Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

hagi tamam 4 4lük değil ama rıjkard kadar ona da şans verilmeli. aynı zamanda ben hagiden mennunum o gelmeden önce fırtına gibi esmiyorduk en azından takım mücadele ediyor

Rijkaard'dan kat kat daha mantıklı bir teknik direktör. Bence Rijkaard'ın futbol bilgisi ve tecrübesi çok büyüktü, ama mental kapasitesi bu birikimi değerlendirmeye yetmiyordu. Ne çileler çektik, resmen kafayı yemiştik taraftar olarak Rijkaard döneminde. Tanrıya bin şükür Hagi var, içimiz rahat. Sadece şu Aydın+Servet saplantısınından kurtulsa iyi olacak.

Hagi 2 ayda yaptigi transferler (mevki olarak) ve takima oturttugu disiplin ve caliskanlikla Rijkaard sahtekarini fersah fersah gecmistir. HAYIRLI OLSUN.

Futbolcuyu tartma acisindan cok yetenekli hocamiz. Hocalik acisindan bildigim kadariyla Lucescuyu örnek aliyor. Yaklasik 30 senedir futbolun icinde olan bir adama yetersiz demek olmaz, olamaz. Hele onun adi Hagi ise. Oynadigi zamanlar takimimizi saha icinden yönelttigini kimse inkar edemez herhalde. O zamanlar bile bir profesördü Hagi. Simdi antrenörlügüne dil uzatmanin hic bir anlami ve mantigi yok.

Rijkaarda bir sözümüz vardi. Bu söz Hagi icin bence daha cok gecerli. Hadi hep beraber : "Hagi futbolu ve futbolcuyu benden cok daha iyi biliyor!"

Futbolcuyu tartma acisindan cok yetenekli hocamiz. Hocalik acisindan bildigim kadariyla Lucescuyu örnek aliyor. Yaklasik 30 senedir futbolun icinde olan bir adama yetersiz demek olmaz, olamaz. Hele onun adi Hagi ise. Oynadigi zamanlar takimimizi saha icinden yönelttigini kimse inkar edemez herhalde. O zamanlar bile bir profesördü Hagi. Simdi antrenörlügüne dil uzatmanin hic bir anlami ve mantigi yok.

Rijkaarda bir sözümüz vardi. Bu söz Hagi icin bence daha cok gecerli. Hadi hep beraber : "Hagi futbolu ve futbolcuyu benden cok daha iyi biliyor!"

Yuh bee 2 transfer yapıldı diye hepinizin dibi düştü dibi. Rijkaadrın istediklerinin 10 da 1 i bile bu takıma alınmadı (Cana hariç ) . Neyse fazla konuşmamak lazım biraz futboldan anlayan adamlar zaten bugun Barcelonanın hala Rijkaard sistemiyle oynadığını görüyorlar NOKTA

Yuh bee 2 transfer yapıldı diye hepinizin dibi düştü dibi. Rijkaadrın istediklerinin 10 da 1 i bile bu takıma alınmadı (Cana hariç ) . Neyse fazla konuşmamak lazım biraz futboldan anlayan adamlar zaten bugun Barcelonanın hala Rijkaard sistemiyle oynadığını görüyorlar NOKTA

Yuh yani hakikaten YUH. Önce okudugunu anlamaya calissan belki hani? Ben Rijkaarda lafmi atmisim burda? Lafi nereden nereye getirdiginin farkindamisin sen? Ne alaka? Rijkaarda hep beraber destegimizi verdik. Yok transfer yapilmamis, bilmem ne. Rijkaard korkuluk olarakmi duruyor orada? Madem Hazretleri diyorki oyuncular yetersiz, niye transfer icin baski yapmamis? Ne diye duruyor o adam orada? Istedigi transferler yapilmiyorsa niye istifa etmiyor? Hayret ki hayret.

Rijkaard'da Cruyff sitemiyle oynuyodu. Cruyff'ta Rinus Michels'ın sistemiyle oynattı. Ne yani bu da mı NOKTA oluyo?

Barcelona Rijkaard sistemiyle oynuyor NOKTA diye bir arguman hayatimda duymadim, takim kume dusecekti hala Frank's Barca Adventures.

Haginin bu takıma Rijkaard - Neskeens den daha fazla verebileceği ne olabilir bunu anlamış değilim. Ki iş teknik direktörde bitmiyor sonuç olarak maçı futbolcular yapıyor teknik adamlar çıkıp oynamıorlar . Yönetim operasyon olucak dedi tamam Rijkaard gitti ama takımı satanlar hala ilk 11 de banko oynuyorlar bunun neresi operasyon? bi Hagi geldi diye herşey güllük gülistanlık oldu sanki , GS daha çok puan kaybetmiştir kaldı ki Haginin takımın başına geçmesi yıllardır Cimboma söylemediklerini bırakmayan Hakan Şükür tayfasınada gün doğmuştur

Takimi satma olayi ortaya cikincaya kadar takimi zaten batirmisti F.R.

Eh Servet'in son haftalarda daha iyi performans göstermesinin sebeplerinden birisi de budur heralde.

Defanstan oyun kuramıyor diye kadro dışı bıraktığın adam,haklı olsa bile "lack of quality" diyip açık olarak taraftarın ve medyanın önüne attığın futbolcular zaten onun için oynamazdı.O açıklamadan sonra Türk oyuncuların gözünde bitti Rijkaard.Ne kadar haklı olsa bile kendini savunmak için oyuncuları yem yapması bir teknik direktörün yapabileceği en büyük hatadır.

Şu Balta ve BAM inadından vazgeçip bunlardan biran önce kurtarsın bizi 5 yıllık sözleşme uzatılsın.

Değişikliklerini beğendim, transfer için seçtiği oyuncular harika.

Yürüyedur.

Hagi: Ben anlıyor iyi topcu.. :D

Hagi futbolcudan anlıyorsa Hakan Balta gibi birine nasıl göz yumuyor?

Göz yummadı çıkardı işte.yavaş yavaş ayıklıycak hepsini.inanıyorum.

Yav bırak. İlk 18'e bile alması saçmalık. Yemin ediyorum tavşanlı linyitsporda bile oynayacak kapasitede değil BALTA!

Geri
Üst Alt