Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Süper oynadık diyemem, ama Ufuk'un ilk defa top kurtarışı, Servet'in defanstan çıkıp gol atması, hem de takımın böyle zor maç kazandığı, yönetimde krizlerin olduğu bir dönem de galip gelmemiz sevindirici, Stancu'yu beğendim ayrıca, hiç bir takım birden vitesi 5'e atamaz, psikolojik bir şey bu, hele kendi evimizde maç kazanamadığımız şu zamanlarda bu oyunu beğendim, beni tek endişelendiren gelen tüm oyuncuların Romanya'dan olması, Hagi başka lig mi izlemiyor yoksa, kısa vadede tanıdığı oyuncuları mı getirmek istedi, burası şüpheli.

Hagi reis gerçekten bu işi biliyor.

Adam koşmayan futbolcu istemiyor demek ki takımda.Misimovic'i bu yüzden kadrodışı bırakmış olabilir.

Takımın coşkusu, isteği son derece mükemmeldi. Uzun zaman sonra böyle istekli bir futbol görünce gerçekten mutlu oldum.

Valla bende oldum.Büyük ihtimalle küme düşecek olan sivas a karşı bi tarafımız yırtarak 1 gol attık ve üstüne yattık o golün,böyle futbola can kurban maksat gol yemeyelim atarsakta atarız nası olsa çemişgezekspor burası beraberlikte iyidir:ask:

Valla bende oldum.Büyük ihtimalle küme düşecek olan sivas a karşı bi tarafımız yırtarak 1 gol attık ve üstüne yattık o golün,böyle futbola can kurban maksat gol yemeyelim atarsakta atarız nası olsa çemişgezekspor burası beraberlikte iyidir:ask:

:)

misi yoksa kilidi servet acar:)

Baros,Arda,Pino,Kewell,Neill yok . Ona rağmen ilk yarı 2 ,2.yarı ise 4 net pozisyon var .Guti,Q7,Simao,Almeida oynamasında o muhteşem Shuster´in hücum futbolunu ve muhteşem BJK takımını bir görelim:o

2. golü bulmaya çalıştık. Üstüne falan yatmadık. Ama Sivas gibi bir takıma karşı bu kadar sıkıntı çekerek kazanmak hiç hoş bir durum değil.

Tabii canim Rijkaard basghan zamanindaki gibi 80'de yeseydik bir tane "neyse canim iyi oynadik, total futbol vs" diye kendimizi avutabilirdik NERDE O DAYS?????????

Baros,Arda,Pino,Kewell,Neill yok . Ona rağmen ilk yarı 2 ,2.yarı ise 4 net pozisyon var .Guti,Q7,Simao,Almeida oynamasında o muhteşem Shuster´in hücum futbolunu ve muhteşem BJK takımını bir görelim:o

Yok yanlış maç izlemişsin aga 10 net pozisyon var aslında.Sende bende biliyoruz ronaldo-messi-gerrard-robben-xavi-iniesta aynı takımda olsa hagi yine o takımı defansif oynatır.3 ön libero hiç şaşmıyor.Ben asıl geriye düştüğümüz maçlarda ne b.k yiyeceğiz onu merak ediyorum hep gol yememe üzerine oynuyoruz da.O zaman hagi ye gerek yok zaten Ziya doğan gelsin-samet aybaba gelsin bu adamların hagi den ne eksiği var? Onlarda takımı 10 kişi geriye yatırmayı bilirler hatta tekme attırırlar,dirsek attırırlar falan daha iyi olur.Ayrıca beşiktaş tan kıyaslanamayacak kadar kötüyüz oyun olarak.

Yok yanlış maç izlemişsin aga 10 net pozisyon var aslında.Sende bende biliyoruz ronaldo-messi-gerrard-robben-xavi-iniesta aynı takımda olsa hagi yine o takımı defansif oynatır.3 ön libero hiç şaşmıyor.Ben asıl geriye düştüğümüz maçlarda ne b.k yiyeceğiz onu merak ediyorum hep gol yememe üzerine oynuyoruz da.O zaman hagi ye gerek yok zaten Ziya doğan gelsin-samet aybaba gelsin bu adamların hagi den ne eksiği var? Onlarda takımı 10 kişi geriye yatırmayı bilirler hatta tekme attırırlar,dirsek attırırlar falan daha iyi olur.Ayrıca beşiktaş tan kıyaslanamayacak kadar kötüyüz oyun olarak.

O zaman Cana'nın yerine Ayman, Yekta'nın yerine Celalettin, Culio'nun yerine Erdinc, Stancu'nun yerine Tazameta gibi oyuncular falan gelirdi. Tapulu malı gibi oradan oraya tasıyor adam :haha:

Topu ileriye taşıyamadığımızdan hücuma yönelik oynayamıyoruz. :o

Hagi den lucescu vari bir oyun istiyorum. Hücum futbolu artık başarı getirmiyor. İstisnalar hariç tabi. Ama avrupa da yeniden başarılar kazanmak istiyorsak takım olarak defansif oynamayı öğrenmeliyiz.

