada Insua'ya oranla cok daha sakin ve kısa pasları yerinde bir oyuncu. Toplasan ikisini bir Caglar etmez ayrı, fakat mevcut sartlarda Hagi dogru tercih yapmıstır. Zira Mustafa Sarp'ın oyununa hekez bir kez daha sahit oldu. Direk Hakan-Mustafa degisikliginde ve solbekte bir Insua ile fark yiyip dönerdik bugün.

Mustafa oynamalıydı demedim. Insua mı Hakan mı dersek Insua derim. Hakan'ı stopere koyarım çünkü geçen yıldan beri isabetli orta açamadı adam.

Hagi gelmeden bu kadroyu uçururum diyordu.Demek ki dışarıdan görüldüğü gibi kolay değilmiş bu işler.

Bu sene itibari ile oyun olarak Rijkaard'a kıyasen kesinlikle bu kadroyu ucurdugu dogrudur. Bilakis Hagi o dedigini beyan ederken Baros ve Arda'nın sakatlıklarının bu kadar uzayacagını biliyomuydu? Ben zannetmem.

Hagi'yi heryerden sokmak istesenizde, islemiyor.

Hakan defans mı yapıyor senin futbol anlayışına göre?

Hocam resmen kendi kuyunu kazıyorsun..Anılı forvette oynatsan sana kimse birşey diyecekmi HAYIR !!,El deki malzemeyi bari iy kullan eksik yerleri zaten görüyoruz.

Bu sene itibari ile oyun olarak Rijkaard'a kıyasen kesinlikle bu kadroyu ucurdugu dogrudur. Bilakis Hagi o dedigini beyan ederken Baros ve Arda'nın sakatlıklarının bu kadar uzayacagını biliyomuydu? Ben zannetmem.

Hagi'yi heryerden sokmak istesenizde, islemiyor.

Tabi uçuyoruz Rijkaard'a göre

İnsua hata da yapsa hücuma renk katıyor bindirmeleriyle. Hakan sahada ne yapıyor ne ediyor kimsenin haberi yok.

Bu kadar saçma bir cümle kurmanı beklemiyordum. :) Taraf olmak zorunda değilsin Hakan adına. Adam hayalet işte. İnsua da şu an olağanüstü bir adam demiyoruz. Ama! takıma faydası var.

Çağlar ikisinden de iyi.

Geri
Üst Alt