Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Mete Alparslan;

Hagi'yi savunmak için çok komik oluyorsun cidden. Insua'yı Hakan'la kıyas falan komik bunlar gerçekten. Savun, savunda bir yere kadar. Gerçekleri niye görmezden geliyorsunuz ki savunacaksınız diye ?

Insua'yı oynatymama nedenini şöyle düşünüyorum, yabancı kaleci gelecek sanırım.Böyle olunca kesintiyi orta saha yerine sol bekten yapmayı düşünüyor.Hakan Balta futbolcu değil o ayrı.

Insua'yı oynatymama nedenini şöyle düşünüyorum, yabancı kaleci gelecek sanırım.Böyle olunca kesintiyi orta saha yerine sol bekten yapmayı düşünüyor.Hakan Balta futbolcu değil o ayrı.

Adam kiralık futbolcu istemiyor.Kendi açıkladı.Bu kadar düşüneceğini sanmam.

Hakan Balta'yı takımda görmeyi en fazla istemeyenlerden biriyim. Fakat kimse bana gelipte Insua'nın defansif yönünün Balta'dan iyi oldugunu söylemesin. Bunu demek Hakan Balta'yı savunmaksa eger, sonuna kadar savunuyorum.

- Ufuk -

- Serkan - Cana - Servet - Hakan -

- Ayhan -

- Sabri - Culio -

- Aydın - Kazım - Arda -

Hagi'nin bugün çıkarmış olduğu ilk 11. Bana göre çıkarabiliceği en iyi kadro. Hakan Balta'nın yerine İnsua'yı oynatsa, daha güzel olurdu aslında fakat Hagi'nin de bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Pino, Baros, Kewell ve Neill eksik olan oyunculardı. Hagi'nin istediği transferler yapılırsa ve eksik oyuncularda bir an önce dönerse, Hagi'nin daha iyi bir kadro çıkaracağını umut ediyorum. Tabi yönetimin transfer konusunda elini çabuk tutması lazım.

Not: Culio gibi kaliteli bir futbolcuyu Galatasaray'a kazandırdığı için Hagi'ye minnettarım. :)

Hakan Balta'yı takımda görmeyi en fazla istemeyenlerden biriyim. Fakat kimse bana gelipte Insua'nın defansif yönünün Balta'dan iyi oldugunu söylemesin. Bunu demek Hakan Balta'yı savunmaksa eger, sonuna kadar savunuyorum.

sonunda bu forumda benim gibi hakan baltayı takımda görmek isteyen biri çıkmış...

- Ufuk -

- Serkan - Cana - Servet - Hakan -

- Ayhan -

- Sabri - Culio -

- Aydın - Kazım - Arda -

Hagi'nin bugün çıkarmış olduğu ilk 11. Bana göre çıkarabiliceği en iyi kadro. Hakan Balta'nın yerine İnsua'yı oynatsa, daha güzel olurdu aslında fakat Hagi'nin de bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Pino, Baros, Kewell ve Neill eksik olan oyunculardı. Hagi'nin istediği transferler yapılırsa ve eksik oyuncularda bir an önce dönerse, Hagi'nin daha iyi bir kadro çıkaracağını umut ediyorum. Tabi yönetimin transfer konusunda elini çabuk tutması lazım.

Not: Culio gibi kaliteli bir futbolcuyu Galatasaray'a kazandırdığı için Hagi'ye minnettarım. :)

aydın yerine pinonun oynayacağını cana yerine neillın olacağını cananın ayhanın oldugu yerde olacağını düşünürsek bence transferler geldiğinde gayet iyi bir kadromuz olacak.Bu takım yazınki takviyelerle de çok gzel bir takım olmaya açık...

Bi mantıklı düşün lütfen bak sen mantıklı adamsın:o.

1-)Bu kadar Hücuma çıkıpta arkasında açık vermeyen bek oyuncusu dünyada var mı?

2-)Bi adam hem bindirme yapmayıp hem defansta sürekli nasıl açık verir?.Böyle bi adam savunulabilir mi?

Bi mantıklı düşün lütfen bak sen mantıklı adamsın:o.

1-)Bu kadar Hücuma çıkıpta arkasında açık vermeyen bek oyuncusu dünyada var mı?

2-)Bi adam hem bindirme yapmayıp hem defansta sürekli nasıl açık verir?.Böyle bi adam savunulabilir mi?

Benim yazdıklarımla alakası yok bu dediklerinin. Insua bugün rakibe asist yapmak üzereydi diyorum. Bunun hücuma cıkması ile alakası nedir anlayamadım. Hemen her mac rakibe gollük paslar veriyor veya ikili mücadelelerde delik gibi geciliyo bu adam. Bunun hücuma bindirmesiyle tek alakası mac icinde belki biraz yorgun düsmesidir. Yorgun düsüp direnci kırılıyosada Liverpool'un neden postaladagına mantıklı bir neden cıkıyo.

Asıl soru, Insua acaba elimizden kacırdıgımız Gökhan Gönül'ün yarısı kadar etkili bindirmeler yapıyo mu? Gökhan Gönül ki, defansta Feneri en ters durumlarda toparlayan adam.

hakan ve aydini oynatma artik

İyi menajer.

Kötü teknik direktör.

Şu kalitesiz kadroya göre bence bugün fena futbol oynamadık.Gerçekten kısıtlı imkanlarda birşeyler yapmaya çalışıyor.Hataları var elbet ama bu kaypak yönetimler olduğu sürece Hagi'ye karşı bir şey demeyeceğim.

Takim gibi oynuyoruz ve daha oturakliyiz.Kadro kisitli oldugu icin hucum gucu tam yeterli degil,kopuk kopuk ataklar gelisiyor ama pozisyonda bulunuyor .En onemlisi mactan once olsun ,mac sirasinda olsun kolay kolay yenilmeyiz hissini ,o guveni taraftara vermeye basladi takim.Daha iki-uc ay oncesine kadar 3. lig takimiylada macimiz olsa kafamizda mac oncesi olsun mac icinde olsun hep bir acaba vardi,ters bir seyler olurmu diye.O duygu simdi kayboldu.Lafin ozu her gun daha iyiye gidis var ama sakatlarin donmesi ve transfer sart.

gördügüm en igrenc futbolu, sagolsun Aslantepe ye böyle takimi layik gördünüz ya...

Izledigim ikinci liger (ingiltere, Almanya ) bile bizden daha keyifli, daha güzel, daha derli toplu futbol oynuyorlar, eskiden bari atak yapiyorduk, oda yok artik...

Aynı tas, aynı hamam. Hagi'nin felsefesinde ve Galatasaray'ın futbolunda değişen birşey yok.

inanılmaz yalnış kadro cıkarıyor.sabri nin ortasahanın ortasında ne işi var?hala hakan balta dan medet umuyor.lorik cana dan stoper sabriden orta saha olmaz.balta dan bek hiç olmaz.misimovic gibi adamı astı 1 günde....

4-3-3 de ısrar etmeye devam ederse hem Galatasaray'ı hem de kendi kariyerini bitirecek. Yahu 4-3-3 de ısrar ederek neyi ispatlamaya çalışıyor?

Rijkaard gitti ama sanki gölgesi hala üzerimizde.

Bu Hagi'nin 4-3-3 ısrarı da aslında Rijkaard'ın gölgesinin suçu!

Geri
Üst Alt