Hagi den lucescu vari bir oyun istiyorum. Hücum futbolu artık başarı getirmiyor. İstisnalar hariç tabi. Ama avrupa da yeniden başarılar kazanmak istiyorsak takım olarak defansif oynamayı öğrenmeliyiz.

Evvela defans yapmayı ögrenmeliyiz. Yoksa Sionları, Mlada Boleslavları gecip, biraz disiplini olan Helsingborglardan, Leverkusenlerden 3-5 yemeye devam ederiz.

Kalli keske bir sezon daha kalsaydı. Zira ilk döneminde Avrupa'da rakip takımları müthis kitliyodu. Bu takıma bir sezon daha kalıp defans yapmayı ögretebilseydi suan cok baska yerlerde olurduk.

Evvela defans yapmayı ögrenmeliyiz. Yoksa Sionları, Mlada Boleslavları gecip, biraz disiplini olan Helsingborglardan, Leverkusenlerden 3-5 yemeye devam ederiz.

Kalli keske bir sezon daha kalsaydı. Zira ilk döneminde Avrupa'da rakip takımları müthis kitliyodu. Bu takıma bir sezon daha kalıp defans yapmayı ögretebilseydi suan cok baska yerlerde olurduk.

Skibbe'nin asistani olsa muthis-ul fest olurdu.

Plan o idi Hayri. Fakat gel gelelim takımın maglum agaları bir yolunu bulup kurtuldular fazla calısmaktan.

Dünkü maçta dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yedek kulübesinden gol nasıl atılır bize çok net bir şekilde gösterdi. Servet topu ileri doğru sürerken, Hagi ona işaretle içeri doğru hareketlenmesini söyledi. Servet'te içeri doğru hareketlendi ve golü attı. Bunu bile Hagi'ye güvenip, destek vermemiz için gerekli nedenler arasına alabiliriz.

Arkada kalmasın. :)

Gazetelerde yazılanlar doğruysa Hagi, Neill'i beğenmiyormuş ve gözden çıkarmış. Sağ bekte ön liberoda ve stoperde eldekilerden çok daha iyi oynayan, hem tekniği, hem mentali hem de sertliği, fizk gucu iyi olan belki de tek oyuncuyu nasıl, niye beğenmiyor anlayabilmişl değilim ama Hagi'dir ne yapsa şaşırmam.

Gazetelerde yazılanlar doğruysa Hagi, Neill'i beğenmiyormuş ve gözden çıkarmış. Sağ bekte ön liberoda ve stoperde eldekilerden çok daha iyi oynayan, hem tekniği, hem mentali hem de sertliği, fizk gucu iyi olan belki de tek oyuncuyu nasıl, niye beğenmiyor anlayabilmişl değilim ama Hagi'dir ne yapsa şaşırmam.

Olay da tam burada. Her olumsuz haberi Hagi'ye maal etmek icin fırsat kolluyosunuz. Culio transferi icin cıkıpta helal Hagi, harikasın diyebildin mi merak ediyorum.

Olay da tam burada. Her olumsuz haberi Hagi'ye maal etmek icin fırsat kolluyosunuz. Culio transferi icin cıkıpta helal Hagi, harikasın diyebildin mi merak ediyorum.

Valla gazete derken uyduruk web siteleri değil kaynak Milliyet ve zaten eger dogruysa diye başında belirttim daha ne yapayım? Culio hakkında kötü yazmadım ki, Ş.Liginden biraz olsun bildigimiz bir oyuncuydu ve makul bir fiyata BAM'ın oldugu mevkiye geliyordu bu yuzden hatalı bulmadıgım eleştirmediğim bir transferdi getirdigiiçin de tesekkur ederim, saplantım yoktur, Hagi'yi severim, olumlu gördügüm hareketini överim desteklerim; bana göre yanlış olanı da eleştiririm bundan ibaret.

Ama şunu da kabul etmek gerekir, ki bunda dayanagım başkası ya da kendi davranışlarım değil bizzat Hagi'nin geçmişteki davranışları, Hagi ara ara açıklanması zor davranışlarda bulunmuştur. İkisini ayırt etmek lazım. Bu yuzden Hagi Neill'i övse kaptan yapsa da şaşırmam, bu kusur bulup yollasa da. Hagi halim selim bir adam olmadı ki. Fakat ola ki Hagi Neill'i bir sebepten (ucuz bir sebep) soguk baktı ve gönderdi, şimdi kalkıp buna da mantıklı sebepler uretmeye çalışmak da yaptıgın eleştirinin bir başka çeşidi olmaz mı, olur.

Her olayı ayrı ele almak lazım. Cadu gelirse kızmam, bence dogru seçimdir ama kalkıp ucuk bir rakam odersek eleştiririm A.Sezgin ve Hagi'yi. (Çunku cumle alem biliyor ki, Becali-S.Bukreş- Hagi- Radoi-Popescu vb. bunlar birbirlerinden bagımsız hareket etmezler, kurumsalmış yapı, birbirlerinden tam olarak ayrılmış guçler ayrılığı, farklı çıkarlar pek sozkonusu değildir. Tipik dogu bloku bağları)

Ben bunu 1 ay önce falan dedim, sezon sonu Kewell (hakli olarak) ve Neili (?) gönderecek gibi duruyor Hagi diye.

Geri
Üst Alt